domino Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 μου εοεσε το sony z3 και ευτυχως το μονο που επαθε ηταν να μην λειτουργει το on off button εχει ανοιξει κανεις σας αυτο το κινητο?? να δοκιμασω να το ανοιξω ή να μην το κανω καθολου?? απλα θελω να δω αν οντως επαθε ζημια ή κουνηθηκε τιποτα μεσα και δεν κανει επαφη
saruman123 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μην το ανοιξεις. Εγγυηση αν εχεις το πας service και τελος.
Fulgore Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μην το ανοιξεις. Εγγυηση αν εχεις το πας service και τελος. Για ποιο λογο να το παει στο service απο την στιγμη που την ζημια την προκαλεσε ο ιδιος και αρα ειναι εκτως εγγυσης???
domino Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 ναι η αληθεια ειναι οτι μου επεσε ,ομως δεν ειναι το προβλημα τοσο τα χρηματα αλλα οτι ειμαι επαρχια ,και μαλλον θα πρεπει να το στειλω ,και μαλλον θα παρει καιρο να το ξαναπαρω...γιαυτο ειπα να δοκιμασω
saruman123 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Αν δεν φαινεται οτι επεσε να το στειλεις. Αν παλι θες να πειραματιστεις τοτε "πασο".
Pseudonumo Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Αν ξεκόλλησε το on/off θες κολλητήρι. Δεν είναι κουμπωτά τα εξαρτήματα στο κινητό, βγήκε το ξαναβάζω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα