Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,αγόρασα μία οθόνη Samsung Monitor 22'' LS22E390HS,η προτεινόμενη ανάλυση είναι 1920Χ1080 στις ρυθμίσεις μου όμως έχει όριο το 1440Χ900,μπορώ με κάποιο τρόπο να την ανεβάσω στην προτεινόμενη τιμή?

Δημοσ.

καλησπέρα,αγόρασα μία οθόνη Samsung Monitor 22'' LS22E390HS,η προτεινόμενη ανάλυση είναι 1920Χ1080 στις ρυθμίσεις μου όμως έχει όριο το 1440Χ900,μπορώ με κάποιο τρόπο να την ανεβάσω στην προτεινόμενη τιμή?

Καλησπερα. Με τι καλωδιο την εχεις συνδεσει? Τι συστημα εχεις με τι λειτουργικο?

Δοκιμασε αρχικα να εγκαταστησεις τους drivers της οθονης απο το cd που εχει η συσκευασια ειτε απο το site της samsung αν εχει.

Δημοσ.

την έχω συνδέσει με αναλογικό,έχω windows vista 32-bit,εγκατέστησα τους drivers και μου έβγαλε την επιλογή που ήθελα,τα βγάζει όλα πολύ μικρά όμως και δεν με αφήνει να επιλέξω πανω από 30 hertz και τρεμοπαίζει.οπότε να το αφήσω όπως πριν ή μπορώ να κάνω κάτι άλλο?

Δημοσ.

Δοκιμασε και με καλωδιο HDMI αν και με το VGA επρεπε να παιρνεις την μεγιστη αναλυση...

κανε κι ενα update τους drivers της καρτας γραφικων σου και βλεπεις.

Δημοσ.

intel core 2cpu 6600 2.4 GHZ  και κάρτα radeon hd 4600

έκανα ενημέρωση μου γράφει έγινε επιτυχώς,πάλι όμως στις επιλογές μου βγάζει το ίδιο,μπορώ να δοκιμάσω κάτι άλλο,η φταίει η κάρτα μου?

Δημοσ.

intel core 2cpu 6600 2.4 GHZ  και κάρτα radeon hd 4600

έκανα ενημέρωση μου γράφει έγινε επιτυχώς,πάλι όμως στις επιλογές μου βγάζει το ίδιο,μπορώ να δοκιμάσω κάτι άλλο,η φταίει η κάρτα μου?

Eνημερωση εννοεις οι drivers της gpu?

Τωρα ειναι η ωρα να αλλαξεις καλωδιο τοτε, παρε ψηφιακο dvi ή hdmi.

Δημοσ.

έκανα ενημέρωση την κάρτα γραφικών εννοώ,θα έχει διαφορά με το  ψηφιακό καλώδιο?αν μου τα βγάζει μικρά να μην κάνω τον κόπο γι αυτό το λέω.

Δημοσ.

έκανα ενημέρωση την κάρτα γραφικών εννοώ,θα έχει διαφορά με το  ψηφιακό καλώδιο?αν μου τα βγάζει μικρά να μην κάνω τον κόπο γι αυτό το λέω.

Τα 1080p που ειναι και η native αναλυση της οθονης και αρα η αναλυση που εχει καλυτερη ποιοτητα εικονας σαφως και θα μικραινει τα στοιχεια σε σχεση με τα 900p. Δε θα σου ειναι προβλημα αυτο διοτι τα στοιχεια περα απο πιο μικρα θα ειναι και πιο καθαρα, αλλα μπορει να σε ξενισει αρχικα.

Τα 30Ηz ομως και το τρεμοπαιγμα δηλωνουν οτι υπαρχει προβλημα. Χωρις να ξερουμε τι ακριβως βλεπεις, ειναι ασφαλης υποθεση οτι ενδεχομενως αυτο που βλεπεις τωρα δεν ειναι τοσο καλο οσο τα 1080p που θα εβγαζε η οθονη αν λειτουργουσε σωστα.

Η αλλαγη καλωδιου ειναι ο ελαχιστος κοπος. Αν δεν δουλεψει, ειτε θα εχεις θεμα με τις ρυθμισεις των drivers / αλλου σχετικου software ή προβλημα στην οθονη η στον υπολογιστη, το τελευταιο θα μπορεις να διαπιστωσεις αν συνδεσεις την νεα σου οθονη σε αλλο υπολογιστη. Ενας φιλος μου ειχε αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα, αν επιμείνει σε εσενα θα το ρωτησω πως το έλυσε.

Δημοσ.

από ανάλυση και καθαρότητα είναι μια χαρά οπότε θα το αφήσω έτσι,ίσως να είναι και θέμα συνήθειας αφού πριν είχα 18,5'' οθόνη,πάντως θα δοκιμάσω και το ψηφιακό να το δω,σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις να είσαι καλά

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...