Dinos_12345 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Φιλε επρεπε να ζητησεις τηλ αυτης που γουσταρες .... και άσε τις άλλες να πανε να πνιγουν τι σε νοιαζει? Κλασσικα η μια το χάλασε επειδη ζηλεψε που την πέσατε στις φιλες της και οχι σε αυτή. Ένα πράγμα που δεν ανέφερα, είμασταν 3, απλά ο ένας έκατσε και κοιτούσε, και δεν την έπεσε σε καμία, οπότε εγώ είμαι με δύο και παλύω να βγάλω άκρη, ο άλλος με την 3η, και ο 3ος, κράταγε φανάρι.
defacer Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Ένα πράγμα που δεν ανέφερα, είμασταν 3, απλά ο ένας έκατσε και κοιτούσε, και δεν την έπεσε σε καμία, οπότε εγώ είμαι με δύο και παλύω να βγάλω άκρη, ο άλλος με την 3η, και ο 3ος, κράταγε φανάρι. Βασικά δηλαδή το ίδιο πράγμα όπως στη φάση που είπα νωρίτερα. Όλο και πιθανότερο πλέον να έφταιγε και το ίδιο πράγμα. Για πέσιμο σε παρέες, κανόνας πρώτος: δεν πρέπει να μείνει καμία από την παρέα να κοιτάει τον τοίχο. Λίγη κουβεντούλα τουλάχιστον ρε παιδιά. Λίγο φλερτάκι. Δε χρειάζεται να θες και να την πηδήξεις, το πιθανότερο είναι πως κι αυτή δε θέλει. 2
Dinos_12345 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Είναι πολλοί παράγοντες ρε συ. Άντε και πήγες, έστω ότι και οι τρείς είναι άνετοι, τι λες σε μια παρέα για την οποία δεν έχεις καμία ιδέα τι καπνό φουμάρει; Π.χ η άλλη με ρώτησε μόνη της, από που είμαι, της είπα ότι σπουδάζω και ανοίξαμε συζήτηση. Ο φίλος, την έκανε να γελάει, δεν πήρε ανάσα. Αλλά γενικά είναι δύσκολο να πιάνεις συζήτηση από το μηδέν.
DDevil Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Ένα πράγμα που δεν ανέφερα, είμασταν 3, απλά ο ένας έκατσε και κοιτούσε, και δεν την έπεσε σε καμία, οπότε εγώ είμαι με δύο και παλύω να βγάλω άκρη, ο άλλος με την 3η, και ο 3ος, κράταγε φανάρι. Εντάξει ο καθενας κανει οτι νομιζει για μενα δεν τρεχει τιποτα που δεν μιλησατε στη 3η απλα στο τελος πριν φυγεις επρεπε να πας να ζητησεις κανα τηλεφωνακι να τα ξαναπειτε μια και γνωριστηκατε προηγουμενως .... και αυτο μετα απο κανα 15λεπτο το πολυ. Εγω δεν θα καθομουν αλλο θα πηγαινα σε αλλο μαγαζι. Είναι πολλοί παράγοντες ρε συ. Άντε και πήγες, έστω ότι και οι τρείς είναι άνετοι, τι λες σε μια παρέα για την οποία δεν έχεις καμία ιδέα τι καπνό φουμάρει; Π.χ η άλλη με ρώτησε μόνη της, από που είμαι, της είπα ότι σπουδάζω και ανοίξαμε συζήτηση. Ο φίλος, την έκανε να γελάει, δεν πήρε ανάσα. Αλλά γενικά είναι δύσκολο να πιάνεις συζήτηση από το μηδέν. Μπα ευκολο ειναι.
bedazzled Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Είναι προτιμότερο το τηλ από το FB, όχι ότι φυσικά σου εγγυάται ραντεβού κάτι τέτοιο. Απλά το FB στο ζητάνε για να κάνουν screening το profile σου (π.χ. τι παπαριές γράφεις στο wall σου, σε ποιά groups είσαι, τέτοια πράγματα). Μην δίνετε FB, δεν υπάρχει λόγος ή πείτε ότι δεν έχετε.Ακόμα και με τηλ, σίγουρα θα έχεις κάμποσα flakes. Μερικές το δίνουν από ευγένεια και μετά δεν απάντανε. No worries, σβήνεις το τηλ (μην γίνεστε πρηξαρχίδες/ζητιάνοι) και προχωράς στην επόμενη. Υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες εκεί έξω. 2
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δε γαμάει ο πιό ωραίος. Γαμάει, από αυτούς που περνάνε τον πήχη, ο πρώτος που θα χωθεί και θα το κάνει καλά. Ο πήχης δεν έχει να κάνει απαραίτητα με το πόσο ωραίος είσαι. ή αλλιώς.. Δεν πηδάνε οι ωραίοι πηδάνε οι γενναίοι. Κάπου δεν υπάρχει ένα θρεντ με φράσεις μεγάλων αντρών; ας μεταφερθεί εκεί. 8
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Για πέσιμο σε παρέες, κανόνας πρώτος: δεν πρέπει να μείνει καμία από την παρέα να κοιτάει τον τοίχο. Λίγη κουβεντούλα τουλάχιστον ρε παιδιά. Λίγο φλερτάκι. Δε χρειάζεται να θες και να την πηδήξεις, το πιθανότερο είναι πως κι αυτή δε θέλει. Ούτε καν φλερτάκι δεν χρειάζεται Αυτή τη μαλακία κάνουμε εμείς οι άνδρες. Για να μιλήσουμε σε μια γυναίκα πρέπει ντε φακτο να θέλουμε να την πηδήξουμε. Αυτοί που είπαν ότι φιλία ανάμεσα στα δύο φύλα δεν υπάρχει, μάλλον δεν υπολόγιζαν όλες τις περιπτώσεις Στον φίλο σου όταν του μιλάς δεν σκέφτεσαι πως να τον πηδήξεις. Άρα πως γίνεται να μην μπορείς να κάνεις φιλική κουβέντα με μια γυναίκα; Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο εκτός αν σου εχει κολλήσει τον μπούστο της στα μάτια σου... Είναι προτιμότερο το τηλ από το FB, όχι ότι φυσικά σου εγγυάται ραντεβού κάτι τέτοιο. Απλά το FB στο ζητάνε για να κάνουν screening το profile σου (π.χ. τι παπαριές γράφεις στο wall σου, σε ποιά groups είσαι, τέτοια πράγματα). Μην δίνετε FB, δεν υπάρχει λόγος ή πείτε ότι δεν έχετε. Ακόμα και με τηλ, σίγουρα θα έχεις κάμποσα flakes. Μερικές το δίνουν από ευγένεια και μετά δεν απάντανε. No worries, σβήνεις το τηλ (μην γίνεστε πρηξαρχίδες/ζητιάνοι) και προχωράς στην επόμενη. Υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες εκεί έξω. Ότι σου δώσουν, καλό είναι. Αν δεν πάρεις τίποτα, τότε σίγουρα δεν θα δεις "δεύτερο ραντεβού" Το screening είναι ψιλοάκυρος λόγος. Όσο κάνουν αυτές, τόσο κάνουν και οι άνδρες. Οι άλλοι μετά βιας έκατσαν όλοι μαζί να τα πιουν. Σιγά μην κάνουν και εκπτώσεις "α ξέρεις fb δεν έχω. μήπως έχεις από εκείνο το app που δεν μπαίνει κανένας;"
DDevil Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Συνηθως αμα δώσει κινητο η άλλη σημαινει οτι γουστάρει αλλιως έχουνε δικαιολογιες να πούνε. Τωρα εντάξει απο οτι καταλαβα εγω ψιλογουστάρανε αυτες αλλα τους τα χάλασε η κομπλεξικιά της παρέας. Καταλαβαινεις απο απλα πραγματα αμα η αλλη ενδιαφερεται πχ ρωταει και αυτη για σενα δεν ρωτάς μονο εσυ , δεν βαριεται να μιλήσει δεν φέρνει δικαιολογια ακυρη για να μη βγειτε κτλπ εγω σου ειπα φιλε θα εγραφα στα αρχιδια μου την τριτη της παρέας (οκ δεν ειναι η μέρα σου και λοιπον? για τις φιλες σου ηρθαμε... και χωνεψε το και εμεις εχουμε φάει φολες δεν τρεχει και τιποτα) και θα πηγαινα να ζητησω τηλεφωνο απευθειας απο αυτη που με ενδιαφερει. Και αυτα τα πλαγια να βγουμε πρωτα παρέα και τσουρμο ολοκληρο για να ξεμοναχιάσεις εσυ μετα αυτη που θες μου φαινεται περιττο ή θα βγειτε εξαρχης μονοι σας ή δεν θα βγειτε. Πας για άλλη. 3
D4rkshadow Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Να σημειωσω εδω οτι τωρα τελευταια δινουν fb και οχι τηλ,βεβαια πια ειναι το ιδιο, για να μην πω και καλυτερο
