Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλησπέρα φίλος έβαλε λεφτά σε ενός μέλος του φόρουμ στον τραπεζικό του λογαριασμό

και του έστειλε μονό το κουτί...δηλαδή 300 εύρω χαθηκανε??

τι γίνεται να κάνουμε?

και για μήνυση κτλπα?ποσα θα πληρώσει παραπάνω?

θα βγάλει Άκρη?

και αν πει ο άλως μιλήσαμε τηλ. και τελικά μου είπε να του στείλω αυτό ξεφύγω και όχι ότι συμφωνήσαμε?

Δημοσ.

Χρήματα δε χάνονται. Απλά τα παίρνει άλλος...

Εντάξει χωρίς πλάκα, πόσο εμπιστοσύνη έχει (ή περισσεύουν λεφτά) για να εμπιστεύεται αγνώστους;

Δημοσ.

Εντάξει χωρίς πλάκα, πόσο εμπιστοσύνη έχει (ή περισσεύουν λεφτά) για να εμπιστεύεται αγνώστους;

Και ποσες φορές εχουν ανοιχτει εδω μέσα τέτοια θρεντ .... χέρι με χέρι γινονται αυτα εκτος και αν ειστε σε άλλη πολη οποτε θα πρεπει να συνενοηθειτε να δεις πρωτα το πακετο οτι ειναι εντάξει απο την κουριερ και μετα να πληρώσεις με κάποιο τροπο να γινει εξουσιοδοτηση δηλαδη στην κουριερ να πάρει αυτη τα χρήματα και μετα να τα δωσει αλλου....

Μπάζουν αυτες οι συναλλαγές εγω προσωπικα δεν θα προχωρουσα σε καμια τέτοια συναλλαγη απο τη στιγμη που δεν ξέρω ο άλλος αν ειναι λαμογιο ή πουστης και μου φάει τα λεφτά. Υπάρχει προβλημα οποτε η συναλλαγή μπλοκάρεται μέχρι να βρεθει μια κοινη αποδεκτή λυση. Και ασε τον άλλον να τραγουδάει αμα δεν θέλει ας το πουλήσει αλλου.

Δημοσ.

Και ποσες φορές εχουν ανοιχτει εδω μέσα τέτοια θρεντ .... χέρι με χέρι γινονται αυτα εκτος και αν ειστε σε άλλη πολη οποτε θα πρεπει να συνενοηθειτε να δεις πρωτα το πακετο οτι ειναι εντάξει απο την κουριερ και μετα να πληρώσεις με κάποιο τροπο να γινει εξουσιοδοτηση δηλαδη στην κουριερ να πάρει αυτη τα χρήματα και μετα να τα δωσει αλλου.... παιδια μπάζουν αυτες οι συναλλαγές εγω προσωπικα δεν θα προχωρουσα σε καμια τέτοια συναλλαγη απο τη στιγμη που δεν ξέρω ο άλλος αν ειναι λαμογιο ή πουστης και μου φάει τα λεφτά.

αν μπορείς μην βρίζεις ευχαριστώ
..
2) ξέρεις κάποιον τρόπο να των κυνηγήσει?

δεν γίνεται τιποτα?μυνηση κτλπα?η οτιδήποτε άλλο?

Δημοσ.

Εμείς πρέπει να του κάνουμε μύνηση γιατί υπάρχουν συνέχεια κάτι τέτοιοι άνθρωποι που "χαλάν την πιάτσα" και χάρην σε αυτούς καταντήσαμε να είμαστε τελείως καχύποπτοι σε τέτοιες συναλλαγές... 

• Like 1
Δημοσ.

αν μπορείς μην βρίζεις ευχαριστώ
..
2) ξέρεις κάποιον τρόπο να των κυνηγήσει?

δεν γίνεται τιποτα?μυνηση κτλπα?η οτιδήποτε άλλο?

Κατσε εσυ τι ψάχνεις τωρα εδω μεσα τροπο για να προφυλαχτεις ή τροπο για να την κάνεις στον άλλον? γιατι πειράχτηκες που εβρισα? εσενα εβρισα?

Κατα τα αλλα τι να πω αμα κάποιοι ειναι τοσο αφελεις καλα να πάθουν εδω πετρελαιο ηρθε να μου βάλει ο άλλος και του ειπα θα κατεβουμε να μετρησουμε θα σημειωσεις την ποσοτητα στην αποδειξη μετα θα ανοιξεις την κανουλα για να βάλεις και μολις τελειωσεις θα κατεβουμε να μετρησουμε παλι και αν τα λιτρα ειναι σωστα τοτε θα πληρωθεις. Μαλλον δεν έχετε καταλαβει ακομα σε τι χωρα ζουμε ο ενας κοιτάει να κλεψει τον αλλον η διαφθορα ειναι στα υψη. Για αυτο και φτασαμε ως εδω. Και εσυ μου λες εδωσα στα τυφλα 300 ευρω.

• Like 2
Δημοσ.

300 ευρώ νομίζω είναι καλή τιμή για να μάθεις να μην στέλνεις χρήματα σε αγνώστους. Θα μπορούσε να κοστίσει πολύ περισσότερο αυτού του μεγέθους η αφέλεια...

• Like 11
Δημοσ.

Το χειρότερο το επαθε αλλο μελος. Εστειλε γραμμα για προσκληση σε γκομενα και γκομενα ποτε δεν ειδε.

• Like 2
Δημοσ.

Κατσε εσυ τι ψάχνεις τωρα εδω μεσα τροπο για να προφυλαχτεις ή τροπο για να την κάνεις στον άλλον? γιατι πειράχτηκες που εβρισα? εσενα εβρισα?

Κατα τα αλλα τι να πω αμα κάποιοι ειναι τοσο αφελεις καλα να πάθουν εδω πετρελαιο ηρθε να μου βάλει ο άλλος και του ειπα θα κατεβουμε να μετρησουμε θα σημειωσεις την ποσοτητα στην αποδειξη μετα θα ανοιξεις την κανουλα για να βάλεις και μολις τελειωσεις θα κατεβουμε να μετρησουμε παλι και αν τα λιτρα ειναι σωστα τοτε θα πληρωθεις. Μαλλον δεν έχετε καταλαβει ακομα σε τι χωρα ζουμε ο ενας κοιτάει να κλεψει τον αλλον η διαφθορα ειναι στα υψη. Για αυτο και φτασαμε ως εδω. Και εσυ μου λες εδωσα στα τυφλα 300 ευρω.

απλα το λεω για να μν σου πουνε τιποτα οι αντιμς ρε φιλε

εφοσον του τα βαλε σε τραπεζικο λογαριασμο δυσκολο ως αδυνατον  να κανει κατι...

οποτε παπαλα τα ευρουλακια του,πλακα εχει!!ευχαριστω για την απαντηση

Δημοσ.

πάντως το θράσος μερικών περισσεύει.

και βλέπω αρκετά παρόμοια περιστατικά. δε διστάζει ο άλλος να σε κλέψει παρόλο που έχεις τα στοιχεία του.

τώρα και μήνυση να κάνεις και λεφτά θα ξοδέψεις και δε ξέρεις το αποτέλεσμα.

μπορεί να ισχυριστεί ότι σου έστειλε κανονικά το αντικείμενο κι εσύ λες παραμύθια για να του φας λεφτά.

βέβαια αν μαζευτούνε κι άλλοι που έπεσαν θύματα ίσως κάτι γίνει,

γιατί προφανώς δε θα το έκανε μόνο σε έναν. τρέχα γύρευε υπόθεση πάντως.

είναι σε άλλη πόλη ο απατεώνας;

300€ πάντως δεν είναι και λίγα. εγώ δε θα το άφηνα έτσι. τα στοιχεία του τα έχεις. αυτοσχεδίασε......

Δημοσ.

Ε ναι,πες όνομα μέλους και αφού τα κατέθεσες στο λογαριασμό του και ονοματεπώνυμο.

Θα σου κάνει βέβαια μυνηση για δυσφήμηση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...