function Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Τι θα διαλεγατε απο τα τρια;;; απο αποψη καμερας ποιο ειναι καλυτερο απο τα τρια;;; Ευχαριστω πολυ.
BACK12345 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 J5 σαφως καλυτερο σαν συνολο Απο καμερα δεν ξερω να σου πω με σιγουρια αλλα μαλον το j5 θα ειναι χωρις να το αγγυαμε κι ολας
AlienTechGR Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Samsung Galaxy J5, ασυζητητί... Και ναι, έχει την καλύτερη κάμερα ανάμεσα σε αυτά τα 3. 1
function Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Ευχαριστω πολυ παιδια....αν το εχει κιολας καποιος το j5 Ας μου πει αποψεις... Καπου διαβασα και καλα οτι δεν ειναι τοσο καλη η καμερα αλλα ενταξει ρε παιδια...εγω ειμαι κατοχος ενος s2 και ειμαι ακομα φουλ ευχαριστημενος απο την καμερα. Δηλαδη ποσο χαλια να ειναι;;;
GianniSM Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Φίλε για τα χρήματα που δίνεις μια χαρά κάμερα είναι, μην λέμε μαλακίες έλεος!. Οκ, δεν κάνουν για επαγγελματικές, αλλά για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να κρατήσεις την στιγμή ή ανάλογη χρήση μια χαρά και 2 τρομάρες είναι η κάμερα του
function Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Και εγω αυτο πιστευω ρε παιδια....μην τρελαθουμε κιολας....μια χαρα θα ειναι....οκ λοιπον...προσανατολιζομαι προς το j5.
AlienTechGR Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Έχω δουλέψει το J5 και οι κάμερες του είναι πολύ καλές (άριστες θα έλεγα για τα χρήματα του). Θα σε καλύψει χαλαρά.
function Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Σε ευχαριστω πολυ. Με ενδιαφερει πολυ η αποψη καποιου που τοχει δουλεψει και την εκτιμω....
psof Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Το J5 το έχει η μάνα μου εδώ κι 1-2 εβδομάδες. Πάρα πολύ καλές οι κάμερες ακόμη και το απόγευμα(χαμηλό φωτισμό) με εντελώς φυσικά χρώματα στο αυτόματο και γρήγορο focus! Δεν κάνουν μόνο για καθημερινή χρήση αλλά ακόμη και για (ερασιτεχνική) λήψη έργων τέχνης/τοπίων κλπ. Πολύ όμορφη κι στιβαρή κατασκευή για το κόστος του! Καλή αυτονομία! Δεν είναι για βαριά παιχνίδια λόγω μνήμης κυρίως και θέλει οπωσδήποτε sd κάρτα καθώς όχι μόνο έρχεται με 8gb χώρο αλλά τα μισά είναι ήδη γεμάτα. Επίσης οι εφαρμογές google κι άλλες παρόμοιες εφαρμογές συστήματος δεν μπορούν να μετακινηθούν στην sd κάρτα και δεν υπάρχει τρόπος να αποθηκεύεις απευθείας στην sd κάρτα ότι κατεβάζεις απο το playstore χωρίς να κάνεις root το τηλέφωνο και να χάσεις την εγγύηση. Αν κάνω λάθος ας με διαψεύσει κάποιος. Γενικά είναι vfm στα 140 ευρώ απο skroutzoμαγαζο και 2 χρόνια εγγύηση γι αυτούς που δεν θέλουν να ασχολούνται με αγορές απο εξωτερικό, πέρασμα Rom κλπ.
function Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας. Το Α3 το εχει η γυναικα μου και ειναι φανταστικο τηλεφωνο αλλα μιας και ηδη ειμαι κατοχος του s2 θα ηθελα στην επομενη αγορα μου να παρω κατι πιο μεγαλο..οποτε προσανατολιζομαι στο j5.
BACK12345 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας. Το Α3 το εχει η γυναικα μου και ειναι φανταστικο τηλεφωνο αλλα μιας και ηδη ειμαι κατοχος του s2 θα ηθελα στην επομενη αγορα μου να παρω κατι πιο μεγαλο..οποτε προσανατολιζομαι στο j5. Μπορω και εγω να πω πως το j5 ειναι πολυ καλη επιλογη, το εχω δει απο φιλο μου, και αν εισαι ικανοποιημενος με την καμερα του s2 τοτε σιγουρα θα σε καλυψει και αυτη η καμερα 1
function Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μια τελευταια ερωτηση...με σειρα προτεραιοτητας πως θα τα βαζατε αυτα τα τρια;
function Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Και εγω νομιζω ετσι θα τα εβαζα. Βεβαια το j5 δεν εχει gorilla glass και ισως ειναι το μονο που με "ενοχλει"...
AlienTechGR Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Και εγω νομιζω ετσι θα τα εβαζα. Βεβαια το j5 δεν εχει gorilla glass και ισως ειναι το μονο που με "ενοχλει"... Λύνεται αυτό το πρόβλημα με ένα tempered glass
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα