Lee80 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Οι γυναικες ειναι μίζερα πλάσματα απο την φύση τους, γενικα αν τις παρατηρήσετε θα δείτε πόσο μίζερες είναι. Δεν θέλουν να παίρνουν αποφάσεις για το οτιδήποτε και συνήθως δεν είναι ικανοποιημένες με τίποτα , ειδικά αν είναι μόνες τους. Θέλουν έναν αντρα να της βγάλει απο την μιζερια τους, αυτο είναι όλο και δεν είναι και απαραίτητα κακό. Χρειάζονται κάποιον να τις οδηγεί να τις διορθώνει να τις καθοδηγεί, ορισμένες φορές και να τις μαλώνει, όπως έκανε και ο μπαμπάς τους οταν ήταν μικρές. Απλά με τα χρήματα είναι πιο εύκολο για κάποιον να το επιτύχει αυτό, αλλά συνήθως ειναι για σύντομο χρονικό διάστημα. Για τις γυναίκες το χρήμα είναι το μέσο προς την ευτυχία και δεν διστάζουν να το "σπαταλήσουν" μαζί και για τον αγαπημένο τους. Με λίγα λόγια (φυσικα υπαρχουν και εξαιρεσεις) οι γυναικες δεν κοιτάνε την τσέπη, και σε καμία περίπτωση δεν χρειαζεται να είσαι "λεφτάς" για να τις πλησιάσεις, αρκεί να είσαι "λεφτάς" στην ψυχή και να ξέρεις να αγαπάς.-
Lucifer Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Οι γυναικες ειναι μίζερα πλάσματα απο την φύση τους [...] αρκεί να είσαι "λεφτάς" στην ψυχή και να ξέρεις να αγαπάς.- πήρε 5 σελίδες αλλά το απόσταγμα το βγάλαμε 12
Lee80 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 πήρε 5 σελίδες αλλά το απόσταγμα το βγάλαμε Ηταν καταθεση ψυχης
zio10 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 ''μοδες'' σαν το fb συντελουν σε ενα ακομη περισσοτερο αποτυχημενο φλερτ... Δεν ξέρω αν είναι ακόμα μόδα μετά από τόσα χρόνια. Πιστεύω ότι έχει καθιερωθεί πλέον, είναι σαν το κινητό. (Ειδικά για τις ηλικίες που μιλάμε). 1
stavi Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Περιμεναν απο εσας Ζουμε στον κόσμο που ο ενας περιμένει απο τον αλλον και τελικά δε γινεται τιποτα. Προσωπικα, κανω την κινησή μου, δε μασάω. Και εχω πολυ λιγο σεβασμό για τους δειλούς Ακόμα κι αν δε μου αρέσει ο αλλος, τον παραδεχομαι αν κανει την προσπάθεια. Φυσικά αν δει οτι δεν ενδιαφέρομαι θα πρεπει να κόψει επειτα Ακόμα κι αν δε μου αρέσει ο αλλος, τον παραδεχομαι αν κανει την προσπάθεια. Φυσικά αν δει οτι δεν ενδιαφέρομαι θα πρεπει να κόψει. Ακόμα, όμως, κι αν δε μου αρέσει ο αλλος, τον παραδεχομαι αν κανει την προσπάθεια. Φυσικά αν δει οτι δεν ενδιαφέρομαι θα πρεπει να κόψει επειτα
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Ναι ας κανει ορεξη θα την ... "πεταξω" εκει περα στο fb-σωρο με τους αλλους φιλους και ουτε θα ασχοληθω ξανά. !!!! Ενω το δουλεμα που ριχνει χρειάζεται? ενα ψιλοκράξιμο να μη το ξανακανει και μετα next one. Χαλαρα αμα εχω και κέφια εκεινη τη μέρα? "Καλα το κινητο μια και δεν το σηκωνεις τι μου το δωσες??? να το κρατησω για σουβενιρ???" βλαμμενες να πουμε. Κοιτα καλο ειναι που και που να ριχνεις και κανα σκατο για να καταλαβαινουν τις μαλακιες που κάνουν και τουλαχιστον στον επομενο να ειναι πιο σωστές. Που και που χρειαζεται να δειχνεις και λιγο δοντι αλλιως θα σε περνάνε για μαλάκα. Τι το δινεις το τηλεφωνο αφου δεν εχεις σκοπο να απαντησεις?! Ε νταξει κατσε εσυ να σε κοροιδευουνε τοτε για να μην δώσεις αξια. Απο τη στιγμη που πηγες και ζητησες τηλεφωνο ηδη έχεις δωσει αξια. Αυτο το καταλαβαινεις φανταζομαι και επισης και αυτη εδωσε αξια που εδωσε το τηλεφωνο απλα μπορει να ειναι τρεις λαλουν και δυο χορευουν για αυτο θα φάει κραξιμο και μετα μην ασχολεισαι αλλο. Αν δεν κραξεις καθολου συνεχεια τα ιδια θα κανει. Ολες αξια εχουν αλλιως δεν θα τους την πέφταμε.Εσενα και μενα περιμεναν εδω αλλες τους ταζουνε βολτες με κοτερα και αμαξια και πληρωμενες εκδρομες και περιμενει η αλλη να παρει αξια επειδη της μιλησε καποιος στο κλαμπ χαχαχ Ενω εκεινος που νομιζει οτι της δινει αξια αμα την πάρει τηλεφωνο ή αμα της μιλησει στο κλαμπ δεν κοροιδευει τον εαυτο του.... φιλε εκτος απο κάτι ανεραστες κομπλεξικές θεουσες οι υπολοιπες ξέρουν πολυ καλα την αξια τους τους την πέφτουν αρκετοι καθε μερα απλα θα επιλεξουν εκεινον που νομιζουν οτι έχουν προοπτικες μαζι του και θα εξασφαλιστουν και θα περνάνε καλά. Τα συναισθήματα μου είναι πραγματικά .... ανάμεικτα! Εν μέρη το κρα κρα κρα είναι του στυλ μου, αφετέρου μου βγάζει μια αρνητικότητα και μιζέρια όλο το παραπάνω Δεν ξέρω τι και πως να απαντήσω, για αυτό θα "κλέψω" δημοσίευση άλλου από εδώ τί λες τώρα;! Συμβαίνουν αυτά τα σκηνικά και σε ηλικίες 16+ ; Πασάρουμε στο μπάζο το αντίστοιχο μπάζο απ'την δική μας παρέα και problem solved την κρατάς απασχολημένη ενώ κάνεις διακριτικές κινήσεις προς την ομορφούλα που σου γυάλισε. Ε και αν το μπάζο ενοχληθεί τί να πω...ξιδάκι έτσι είναι τα παιχνίδια του φλερτ, υπάρχουν και νικητές και ηττημένοι.
Highlander Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Περιμεναν απο εσας Ζουμε στον κόσμο που ο ενας περιμένει απο τον αλλον και τελικά δε γινεται τιποτα. Προσωπικα, κανω την κινησή μου, δε μασάω. Και εχω πολυ λιγο σεβασμό για τους δειλούς Ακόμα κι αν δε μου αρέσει ο αλλος, τον παραδεχομαι αν κανει την προσπάθεια. Φυσικά αν δει οτι δεν ενδιαφέρομαι θα πρεπει να κόψει επειτα Ακόμα κι αν δε μου αρέσει ο αλλος, τον παραδεχομαι αν κανει την προσπάθεια. Φυσικά αν δει οτι δεν ενδιαφέρομαι θα πρεπει να κόψει. Ακόμα, όμως, κι αν δε μου αρέσει ο αλλος, τον παραδεχομαι αν κανει την προσπάθεια. Φυσικά αν δει οτι δεν ενδιαφέρομαι θα πρεπει να κόψει επειτα Το καταλάβαμε νομίζω.... 8
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μπα. Οι γυναίκες ενδιαφέρονται πιο πολύ για το social status του άνδρα, παρά το αντίθετο. Εξού και το screening. Συνήθως πάντως αν ζητήσεις σε κάποια το τηλ της και αυτή επιμένει να σου δώσει FB, η καλύτερη ιδέα είναι να πας στην επόμενη... αν δεν θέλει να σου δώσει τηλ, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θέλει 2ο ραντεβού (φοβούνται το πρήξιμο, ενώ στο FB το block είναι εύκολο -υπάρχουν βέβαια και block apps για τηλεφωνικούς αριθμούς, αλλά δεν είναι ευρέως γνωστά-). Αν σου δώσει τηλ, μια μικρή πιθανότητα την έχεις. Αν σου δώσει μόνο FB, τότε καλωσήρθες στην λίστα φίλων/likeατζήδων της. Έτσι απλά κι εύκολα ε; Πως τα λες πως τα λες Αν είναι σουπερ κορμάρα ασυζητητι και μας τρέχουν τα σάλια όμως; Τρέχουμε να φτιάξουμε instagram/snapchat/pininterest για το χιλιοστό της πιθανότητας να ρίξουμε τον φλογερό κ@υλοέρωτα που βλέπουμε απέναντι; Υπάρχει ένα όριο στο πόσο old-fashioned μπορεί να είναι κάποιος. Αν δεν θέλει να καταλήξει να πηδάει καλόγριες από μοναστήρι ξέρω γω.
Ghost_Rider Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Περιμεναν απο εσας Ζουμε στον κόσμο που ο ενας περιμένει απο τον αλλον και τελικά δε γινεται τιποτα. Προσωπικα, κανω την κινησή μου, δε μασάω. Και εχω πολυ λιγο σεβασμό για τους δειλούς Ακόμα κι αν δε μου αρέσει ο αλλος, τον παραδεχομαι αν κανει την προσπάθεια. Φυσικά αν δει οτι δεν ενδιαφέρομαι θα πρεπει να κόψει επειτα Ακόμα κι αν δε μου αρέσει ο αλλος, τον παραδεχομαι αν κανει την προσπάθεια. Φυσικά αν δει οτι δεν ενδιαφέρομαι θα πρεπει να κόψει. Ακόμα, όμως, κι αν δε μου αρέσει ο αλλος, τον παραδεχομαι αν κανει την προσπάθεια. Φυσικά αν δει οτι δεν ενδιαφέρομαι θα πρεπει να κόψει επειτα το καταλαβαμε φιλος 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Το καταλάβαμε νομίζω.... Το προνόμιο της stavi είναι ότι η άποψη της τεκμηριώνεται από το γεγονός ότι είναι γυναίκα.
redhotstef Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Την επομενη φορα που θα την πεσω σε καποια θα τη ρωτησω στο τελος .. Με παραδεχεσαι; Εγω ενας απλος θνητος να την πεσω σε μια θεα; .. 2
johnnaros1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μη ξανά βάλεις St.n Smith , ξύρισε το μούσι και θα είσαι κομπλέ παιχτούρα μου !!!
Tigran Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 ειμαι vegan Σωστός ο παίκτης. Με λίγο χόρτο όλα γίνονται!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα