bedazzled Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Βασικά κοροϊδεύει τον εαυτό του όποιος νομίζει ότι θα την αλλάξει... περί ορέξεως βέβαια.
DDevil Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Ενω εκεινος που νομιζει οτι της δινει αξια αμα την πάρει τηλεφωνο ή αμα της μιλησει στο κλαμπ δεν κοροιδευει τον εαυτο του.... φιλε εκτος απο κάτι ανεραστες κομπλεξικές θεουσες οι υπολοιπες ξέρουν πολυ καλα την αξια τους τους την πέφτουν αρκετοι καθε μερα απλα θα επιλεξουν εκεινον που νομιζουν οτι έχουν προοπτικες μαζι του και θα εξασφαλιστουν και θα περνάνε καλά.
redhotstef Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δε γαμάει ο πιό ωραίος. Γαμάει, από αυτούς που περνάνε τον πήχη, ο πρώτος που θα χωθεί και θα το κάνει καλά. Ο πήχης δεν έχει να κάνει απαραίτητα με το πόσο ωραίος είσαι.Σωστο. Αλλα..Γνωστη μου τα ειχε με εναν ψηλο καλο παιδι αλλα λιγο τσιγγουνης. Βεβαια δεν ειχε και καλη δουλεια ωστε να εχει ανεση κτλ. Τον χωρισε για εναν γνωστο μου, που εχει μερσεντα, μενει μονος, καλη δουλεια, αλλα σε σχεση με τον πρωην προσωπικα δεν ειναι ομορφος, και επισης ειναι λιγο πιο κοντος απο αυτην. Απο την μια του το αναγνωριζω που καταφερε και την εριξε, απο την αλλη βλεπω τη κοπελα με μισο ματι. Εννοειται οτι οποτε βγαινουν 80% πληρωνει αυτος, και γυρνανε ενα σωρο ταξιδακια με το αυτοκινητο σε ολη την αθηνα πχ, οταν ο πρωην την εβγαζε σε κοντινες περιοχες. Αλλα αφου του εκατσε(κυριολεκτικα), δεν τον νοιαζει πλεον.. Ο πηχης ειναι το χρημα. Οι γυναικες θελουν να νιωθουν ασφαλεια, γνωστο. Με χρημα νιωθεις και ασφαλεια και περνας καλα. Με βαση αυτο, κανουν σοβαρες σχεσεις (ηλικιες 18+)
xpapias Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Και τι τους λέτε ρε σεις; Μου φαινόταν παντα δυσκολο το σπορ, να την πεσω στο ασχετο σε κλαμπάκι. 1
Ghost_Rider Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 ''μοδες'' σαν το fb συντελουν σε ενα ακομη περισσοτερο αποτυχημενο φλερτ... 1
dritan90 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Και τι τους λέτε ρε σεις; Μου φαινόταν παντα δυσκολο το σπορ, να την πεσω στο ασχετο σε κλαμπάκι. ελα ντε και εμενα,αλλα απο οτι κατλαβα δεν εχει και πολυ νοημα τι θα πεις
groot Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 @OP Ωραία γυναίκα στο bar δεν σημαίνει ότι πρέπει να σου κάτσει. Υπάρχει μεγάλο peer pressure σε αυτά και όσο πιο γρήγορα αναγνωρίσεις γιατί υπάρχει τόσο πιο γρήγορα θα είσαι ο εαυτός σου. Όσο πιο γρήγορα γίνεις ο εαυτός σου, τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσεις να κάνεις σχέση με άνθρωπο που θα σε καλύπτει (at least για μία χρονική περίοδο). Το "μα καλά, μιλήσατε αλλά δεν πήρατε τηλέφωνο;" θαρρώ πως είναι εντελώς λάθος σκέψη. Δεν μιλάς σε κάποιον για να πάρεις τηλέφωνο.... αλλά για να τον γνωρίσεις. Εάν εστιάσεις σε αυτό, τότε θα δεις αλλαγές στη σχέση σου με τους άλλους ανθρώπους. 4
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 και πως επικοινωνείς μέσα σε τόσο θόρυβο? Αυτό ακριβώς, βγάζεις το λαρυγγα σου για να πεις δυο κουβέντες. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Σωστο. Αλλα.. Γνωστη μου τα ειχε με εναν ψηλο καλο παιδι αλλα λιγο τσιγγουνης. Βεβαια δεν ειχε και καλη δουλεια ωστε να εχει ανεση κτλ. Τον χωρισε για εναν γνωστο μου, που εχει μερσεντα, μενει μονος, καλη δουλεια, αλλα σε σχεση με τον πρωην προσωπικα δεν ειναι ομορφος, και επισης ειναι λιγο πιο κοντος απο αυτην. Απο την μια του το αναγνωριζω που καταφερε και την εριξε, απο την αλλη βλεπω τη κοπελα με μισο ματι. Εννοειται οτι οποτε βγαινουν 80% πληρωνει αυτος, και γυρνανε ενα σωρο ταξιδακια με το αυτοκινητο σε ολη την αθηνα πχ, οταν ο πρωην την εβγαζε σε κοντινες περιοχες. Αλλα αφου του εκατσε(κυριολεκτικα), δεν τον νοιαζει πλεον.. Ο πηχης ειναι το χρημα. Οι γυναικες θελουν να νιωθουν ασφαλεια, γνωστο. Με χρημα νιωθεις και ασφαλεια και περνας καλα. Με βαση αυτο, κανουν σοβαρες σχεσεις (ηλικιες 18+) Και μετά και από αυτό το post. Καταλήξαμε στο κλασσικό σχεσοthread που οι γυναίκες λεν τους άνδρες πεταμένα λεφτά και οι άνδρες γκρινιάζουν για τις γυναίκες.
Highlander Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Ντίνο μου, μια χαρά παιδί είσαι οπότε ξεκόλλα και έχε περισσότερη αυτοπεποίθηση τα κορίτσια την μυρίζονται σαν λαγωνικά. Και επίσης καλά κάνατε και πήγατε και μιλήσατε. Απλά ίσως την επόμενη φορά να βελτιώσετε λίγο την στρατηγική σας. Μείνετε εκεί και μιλήστε περισσότερο, κάντε παιχνίδι με όλες (ναι, βάλτε στην κουβέντα και την πιο ασχημούλα της παρέας!), και μετά ανταλλαγή τηλεφώνων και κανονίζετε τουλάχιστον για αρχή ομαδικό καφεδάκι. Στο καφεδάκι θα φανεί περισσότερο ποιός θέλει ποιά και θα μπορείτε να μιλάτε και πιο άνετα χωρίς τα ηχεία του κλαμπ να τρυπούν τ'αυτιά. Όχι και πάλι όχι. Ξέρεις τι είναι να κολλάς στην όμορφη της παρέας (τα παλιά τα χρόνια ) και να γυρνάει το μπάζο και να λέει στην άλλη "Τον είδα πρώτη !!! " Και τελικά αφού καταφέρνεις και παίρνεις τηλ. της όμορφης και τα βρίσκετε να σου λέει πως θα θυμώσει το μπάζο αν το μάθει ; Είμαι σεξιστής ή όπως αλλιώς λέγετε ; Στα παλαιότερα των υποδημάτων μου
defacer Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Ο πηχης ειναι το χρημα. Οι γυναικες θελουν να νιωθουν ασφαλεια, γνωστο. Με χρημα νιωθεις και ασφαλεια και περνας καλα. Με βαση αυτο, κανουν σοβαρες σχεσεις (ηλικιες 18+) Δε νομίζω ότι βγαίνει κανένα συμπέρασμα για τις γυναίκες σα σύνολο από το περιστατικό που έγραψες. Ναι, κάποιες το κάνουν, αυτό δε λέει και πολλά. Κατ' επανάληψη είχα σχέσεις όπου η δικιά μου είχε "προτάσεις" από άλλους με πολύ μεγαλύτερη οικονομική άνεση (as in, δε θα χρειαστεί να ξαναδουλέψεις ποτέ) και ποτέ δε με άφησε γυναίκα γι' αυτό το λόγο, ή γενικά για οποιοδήποτε λόγο που δεν είχε να κάνει άμεσα με μένα. Μπορεί να ήμουν τυχερός, ή μπορεί απλά να έκρινα "σωστά" πριν αποφασίσω να κάνω σχέση. Όπως και να'χει, από περιστατικά δε βγαίνουν συμπεράσματα. 1
*nenya* Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Όχι και πάλι όχι. Ξέρεις τι είναι να κολλάς στην όμορφη της παρέας (τα παλιά τα χρόνια ) και να γυρνάει το μπάζο και να λέει στην άλλη "Τον είδα πρώτη !!! " Και τελικά αφού καταφέρνεις και παίρνεις τηλ. της όμορφης και τα βρίσκετε να σου λέει πως θα θυμώσει το μπάζο αν το μάθει ; Είμαι σεξιστής ή όπως αλλιώς λέγετε ; Στα παλαιότερα των υποδημάτων μου τί λες τώρα;! Συμβαίνουν αυτά τα σκηνικά και σε ηλικίες 16+ ; Πασάρουμε στο μπάζο το αντίστοιχο μπάζο απ'την δική μας παρέα και problem solved την κρατάς απασχολημένη ενώ κάνεις διακριτικές κινήσεις προς την ομορφούλα που σου γυάλισε. Ε και αν το μπάζο ενοχληθεί τί να πω...ξιδάκι έτσι είναι τα παιχνίδια του φλερτ, υπάρχουν και νικητές και ηττημένοι. 3
redhotstef Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Όχι και πάλι όχι. Ξέρεις τι είναι να κολλάς στην όμορφη της παρέας (τα παλιά τα χρόνια ) και να γυρνάει το μπάζο και να λέει στην άλλη "Τον είδα πρώτη !!! " Και τελικά αφού καταφέρνεις και παίρνεις τηλ. της όμορφης και τα βρίσκετε να σου λέει πως θα θυμώσει το μπάζο αν το μάθει ;il: Υπαρχει επεισοδιο στην δεκατη εντολη οπου εγιναν ετσι τα πραγματα. 1
Highlander Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 τί λες τώρα;! Συμβαίνουν αυτά τα σκηνικά και σε ηλικίες 16+ ; Πασάρουμε στο μπάζο το αντίστοιχο μπάζο απ'την δική μας παρέα και problem solved την κρατάς απασχολημένη ενώ κάνεις διακριτικές κινήσεις προς την ομορφούλα που σου γυάλισε. Ε και αν το μπάζο ενοχληθεί τί να πω...ξιδάκι έτσι είναι τα παιχνίδια του φλερτ, υπάρχουν και νικητές και ηττημένοι. Δεν είχαμε μπάζα στην παρέα μας κυρία μου :-D (και μιλάμε για ηλικίες 20+ τότε) Υπαρχει επεισοδιο στην δεκατη εντολη οπου εγιναν ετσι τα πραγματα. Που να ξέρω πως μας έκανα ταινία :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα