Rezie Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Γεια σας Ηθελα να ρωτησω που μπορω να βρω τον κωδικο απο το charge που μου εκανε 1.50 ευρω για να το κανω verify .. Λεει οτι εκανε charge στις 30 μαρτιου αλλα δεν ξερω που να παω για να τον δω αυτον τον κωδικο .. Εχω της εθνικης mastercard και εχω λογιαριασμο στο internet banking αλλα δεν μου βγαζει τιποτα και εκει περα ..
makfil Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Εάν κοίταξες στην κάρτα και στο λογαριασμό που είναι συνδεδεμένη και δεν βρήκες χρέωση του τύπου PAYPAL CODE XXXX να τηλεφωνήσεις στην εξυπηρέτηση.
Rezie Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Τελικα το βρηκα .. Εμπενα στο simple pay και δεν μου το εβγαζε τωρα μπηκα internet banking και το βρηκα Ενα αλλο που θελω να ρωτησω ειναι οτι δεν δεχεται το IBAN εστειλα μηνυμα αλλα και στο twitter πριν απο 2-3 μερες καμια απαντηση θα απαντησουν η να τους παρω τηλ ? Αν και θα χρεωθει πολυ για εξωτερικο.. :/
kodorevi8ulis Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Τελικα το βρηκα .. Εμπενα στο simple pay και δεν μου το εβγαζε τωρα μπηκα internet banking και το βρηκα Ενα αλλο που θελω να ρωτησω ειναι οτι δεν δεχεται το IBAN εστειλα μηνυμα αλλα και στο twitter πριν απο 2-3 μερες καμια απαντηση θα απαντησουν η να τους παρω τηλ ? Αν και θα χρεωθει πολυ για εξωτερικο.. :/ έχει message center (ψάξε το στην σελίδα) εκεί θα τους το πεις
Rezie Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Να τους δωσω κατευθειαν το IBAN? Να μου το βαλουν ? Η να περιμενω την απαντηση τους και μετα? Και αυτο με το message center το εχω κανει.. αλλα θα ξαναστειλω αλλη μια
aces Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 περιμενε πρωτα κανα 24ωρο και ξαναστιελε τους εκ νεου (απο αυριο που ειναι εργασιμη) αν και απαντανε συνηθως εκτος απο Σ/Κ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα