Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτό μου θύμισε λες κ διαβάζω στο bourdela com 

χαχαχαχααχ

κάντε το ίδιο αν δεν παίζει τίποτα καλό ή είναι λίγες, αλλάξτε "μαγαζί" 

Άρα, ο τρόπος καλός είναι, απλά δεν "έκατσε";

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το να σου δώσει κάποια νούμερο χωρίς να έχει σκοπό να βγει μαζί σου το θεωρώ άθλιο. Ον τοπικ, μην έχεις αυτό το σκεπτικό, ότι οι άλλοι άνδρες είναι ποιο καλοί από μένα. Be confident mate. Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο. (εκτός αν μοιάζεις με τον Γιάνγκο Δράκο οπότε πάσο.)

Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι σε ένα μεγάλο μαγαζί, υπάρχει τόσος κόσμος, και πολύ πιο ωραίος από εμένα και το φίλο, που είναι πρακτικά αδύνατο να γαμ**εις.

Τότε κάνατε μεγαλύτερη μαλακία ;)

Τώρα είδα την επεξεργασία που έκανες πριν

Μαλακία κάναμε. Ρε συ, αν ήθελαν θα έρχονταν και θα ζητούσαμε εκεί τηλέφωνο. Αν το πάρεις το τηλ και δεν θέλει, τι το έχεις τι δεν το έχεις το ίδιο είναι.

Δεν ζείτε στον παράδεισο του φεμινισμού. Και να μην απαντούσαν, θα είχες κάτι να στείλεις. Τώρα απλά τις σκέφτεστε με την απορία σαν μια μακρινή γλυκιά ανάμνηση

Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι σε ένα μεγάλο μαγαζί, υπάρχει τόσος κόσμος, και πολύ πιο ωραίος από εμένα και το φίλο, που είναι πρακτικά αδύνατο να γαμ**εις. 

Δε γαμάει ο πιό ωραίος. Γαμάει, από αυτούς που περνάνε τον πήχη, ο πρώτος που θα χωθεί και θα το κάνει καλά. Ο πήχης δεν έχει να κάνει απαραίτητα με το πόσο ωραίος είσαι.

• Like 3
Δημοσ.

Τότε κάνατε μεγαλύτερη μαλακία ;)

Τώρα είδα την επεξεργασία που έκανες πριν

Δεν ζείτε στον παράδεισο του φεμινισμού. Και να μην απαντούσαν, θα είχες κάτι να στείλεις. Τώρα απλά τις σκέφτεστε με την απορία σαν μια μακρινή γλυκιά ανάμνηση

Κάναμε μεγαλύτερη μαλακία που πήγαμε ή που δε ζητήσαμε τηλ;

Δημοσ.

Δε γαμάει ο πιό ωραίος. Γαμάει, από αυτούς που περνάνε τον πήχη, ο πρώτος που θα χωθεί και θα το κάνει καλά. Ο πήχης δεν έχει να κάνει απαραίτητα με το πόσο ωραίος είσαι.

Ε εντάξει αν είσαι κουτσός, στραβός και σαν ανάποδο γαμώτο και τον πήχη να περάσεις θα βρείς σε τοίχο.. 

• Like 1
Δημοσ.

Δε γαμάει ο πιό ωραίος. Γαμάει, από αυτούς που περνάνε τον πήχη, ο πρώτος που θα χωθεί και θα το κάνει καλά.

Μετράει και η εμφάνιση όμως. Εγώ δεν κομπλάρω, μιλάω καλά, και αυτό είναι το strong point μου, γιατί από εμφάνιση δεν είμαι γυμνασμένος, φέτες, με προσωπάρα. 

Δημοσ.

Περισσότερο μετράει ο τρόπος. Αρκεί να μην είσαι σαν τον Κουασιμόδο. Ο συνδυασμός ομορφιάς και τρόπου είναι το ιδανικό. Αλλά δουλεύουμε με ότι έχουμε ο καθένας.

• Like 2
Δημοσ.

Προφανώς μετράει η εμφάνιση, μετράνε όμως και πολλά άλλα πράγματα. Νομίζω είναι αυταπόδεικτο. Προσωπικά π.χ. δεν έχω την ψευδαίσθηση πως όλες οι γκόμενες που έριξα δεν είχαν ποτέ ωραιότερο γκόμενο απο μένα, άρα κάτι άλλο έπαιξε ρόλο.

Δημοσ.

Κάναμε μεγαλύτερη μαλακία που πήγαμε ή που δε ζητήσαμε τηλ;

Μετράει και η εμφάνιση όμως. Εγώ δεν κομπλάρω, μιλάω καλά, και αυτό είναι το strong point μου, γιατί από εμφάνιση δεν είμαι γυμνασμένος, φέτες, με προσωπάρα. 

Αφού δεν κολλάς τότε γιατί δεν έκανες μια τσακ να ζητήσεις fb, chat, κάτι τέλος πάντων;

(εκεί είναι η μλκια που με ρωτάς)

Στη χειρότερη δεν θα σου απαντούσαν. Στη καλύτερη θα "σε γύμναζε" η μία από αυτές

Δημοσ.

Ντίνο μου, μια χαρά παιδί είσαι οπότε ξεκόλλα και έχε περισσότερη αυτοπεποίθηση :) τα κορίτσια την μυρίζονται σαν λαγωνικά.

Και επίσης καλά κάνατε και πήγατε και μιλήσατε. Απλά ίσως την επόμενη φορά να βελτιώσετε λίγο την στρατηγική σας. Μείνετε εκεί και μιλήστε περισσότερο, κάντε παιχνίδι με όλες (ναι, βάλτε στην κουβέντα και την πιο ασχημούλα της παρέας!), και μετά ανταλλαγή τηλεφώνων και κανονίζετε τουλάχιστον για αρχή ομαδικό καφεδάκι. Στο καφεδάκι θα φανεί περισσότερο ποιός θέλει ποιά και θα μπορείτε να μιλάτε και πιο άνετα χωρίς τα ηχεία του κλαμπ να τρυπούν τ'αυτιά.

• Like 2
Δημοσ.

Ντίνο μου, μια χαρά παιδί είσαι οπότε ξεκόλλα και έχε περισσότερη αυτοπεποίθηση :) τα κορίτσια την μυρίζονται σαν λαγωνικά.

Και επίσης καλά κάνατε και πήγατε και μιλήσατε. Απλά ίσως την επόμενη φορά να βελτιώσετε λίγο την στρατηγική σας. Μείνετε εκεί και μιλήστε περισσότερο, κάντε παιχνίδι με όλες (ναι, βάλτε στην κουβέντα και την πιο ασχημούλα της παρέας!), και μετά ανταλλαγή τηλεφώνων και κανονίζετε τουλάχιστον για αρχή ομαδικό καφεδάκι. Στο καφεδάκι θα φανεί περισσότερο ποιός θέλει ποιά και θα μπορείτε να μιλάτε και πιο άνετα χωρίς τα ηχεία του κλαμπ να τρυπούν τ'αυτιά.

Listen to her brothers :lol:

Η πλάκα ήταν ότι αυτή που δεν ήθελε ήταν και η πιο όμορφη της παρέας. Και οι τρεις ήταν απίστευτες. Thanks for the tips :) 

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε επρεπε να ζητησεις τηλ αυτης που γουσταρες .... και άσε τις άλλες να πανε να πνιγουν τι σε νοιαζει? Κλασσικα η μια το χάλασε επειδη ζηλεψε που την πέσατε στις φιλες της και οχι σε αυτή.

Αφου κανατε την εισαγωγη ... βασικα εγω θα το παιζα ακομα πιο πονηρα .... επειδη οση ωρα καθεσαι εκει και σαλιαριζεις κάνεις τα κέφια στη βρώμα τη φιλη τους που τις απομονωσε εγω θα ελεγα στο δικο μου φιλο μάγκα τη κάνουμε σε κανα 10λεπτο και πριν φυγουμε περνάμε να ανταλλάξουμε τηλεφωνα να τα πούμε αλλο βραδακι.

Του λες οτι έχετε να πάτε και αλλου που ειστε καλεσμένοι οποτε αν θέλουν να ερθουν απο εκει μετά τηλέφωνο. Ε δεν καθεσαι ολο το βραδυ να ριχνεις ματιές απο μακρυά. Ηταν λιγο φάιλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...