function Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Ενταξει....υποθετω οτι απλα πρεπει να προσεχεις, σωστα;
AlienTechGR Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Ενταξει....υποθετω οτι απλα πρεπει να προσεχεις, σωστα; Καλό θα ήταν να υπάρχει μία προστασία (ακόμα και ένα φθηνό screen protector της πλάκας) γιατί όσο και να το προσέχεις, μπορεί με μία απροσεξία να γρατσουνιστεί η οθόνη ή ακόμα και να σπάσει. Και επειδή, δεν είναι και φθηνό εξάρτημα, καλό θα είναι να το προστατεύεις ακόμα και αν έχει gorilla glass.
function Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Στην ποιοτητα των χρωματων και την απαλοτητα του τζαμιου στο swipe παιζει ρολο η ελειψη του gorilla glass;
AlienTechGR Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Στην ποιοτητα των χρωματων και την απαλοτητα του τζαμιου στο swipe παιζει ρολο η ελειψη του gorilla glass; Όχι, στο J5 τουλάχιστον που έχω δοκιμάσει εγώ.
function Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Ναστε καλα ρε παιδια....ειστε φανταστικοι!!!!
function Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Με ενδιαφερει ομως να εχει αμεση ανταποκριση στο touch ... παρολο που δεν εχει gorilla glass...εχει;;
AlienTechGR Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Με ενδιαφερει ομως να εχει αμεση ανταποκριση στο touch ... παρολο που δεν εχει gorilla glass...εχει;;Μη το ψάχνεις άλλο ρε αδερφέ... Η απόκριση του είναι άψογη και δε νομίζω να έχει καν σχέση με το gorilla glass. 1
function Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Σωστος....παραειμαι ψειρας....θα το παρω...
saruman123 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Τη εγινε δεν παιζει εδω κανενα Motorola moto g (3rd Gen)..... :-P 5
livefreeordie Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 μπηκα μονο για να δω τους groupy fans του moto 3rd gen να πεταγονται και να το προτεινουν αλλα απογοητευτηκα j5 φυσικα αναμεσα σε αυτα τα 3 με κλειστα τα ματια , το εχω κι ειναι φανταστικο σε ολα του. 2
function Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ναι....νομιζω ειμαι ετοιμος για αγορα...το σκ το παιρνω!!!! 1
saruman123 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 μπηκα μονο για να δω τους groupy fans του moto 3rd gen να πεταγονται και να το προτεινουν αλλα απογοητευτηκα Σταματησαν για την ωρα.
function Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Παιδια το πηρα το κινητο...πολυ καλο αλλα μια ερωτηση...κανεις απο σας που το εχει δεν αντιμετωπιζει προβλημα με το viber??? Το google εχει ξεχειλισει απο θεματα τυπου "j5 viber problems"..δεν παιζει ΜΙΑ! Αν δεν ανοιξεις το app δεν παιρνεις μηνυμα ποτε!!!!! Εχω δοκιμασει τα παντα αλλα απο οτι λενε ειναι θεμα του viber και της συγκεκριμενης συσκευης...κανεις απο σας με το ιδιο προβλημα;; λετε να το γυρισω στο service;;;
marilena6 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Galaxy J5 100%, στην περίπτωσή του ό,τι δίνεις, παίρνεις και με το ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Όσο για την προστασία οθόνης, όπως προείπε και ο @AlienTechGR, παίρνεις ένα αντιχαρακτικό και καθάρισες. Ο ξάδερφός μου παρήγγειλε από εδώ https://mikromagazo.gr/_p3163.html Ευτυχώς, γιατί καμιά βδομάδα μετά του'πεσε το κινητό από τις σκάλες και τουλάχιστον σώσαμε την οθόνη!
livefreeordie Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Παιδια το πηρα το κινητο...πολυ καλο αλλα μια ερωτηση...κανεις απο σας που το εχει δεν αντιμετωπιζει προβλημα με το viber??? Το google εχει ξεχειλισει απο θεματα τυπου "j5 viber problems"..δεν παιζει ΜΙΑ! Αν δεν ανοιξεις το app δεν παιρνεις μηνυμα ποτε!!!!! Εχω δοκιμασει τα παντα αλλα απο οτι λενε ειναι θεμα του viber και της συγκεκριμενης συσκευης...κανεις απο σας με το ιδιο προβλημα;; λετε να το γυρισω στο service;;; το εχω ακουσει κι εγω αυτο , αλλα σε μενα δε το εκανε ποτε !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα