Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Χθες πήγα με μια παρέα σε ένα club, περάσαμε ωραία, πήγαμε να κάνουμε και κάτι με μια παρέα με κοπέλες. 

Χαλαρά, εγώ με τον φίλο μου, πήγαμε εκεί, εγώ ζήτησα τσιγάρο, αυτός έπιασε κουβέντα με τη μία, και η άλλη έπιασε κουβέντα μόνη της σε εμένα όσο έστριβα. Τελικά δεν ήρθαν στο τραπέζι μας επειδή ήταν και άλλη μία φίλη τους η οποία δεν ήθελε. Μετά έπεφταν κάτι ματιές, δεν έγινε κάτι όμως. 

Προφανώς το "σχέδιο" κάπου μπάζει. Έφταιγε όντως ότι η μία δεν ήθελε; 

Θα ήθελα να ακούσω συμβουλές, και εμπειρίες :)

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν δεν πήρατε κανένα τηλέφωνο/facebook/κτλ τότε μάλλον εσείς φταίγατε

Δημοσ.

Αν όντως δεν ήθελε η μια και οι άλλες την άκουσαν και δεν έκαναν τίποτα τότε έχουν σκτ στο κεφάλι τους και αυτές και αυτή. Αν και μυρίζομαι κάτι άλλο. Χωθήκατε καλά ή περιμένατε από αυτές κίνηση?

Δημοσ.

Αν όντως δεν ήθελε η μια και οι άλλες την άκουσαν και δεν έκαναν τίποτα τότε έχουν σκτ στο κεφάλι τους και αυτές και αυτή. Αν και μυρίζομαι κάτι άλλο. Χωθήκατε καλά ή περιμένατε από αυτές κίνηση?

Τις βλέπαμε από όταν μπήκαμε, επίσης το μαγαζί είχε μεγάλα ποσοστά αντρών, οπότε λίγες ήταν οι επιλογές. Ε μετά από 15-20 λεπτά που είμασταν μέσα, πήγαμε εκεί. Αυτή που μου έπιασε κουβέντα, ήθελε 100%, πάλευε να πείσει την άλλη που δεν ήθελε. Χωθήκαμε καλά. Μάλιστα ο φίλος έχει πολλές επιτυχίες γενικά.

Δημοσ.

Προφανώς το "σχέδιο" κάπου μπάζει. Έφταιγε όντως ότι η μία δεν ήθελε; 

Πιθανό.

True story: καθόμαστε σε μπαρ δίπλα σε τραπέζι με κουρίτσια, 2 μανάρια και μία... όχι μανάρι. Η μία ξέρει έναν (άσχετο με τα τραπέζια) τύπο που ξέρω και γω, βλέπει που χαιρετιόμαστε και του λέει γιατί δε μας γνωρίζεις τους φίλους σου; Ο τύπος έρχεται σε μένα, μου το λέει και προσθέτει το no shit sherlock "τελειωμένη δουλειά, χωθείτε".

Δυστυχώς εκτός από μένα και τον Κώστα που μόνο δάχτυλο δε βάλαμε μέσα στο μπαρ, ο τρίτος της παρέας που έπρεπε να κάνει το wingman απασχολώντας τα εχθρικά καταδρομικά μέχρι να αμοληθούν οι πύραυλοι αέρος-εδάφους ήταν τραγικός στο ρόλο του. Τελικά η τρίτη της παρέας όταν ήταν ώρα να την κάνουμε πρακτικά έπιασε τις άλλες δυο απο το γιακά και έκανε τρελλή μανούρα πως όπου πάμε θα πάμε όλοι μαζί.

Δυο-τρεις μέρες αργότερα, συναντάω ξανά τον τύπο που είπε χωθείτε.

- "Τελικά τις πηδήξατε;"

- "Όχι...."

- "Ε είστε τελείως μαλάκες"

Και αυτή ήταν η τελευταία φορά που μου μίλησε.

• Like 6
Δημοσ.

Αν δεν πήρατε κανένα τηλέφωνο/facebook/κτλ τότε μάλλον εσείς φταίγατε

Μαλακία κάναμε. Ρε συ, αν ήθελαν θα έρχονταν και θα ζητούσαμε εκεί τηλέφωνο. Αν το πάρεις το τηλ και δεν θέλει, τι το έχεις τι δεν το έχεις το ίδιο είναι.

Δημοσ.

Έπρεπε να ζητήσεις τηλ, όχι fb και τέτοιες πίπες, μόνο τηλ. Εκτός αν ήταν ανήλικες. Ειδικά αν παρατήρησες ότι σε γλυκοκοιτάει σημαίνει ψηνόταν. Τώρα πάει ξέχασε το. Το σωστό είναι να σου δώσει τηλ ΑΝ όντως γουστάρει, αλλιώς είναι καμένο χαρτί.

Δημοσ.

Μαλακία κάναμε. 

Εντάξει δεν πειράζει

Να ξαναβγείτε για να ξαναβρείτε. Δεν είναι και τόσο δύσκολο κάποιος να ζητήσει αριθμό κτλ

Όσο έχεις μέθοδο επικοινωνίας, όσο και να μην θέλει "η τρίτη της παρέας" είσαι πιο κοντά στο πήδημα

Έπρεπε να ζητήσεις τηλ, όχι fb και τέτοιες πίπες, μόνο τηλ. Εκτός αν ήταν ανήλικες. Ειδικά αν παρατήρησες ότι σε γλυκοκοιτάει σημαίνει ψηνόταν. Τώρα πάει ξέχασε το. Το σωστό είναι να σου δώσει τηλ ΑΝ όντως γουστάρει, αλλιώς είναι καμένο χαρτί.

Μία από τις φορές που ήμουν διακοπές στην Ελλάδα, μία τύπισσα αντί για αριθμό μου έδωσε fb. Μου το δικαιολόγησε με 1002 επιχειρήματα (κι ας μην τα θεωρώ σωστά).

Το θέμα είναι η άλλη να σου δώσει κάτι που χρησιμοποιεί συχνά. Είτε κινητό είτε social media (γιατί καλώς ή κακώς παίζουν και παραπαίζουν). Αν δεν απαντάει, τότε είναι καμένο χαρτί.

Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι σε ένα μεγάλο μαγαζί, υπάρχει τόσος κόσμος, και πολύ πιο ωραίος από εμένα και το φίλο, που είναι πρακτικά αδύνατο να γαμ**εις. 

Δημοσ.

Τις βλέπαμε από όταν μπήκαμε, επίσης το μαγαζί είχε μεγάλα ποσοστά αντρών, οπότε λίγες ήταν οι επιλογές. 

αυτό μου θύμισε λες κ διαβάζω στο bourdela com 

χαχαχαχααχ

κάντε το ίδιο αν δεν παίζει τίποτα καλό ή είναι λίγες, αλλάξτε "μαγαζί" 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...