Προς το περιεχόμενο

A3 η J3 η J5;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

J5 σαφως καλυτερο σαν συνολο

Απο καμερα δεν ξερω να σου πω με σιγουρια αλλα μαλον το j5 θα ειναι χωρις να το αγγυαμε κι ολας

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια....αν το εχει κιολας καποιος το j5 Ας μου πει αποψεις...

Καπου διαβασα και καλα οτι δεν ειναι τοσο καλη η καμερα αλλα ενταξει ρε παιδια...εγω ειμαι κατοχος ενος s2 και ειμαι ακομα φουλ ευχαριστημενος απο την καμερα. Δηλαδη ποσο χαλια να ειναι;;;

Δημοσ.

Φίλε για τα χρήματα που δίνεις μια χαρά κάμερα είναι, μην λέμε μαλακίες έλεος!. Οκ, δεν κάνουν για επαγγελματικές, αλλά για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να κρατήσεις την στιγμή ή ανάλογη χρήση μια χαρά και 2 τρομάρες είναι η κάμερα του

Δημοσ.

Και εγω αυτο πιστευω ρε παιδια....μην τρελαθουμε κιολας....μια χαρα θα ειναι....οκ λοιπον...προσανατολιζομαι προς το j5.

Δημοσ.

Έχω δουλέψει το J5 και οι κάμερες του είναι πολύ καλές (άριστες θα έλεγα για τα χρήματα του).

Θα σε καλύψει χαλαρά.

Δημοσ.

Το J5 το έχει η μάνα μου εδώ κι 1-2 εβδομάδες.

Πάρα πολύ καλές οι κάμερες ακόμη και το απόγευμα(χαμηλό φωτισμό) με εντελώς φυσικά χρώματα στο αυτόματο και γρήγορο focus!

Δεν κάνουν μόνο για καθημερινή χρήση αλλά ακόμη και για (ερασιτεχνική) λήψη έργων τέχνης/τοπίων κλπ.

Πολύ όμορφη κι στιβαρή κατασκευή για το κόστος του!

Καλή αυτονομία!

Δεν είναι για βαριά παιχνίδια λόγω μνήμης κυρίως και θέλει οπωσδήποτε sd κάρτα καθώς όχι μόνο έρχεται με 8gb χώρο αλλά τα μισά είναι ήδη γεμάτα. Επίσης οι εφαρμογές google κι άλλες παρόμοιες εφαρμογές συστήματος δεν μπορούν να μετακινηθούν στην sd κάρτα και δεν υπάρχει τρόπος να αποθηκεύεις απευθείας στην sd κάρτα ότι κατεβάζεις απο το playstore χωρίς να κάνεις root το τηλέφωνο και να χάσεις την εγγύηση.

Αν κάνω λάθος ας με διαψεύσει κάποιος.

Γενικά είναι vfm στα 140 ευρώ απο skroutzoμαγαζο και 2 χρόνια εγγύηση γι αυτούς που δεν θέλουν να ασχολούνται με αγορές απο εξωτερικό, πέρασμα Rom κλπ.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας. Το Α3 το εχει η γυναικα μου και ειναι φανταστικο τηλεφωνο αλλα μιας και ηδη ειμαι κατοχος του s2 θα ηθελα στην επομενη αγορα μου να παρω κατι πιο μεγαλο..οποτε προσανατολιζομαι στο j5.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας. Το Α3 το εχει η γυναικα μου και ειναι φανταστικο τηλεφωνο αλλα μιας και ηδη ειμαι κατοχος του s2 θα ηθελα στην επομενη αγορα μου να παρω κατι πιο μεγαλο..οποτε προσανατολιζομαι στο j5.

Μπορω και εγω να πω πως το j5 ειναι πολυ καλη επιλογη, το εχω δει απο φιλο μου, και αν εισαι ικανοποιημενος με την καμερα του s2 τοτε σιγουρα θα σε καλυψει και αυτη η καμερα

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω νομιζω ετσι θα τα εβαζα.

Βεβαια το j5 δεν εχει gorilla glass και ισως ειναι το μονο που με "ενοχλει"...

Δημοσ.

Και εγω νομιζω ετσι θα τα εβαζα.

Βεβαια το j5 δεν εχει gorilla glass και ισως ειναι το μονο που με "ενοχλει"...

Λύνεται αυτό το πρόβλημα με ένα tempered glass ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...