Προς το περιεχόμενο

A3 η J3 η J5;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενταξει....υποθετω οτι απλα πρεπει να προσεχεις, σωστα;

Καλό θα ήταν να υπάρχει μία προστασία (ακόμα και ένα φθηνό screen protector της πλάκας) γιατί όσο και να το προσέχεις, μπορεί με μία απροσεξία να γρατσουνιστεί η οθόνη ή ακόμα και να σπάσει. Και επειδή, δεν είναι και φθηνό εξάρτημα, καλό θα είναι να το προστατεύεις ακόμα και αν έχει gorilla glass.

Δημοσ.

Στην ποιοτητα των χρωματων και την απαλοτητα του τζαμιου στο swipe παιζει ρολο η ελειψη του gorilla glass;

Όχι, στο J5 τουλάχιστον που έχω δοκιμάσει εγώ.

Δημοσ.

Με ενδιαφερει ομως να εχει αμεση ανταποκριση στο touch ... παρολο που δεν εχει gorilla glass...εχει;;

Μη το ψάχνεις άλλο ρε αδερφέ... Η απόκριση του είναι άψογη και δε νομίζω να έχει καν σχέση με το gorilla glass.
  • Like 1
Δημοσ.

μπηκα μονο για να δω τους groupy fans του moto 3rd gen να πεταγονται και να το προτεινουν αλλα απογοητευτηκα :( :D

j5 φυσικα αναμεσα σε αυτα τα 3 με κλειστα τα ματια , το εχω κι ειναι φανταστικο σε ολα του.

• Like 2
Δημοσ.

μπηκα μονο για να δω τους groupy fans του moto 3rd gen να πεταγονται και να το προτεινουν αλλα απογοητευτηκα :( :D

Σταματησαν για την ωρα. :-D
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια το πηρα το κινητο...πολυ καλο αλλα μια ερωτηση...κανεις απο σας που το εχει δεν αντιμετωπιζει προβλημα με το viber??? Το google εχει ξεχειλισει απο θεματα τυπου "j5 viber problems"..δεν παιζει ΜΙΑ! Αν δεν ανοιξεις το app δεν παιρνεις μηνυμα ποτε!!!!! Εχω δοκιμασει τα παντα αλλα απο οτι λενε ειναι θεμα του viber και της συγκεκριμενης συσκευης...κανεις απο σας με το ιδιο προβλημα;; λετε να το γυρισω στο service;;;

Δημοσ.

Galaxy J5 100%, στην περίπτωσή του ό,τι δίνεις, παίρνεις και με το ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Όσο για την προστασία οθόνης, όπως προείπε και ο @AlienTechGR, παίρνεις ένα αντιχαρακτικό και καθάρισες.

Ο ξάδερφός μου παρήγγειλε από εδώ https://mikromagazo.gr/_p3163.html

Ευτυχώς, γιατί καμιά βδομάδα μετά του'πεσε το κινητό από τις σκάλες και τουλάχιστον σώσαμε την οθόνη! :-D

Δημοσ.

Παιδια το πηρα το κινητο...πολυ καλο αλλα μια ερωτηση...κανεις απο σας που το εχει δεν αντιμετωπιζει προβλημα με το viber??? Το google εχει ξεχειλισει απο θεματα τυπου "j5 viber problems"..δεν παιζει ΜΙΑ! Αν δεν ανοιξεις το app δεν παιρνεις μηνυμα ποτε!!!!! Εχω δοκιμασει τα παντα αλλα απο οτι λενε ειναι θεμα του viber και της συγκεκριμενης συσκευης...κανεις απο σας με το ιδιο προβλημα;; λετε να το γυρισω στο service;;;

το εχω ακουσει κι εγω αυτο , αλλα σε μενα δε το εκανε ποτε !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...