Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκρουτζ και αγιολογήσεις ουτε καν?

θαγορασει ο φίλος σου?

εγω θελω,δεν το σκεφτηκα το σκρουτζ

βλεπω πολλες θετικες!!

ευχαριστω,δεν το ηξερα οτι το σκρουτζ βγαζει αξιολογήσεις

Δημοσ.

αγορασα εγω απο εκει το τηλεφωνο μου πριν δυο χρονια..αξιοπιστο καταστημα.καλες τιμες και μεχρι στιγμης δεν μου εχει εμφανισει κανενα απολυτως προβλημα το τηλεφωνο..πολυ εξυπηρετιτικοι..

• Like 1
Δημοσ.

Τα Skroutzoμάγαζα στην πλειοψηφία τους είναι αξιόπιστα. Είναι μικρά μαγαζιά που λειτουργούν με πολυ μικρό περιθώριο κέρδους και βασίζονται στην ποσότητα. Δεν τους παίρνει με τη καμία να κάνουν κουτσουκέλα. Εγώ έχω πάρει και όλα καλά.

Δημοσ.

Αν μπορείς να πας να το πάρεις ο ίδιος θα είναι καλύτερο.

Είχα αγοράσει κινητό και από τα 2 kaizer (kaizershop και kaizerstore). Το ένα ήταν πραγματικά υποδειγματικό.

Για το 2ο έχω την υποψία ότι το κουτί του κινητού ήταν ανοιγμένο. Τους πήρα τηλ. μετά από 1 ώρα και απάντησαν ότι αν θέλω το πάω πίσω και παίρνω ένα άλλο - ίδιο - ή μου δίνουν τα χρήματα μου πίσω. Δεν ασχολήθηκα παραπάνω, αν και τότε είχα στεναχωρηθεί. Η αλήθεια είναι πάντως ότι ήταν υποδειγματικοί και εκείνοι στη συμπεριφορά τους.

Απλά έχε το νου σου και βεβαιώσου τι παραλαμβάνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Αγορασε αφοβα φιλε.Πριν 2 μηνες αγορασα απο εκει το sony m4 μου και ειναι πενα,ουτε ενα προβλημα και φυσικα στον αναμενομενο χρονο παραδοσης.Ελπιζω να βοηθησα!

Δημοσ.

Ειχα παραγγείλει εγω το Link.png Site: MotoG  του αδερφου μου.

Η παραγγελεια ειχε γινει αν θυμαμε καλα δευτερα κατα τις 12 το βραδυ.τεταρτη πρωι ηρθε σπιτι.

Μενουμε θεσσαλονικη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...