Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιμεναν απο εσας

Ζουμε στον κόσμο που ο ενας περιμένει απο τον αλλον και τελικά δε γινεται τιποτα.

Προσωπικα, κανω την κινησή μου, δε μασάω. Και εχω πολυ λιγο σεβασμό για τους δειλούς

Ακόμα κι αν δε μου αρέσει ο αλλος, τον παραδεχομαι αν κανει την προσπάθεια. Φυσικά αν δει οτι δεν ενδιαφέρομαι θα πρεπει να κόψει επειτα

Ακόμα κι αν δε μου αρέσει ο αλλος, τον παραδεχομαι αν κανει την προσπάθεια. Φυσικά αν δει οτι δεν ενδιαφέρομαι θα πρεπει να κόψει.

Ακόμα, όμως, κι αν δε μου αρέσει ο αλλος, τον παραδεχομαι αν κανει την προσπάθεια. Φυσικά αν δει οτι δεν ενδιαφέρομαι θα πρεπει να κόψει επειτα

Τελικά δεν μας είπες, αν δει ο άλλος ότι δεν ενδιαφέρεσαι τι πρέπει να κάνει?

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ο καθένας κάνει ότι νομίζει, εφόσον δεν προσβάλλει τον άλλον. Το κρα κρα εμπίπτει στις προσβολές, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι χάνεις χρόνο με την αρνητικότητα και την μιζέρια.

Υπάρχουν χιλιάδες κορμάρες εκεί έξω, δεν υπάρχει λόγος να κολλάς σε μια. Αν δεν γουστάρεις να έχεις FB, δεν φτιάχνεις FB. Αν δεν γουστάρεις να καπνίζεις, δεν καπνίζεις. Δεν κάνεις πράγματα για να γίνεις αρεστός, ακόμα κι αν δεν συμφωνούν με τα θέλω σου. Αυτό μόνο ένας beta male θα το έκανε.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρκετά χρόνια μετά την εποχή που σύχναζα σε κλαμπς, έχω αλλάξει αρκετά πολύ. Με τα σημερινά μυαλά, λοιπόν, θα συμβούλευα τα εξής: Ο τρόπος να έχεις ένα επιτυχημένο πέσιμο είναι... να μην την πέσεις! Γνωρίζεις κόσμο, ναι, αλλά δεν την πέφτεις. Λειτουργείς περίπου όπως θα λειτουργούσες την ημέρα. Σκοπός σου είναι να μάθεις ποιες είναι οι ανάγκες του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Είναι η σεξουαλική επαφή; Είναι η συντροφικότητα; Μια φιλία; Μια μακροχρόνια σχέση; Αφού συλλέξεις αυτές τις πληροφορίες, αποφασίζεις αν θέλεις και αν μπορείς να ικανοποιήσεις αυτές της τις ανάγκες της. Μπορεί τα δικά της θέλω να είναι διαφορετικά από τα δικά σου. Μπορεί και όχι. Το βέβαιο είναι ότι ποτέ κανείς δεν φανερώνει όλα του τα χαρτιά από την αρχή. Πάντα μα πάντα υπάρχουν στοιχεία που αποκρύπτει. Αν εξακολουθείς να ενδιαφέρεσαι για το συγκεκριμένο άτομο, πρωταρχικός σου στόχος είναι να διατηρήσεις μια επαφή με απώτερο σκοπό να μάθεις ακόμα περισσότερες πληροφορίες για τον χαρακτήρα και τις ανάγκες του. Όλοι μας έχουμε ανάγκες και ψάχνουμε εκείνον ή εκείνους που μπορούν να τις κατανοήσουν και να τις ικανοποιήσουν.

Αυτά ως γενικό σκεπτικό. Tips και συνταγές δεν υπάρχουν, γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Οι κανόνες καλής συμπεριφοράς ισχύουν παντού και πάντα, στη δουλειά, στο εστιατόριο, στη στάση, στο κλαμπ. Είσαι ευγενικός, δεν προσβάλλεις, δεν σνομπάρεις ένα μέλος της παρέας, δεν γίνεσαι ενοχλητικός. Συστήνεσαι, δεν πιέζεις, ακούς, δείχνεις ενδιαφέρον, δίνεις την κάρτα σου (καταλαβαίνω ότι αυτό στα 20 μπορεί να ακούγεται υπερβολικό), αξιολογείς και αναλόγως προχωράς ή σταματάς. Στην ουσία πρόκειται για μια εμπορική συναλλαγή. Δεν έχεις κάτι να χάσεις, μόνο να κερδίσεις. Μια γκόμενα, μια φίλη, έναν πελάτη, μια απλή γνωριμία.

Αν σε ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και μόνο ως αριθμός, τότε όλα είναι θέμα στατιστικής. Αν δεν έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα, είτε βελτιώνεις την τεχνική σου, είτε αυξάνεις τις προσπάθειες σου. Άλλος θέλει 10 προσπάθειες για 1 επιτυχία, άλλο 2 προσπάθειες, το ποσοστό διαφέρει από άτομο σε άτομο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να απελπίζεσαι. Κάθε αποτυχία, σε φέρνει πιο κοντά στην 1 εκείνη περίπτωση που θα πετύχεις το στόχο σου.

​(Νομίζω ότι αν τώρα σύχναζα σε κλαμπς, θα γ@μαγα αβέρτα! :-D)​

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 5
Δημοσ.

Αυτο με την κάρτα έχω δει έναν γνωστό μου μόνο να το κάνει. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι ακόμα παρθένος.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο με την κάρτα έχω δει έναν γνωστό μου μόνο να το κάνει. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι ακόμα παρθένος.

Εξαρτάται που απευθύνεσαι. Αν μοιράζεις κάρτες σε 14χρονα, οι πιθανότητες να γυρίζεις σπίτι άπραγος είναι μεγάλες. Μην ξεχνάμε ότι σε όλες τις ενέργειες σημασία έχει ο τρόπος. Λένε ότι το 55% του μηνύματος είναι το μη λεκτικό, το 38% αφορά στον τόνο της φωνής (αυτό σε ένα κλαμπ το έχεις χαμένο, άρα βασίζεσαι πρακτικά στο μη λεκτικό) και μόνο το 7% οι λέξεις που χρησιμοποιούμε. Μπορεί, λοιπόν, να δώσεις μια κάρτα που λέει "Εκκενώσεις βόθρων, ο Αχόρταγος" και να γ@μάς. Στην πραγματικότητα, το τι γράφει η κάρτα ή το τι θα πεις, έχουν ελάχιστη σημασία.
  • Like 1
Δημοσ.

kirileman, μέχρι να ξετυλίξει όλο αυτό το πλάνο, αυτή θα έχει κάνει 10 one night stand. :P

Άσε που όλα αυτά με το "καλό παιδί" που ενδιαφέρεται, ακούει κτλ, λειτουργούν μόνο αν αυτή ενδιαφέρεται ήδη. Ειδάλλως φεύγεις απευθείας friend zone.

Δημοσ.

Αυτά παθαίνεις άμα είσαι ξεμέθυστος.

Δημοσ.

kirileman, μέχρι να ξετυλίξει όλο αυτό το πλάνο, αυτή θα έχει κάνει 10 one night stand. :P

Άσε που όλα αυτά με το "καλό παιδί" που ενδιαφέρεται, ακούει κτλ, λειτουργούν μόνο αν αυτή ενδιαφέρεται ήδη. Ειδάλλως φεύγεις απευθείας friend zone.

Whatever works, man. Το αποτέλεσμα μετράει.

Προσωπικά, δεν θα με ενδιέφερε να γίνω το 11ο one night stand μιας άγνωστης. Εξαρτάται από τους στόχους που έχει κανείς και δεν έχουμε όλοι τους ίδιους.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Χθες πήγα με μια παρέα σε ένα club, περάσαμε ωραία, πήγαμε να κάνουμε και κάτι με μια παρέα με κοπέλες. 

Χαλαρά, εγώ με τον φίλο μου, πήγαμε εκεί, εγώ ζήτησα τσιγάρο, αυτός έπιασε κουβέντα με τη μία, και η άλλη έπιασε κουβέντα μόνη της σε εμένα όσο έστριβα. Τελικά δεν ήρθαν στο τραπέζι μας επειδή ήταν και άλλη μία φίλη τους η οποία δεν ήθελε. Μετά έπεφταν κάτι ματιές, δεν έγινε κάτι όμως. 

Προφανώς το "σχέδιο" κάπου μπάζει. Έφταιγε όντως ότι η μία δεν ήθελε; 

Θα ήθελα να ακούσω συμβουλές, και εμπειρίες :)

πρώτον δεν πήρες αρι8μο,αν δεν γουστάρει το γκομενάκι άπλα δεν το δίνει, και αν το δώσει από ευγένεια...μπορεί κάλλιστα να μην στο ανασηκώσει
2)εγώ ζήτησα τσιγάρο...με δουλευεις?σκεψου ότι είσαι γκόμενα...ούτε για τσιγάρα δεν έχει ο τύπος θα έλεγε
όταν είστε 2 και οι άλλες είναι 3ς,πως θες να γίνει η δουλειά?
φυσικά η μια μονή της θα μηνει?αποτι βλέπω δεν της μιλήσατε καν , ακόμα και μπάζω να είναι πρέπει να τις μιλάτε για να δείχνετε ότι είστε κομπλέ παιδιά
3)πορτοφόλι γεμάτο γιατί αυτό κοιτάνε όλες πλέον
4)των κόβω σε 1000κομματια ότι μιλάγατε για τον καιρό

5)τώρα οι ματιές σιγά των ρόλο...και εγώ ήμουνα μετά αμάξι και έριξα με μια στο πεζοδρόμιο δεύτερα ματιά λες νέμε γουστάρει(έλα πλάκα κάνω δεν παίζει ρόλο η ματιά)

6)ούτε τηλ. δεν πήρατε...και μν μου πείτε έπρεπε να ζήταγες φβ
7)αμάξι είχατε?
8)την επομένη φορά να πάτε φορτσάτοι και με πλάκα οι γκόμενες γουστάρουνε την αυτοπεπιθηση και το αστείο
9)προσωπική εμπειρια?ειμουνα φαντάρος Κομοτηνή πέρασα όμορφα το μεγαλύτερο "ψάρι" που έριξα ήτανε η αδερφή του ιδιοκτήτη του κλαμπ
10)άλλη φορά να πίνεις αρκετά και με τα να πηγαίνεις δουλεύει 1000% 
άλλα να ζητάς τσιγαρο?εγω ξενέρωσα είδη χάχα

ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΑΙ?
Δημοσ.

ειμαι vegan

Σωστός ο παίκτης. Με λίγο χόρτο όλα γίνονται!

Επίσης έμμεσα λέει ότι

τις τρώει τις άγγουρες τυρομνες

Δημοσ.

Αρκετά χρόνια μετά την εποχή που σύχναζα σε κλαμπς, έχω αλλάξει αρκετά. Με τα σημερινά μυαλά, λοιπόν, θα συμβούλευα τα εξής: Ο τρόπος να έχεις ένα επιτυχημένο πέσιμο είναι... να μην την πέσεις! Γνωρίζεις κόσμο, ναι, αλλά δεν την πέφτεις. Λειτουργείς περίπου όπως θα λειτουργούσες την ημέρα. Σκοπός σου είναι να μάθεις ποιες είναι οι ανάγκες του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Είναι η σεξουαλική επαφή; Είναι η συντροφικότητα; Μια φιλία; Μια μακροχρόνια σχέση; Αφού συλλέξεις αυτές τις πληροφορίες, αποφασίζεις αν θέλεις και αν μπορείς να ικανοποιήσεις αυτές της τις ανάγκες της. Μπορεί τα δικά της θέλω να είναι διαφορετικά από τα δικά σου. Μπορεί και όχι. Το βέβαιο είναι ότι ποτέ κανείς δεν φανερώνει όλα του τα χαρτιά από την αρχή. Πάντα μα πάντα υπάρχουν στοιχεία που αποκρύπτει. Αν εξακολουθείς να ενδιαφέρεσαι για το συγκεκριμένο άτομο, πρωταρχικός σου στόχος είναι να διατηρήσεις μια επαφή με απώτερο σκοπό να μάθεις ακόμα περισσότερες πληροφορίες για τον χαρακτήρα και τις ανάγκες του. Όλοι μας έχουμε ανάγκες και ψάχνουμε εκείνον ή εκείνους που μπορούν να τις κατανοήσουν και να τις ικανοποιήσουν.

Αυτά ως γενικό σκεπτικό. Tips και συνταγές δεν υπάρχουν, γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Οι κανόνες καλής συμπεριφοράς ισχύουν παντού και πάντα, στη δουλειά, στο εστιατόριο, στη στάση, στο κλαμπ. Είσαι ευγενικός, δεν προσβάλλεις, δεν σνομπάρεις ένα μέλος της παρέας, δεν γίνεσαι ενοχλητικός. Συστήνεσαι, δεν πιέζεις, ακούς, δείχνεις ενδιαφέρον, δίνεις την κάρτα σου (καταλαβαίνω ότι αυτό στα 20 μπορεί να ακούγεται υπερβολικό), αξιολογείς και αναλόγως προχωράς ή σταματάς. Στην ουσία πρόκειται για μια εμπορική συναλλαγή. Δεν έχεις κάτι να χάσεις, μόνο να κερδίσεις. Μια γκόμενα, μια φίλη, έναν πελάτη, μια απλή γνωριμία.

Αν σε ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και μόνο ως αριθμός, τότε όλα είναι θέμα στατιστικής. Αν δεν έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα, είτε βελτιώνεις την τεχνική σου, είτε αυξάνεις τις προσπάθειες σου. Άλλος θέλει 10 προσπάθειες για 1 επιτυχία, άλλο 2 προσπάθειες, το ποσοστό διαφέρει από άτομο σε άτομο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να απελπίζεσαι. Κάθε αποτυχία, σε φέρνει πιο κοντά στην 1 εκείνη περίπτωση που θα πετύχεις το στόχο σου.

​(Νομίζω ότι αν τώρα σύχναζα σε κλαμπς, θα γ@μαγα αβέρτα! :-D)​

Αυτά που λες κάτω από αυτό το αναιρούν, για να προχωρήσεις σε όλα αυτά πρέπει πρώτα απ'όλα να την πέσεις! :D

(Έστω και διακριτικά, πέσιμο είναι το να πας να γνωρίσεις ένα άγνωστο άτομο έξω).

Δημοσ.

Εξαρτάται που απευθύνεσαι. Αν μοιράζεις κάρτες σε 14χρονα, οι πιθανότητες να γυρίζεις σπίτι άπραγος είναι μεγάλες. Μην ξεχνάμε ότι σε όλες τις ενέργειες σημασία έχει ο τρόπος. Λένε ότι το 55% του μηνύματος είναι το μη λεκτικό, το 38% αφορά στον τόνο της φωνής (αυτό σε ένα κλαμπ το έχεις χαμένο, άρα βασίζεσαι πρακτικά στο μη λεκτικό) και μόνο το 7% οι λέξεις που χρησιμοποιούμε. Μπορεί, λοιπόν, να δώσεις μια κάρτα που λέει "Εκκενώσεις βόθρων, ο Αχόρταγος" και να [email protected]<script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript">/* */</script> Στην πραγματικότητα, το τι γράφει η κάρτα ή το τι θα πεις, έχουν ελάχιστη σημασία.

Έλα ρε kirileman τι ποσοστά είναι αυτά, ο καθένας μας είναι διαφορετικός, δεν υπάρχει γενίκευση. Η όλη μαγκιά έγκειται στο να ψυχολογήσεις την άλλη, και να πας στις περιπτώσεις που φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον και να προσπαθήσεις να την κερδίσεις.

Υ.Γ. Θεωρώ το να δίνεις κάρτα πως είναι πολύ formal για μια πρώτη γνωριμία. Και φυσικά, αν μου δινε κάποια τον αριθμό της δίνοντας μου τη κάρτα της, θα γελούσα μέχρι το επόμενο πρωι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...