bedazzled Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Το screening είναι ψιλοάκυρος λόγος. Όσο κάνουν αυτές, τόσο κάνουν και οι άνδρες. Οι άλλοι μετά βιας έκατσαν όλοι μαζί να τα πιουν. Σιγά μην κάνουν και εκπτώσεις "α ξέρεις fb δεν έχω. μήπως έχεις από εκείνο το app που δεν μπαίνει κανένας;" Μπα. Οι γυναίκες ενδιαφέρονται πιο πολύ για το social status του άνδρα, παρά το αντίθετο. Εξού και το screening. Συνήθως πάντως αν ζητήσεις σε κάποια το τηλ της και αυτή επιμένει να σου δώσει FB, η καλύτερη ιδέα είναι να πας στην επόμενη... αν δεν θέλει να σου δώσει τηλ, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θέλει 2ο ραντεβού (φοβούνται το πρήξιμο, ενώ στο FB το block είναι εύκολο -υπάρχουν βέβαια και block apps για τηλεφωνικούς αριθμούς, αλλά δεν είναι ευρέως γνωστά-). Αν σου δώσει τηλ, μια μικρή πιθανότητα την έχεις. Αν σου δώσει μόνο FB, τότε καλωσήρθες στην λίστα φίλων/likeατζήδων της. 3
DDevil Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Είναι προτιμότερο το τηλ από το FB, όχι ότι φυσικά σου εγγυάται ραντεβού κάτι τέτοιο. Απλά το FB στο ζητάνε για να κάνουν screening το profile σου (π.χ. τι παπαριές γράφεις στο wall σου, σε ποιά groups είσαι, τέτοια πράγματα). Μην δίνετε FB, δεν υπάρχει λόγος ή πείτε ότι δεν έχετε. Ακόμα και με τηλ, σίγουρα θα έχεις κάμποσα flakes. Μερικές το δίνουν από ευγένεια και μετά δεν απάντανε. No worries, σβήνεις το τηλ (μην γίνεστε πρηξαρχίδες/ζητιάνοι) και προχωράς στην επόμενη. Υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες εκεί έξω. Παιρνεις απο άλλο νουμερο ή αποκρυψη και το σηκώνουν και γινονται ρομπα -.-
bedazzled Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Παιρνεις απο άλλο νουμερο ή αποκρυψη και το σηκώνουν και γινονται ρομπα -.- Δεν χρειάζεται πρήξιμο, ούτε τέτοια tricks... next one, please!
DDevil Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μπα. Οι γυναίκες ενδιαφέρονται πιο πολύ για το social status του άνδρα, παρά το αντίθετο. Εξού και το screening. Συνήθως πάντως αν ζητήσεις σε κάποια το τηλ της και αυτή επιμένει να σου δώσει FB, η καλύτερη ιδέα είναι να πας στην επόμενη... αν δεν θέλει να σου δώσει τηλ, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θέλει 2ο ραντεβού (φοβούνται το πρήξιμο, ενώ στο FB το block είναι εύκολο -υπάρχουν βέβαια και block apps για τηλεφωνικούς αριθμούς, αλλά δεν είναι ευρέως γνωστά-). Αν σου δώσει τηλ, μια μικρή πιθανότητα την έχεις. Αν σου δώσει μόνο FB, τότε καλωσήρθες στην λίστα φίλων/likeατζήδων της. Ναι ας κανει ορεξη θα την ... "πεταξω" εκει περα στο fb-σωρο με τους αλλους φιλους και ουτε θα ασχοληθω ξανά. !!!! Δεν χρειάζεται πρήξιμο, ούτε τέτοια tricks... next one, please! Ενω το δουλεμα που ριχνει χρειάζεται? ενα ψιλοκράξιμο να μη το ξανακανει και μετα next one. Χαλαρα αμα εχω και κέφια εκεινη τη μέρα? "Καλα το κινητο μια και δεν το σηκωνεις τι μου το δωσες??? να το κρατησω για σουβενιρ???" βλαμμενες να πουμε. Κοιτα καλο ειναι που και που να ριχνεις και κανα σκατο για να καταλαβαινουν τις μαλακιες που κάνουν και τουλαχιστον στον επομενο να ειναι πιο σωστές. Που και που χρειαζεται να δειχνεις και λιγο δοντι αλλιως θα σε περνάνε για μαλάκα. Τι το δινεις το τηλεφωνο αφου δεν εχεις σκοπο να απαντησεις?!
bedazzled Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Εννοω το δουλεμα που ριχνει χρειάζεται? ενα ψιλοκράξιμο να μη το ξανακανει και μετα next one. Χαλαρα αμα εχω και κέφια εκεινη τη μέρα? "Καλα το κινητο μια και δεν το σηκωνεις τι μου το δωσες??? να το κρατησω για σουβενιρ???" βλαμμενες να πουμε. Τώρα σώθηκες... αξία θα τους δώσεις αν ασχοληθείς περαιτέρω.
DDevil Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Ε νταξει κατσε εσυ να σε κοροιδευουνε τοτε για να μην δώσεις αξια. Απο τη στιγμη που πηγες και ζητησες τηλεφωνο ηδη έχεις δωσει αξια. Αυτο το καταλαβαινεις φανταζομαι και επισης και αυτη εδωσε αξια που εδωσε το τηλεφωνο απλα μπορει να ειναι τρεις λαλουν και δυο χορευουν για αυτο θα φάει κραξιμο και μετα μην ασχολεισαι αλλο. Αν δεν κραξεις καθολου συνεχεια τα ιδια θα κανει. Ολες αξια εχουν αλλιως δεν θα τους την πέφταμε.Εσενα και μενα περιμεναν εδω αλλες τους ταζουνε βολτες με κοτερα και αμαξια και πληρωμενες εκδρομες και περιμενει η αλλη να παρει αξια επειδη της μιλησε καποιος στο κλαμπ χαχαχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα