pantelos Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Καλησπέρα. Θέλω να μου πεί κάποιος αν μπορώ να τσεκάρω μέσα από το ρούτερ ή κάπως αλλιώς που μπαίνει κάποιος άλλος που χρησιμοποιεί το ρούτερ μου. Υπάρχει τρόπος να δω τι σελίδες επισκέπτεται και τι χρήση της σύνδεσης κάνει? Ευχαριστώ.
okeanos111 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Aν χρησιμοποιειται τον google chrome κ οι δυο, πας στο ιστορικο κ πανω πανω βλεπεις τον αλλον χρηστη με το ονομα του, αυτο που εχει δηλωσει το πισι,λαπτοπ του, κινητο, κλπ. Εκει τα βλεπεις ολα μια χαρα κ αναλυτικα. Δυστυχως αυτο εψαχνα να κρυψω, αλλα δεν ξερω τον τροπο.
johnmegarythmos Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Καλησπέρα. Θέλω να μου πεί κάποιος αν μπορώ να τσεκάρω μέσα από το ρούτερ ή κάπως αλλιώς που μπαίνει κάποιος άλλος που χρησιμοποιεί το ρούτερ μου. Υπάρχει τρόπος να δω τι σελίδες επισκέπτεται και τι χρήση της σύνδεσης κάνει? Ευχαριστώ. καλησπερα για δες εδω https://www.pcsteps.gr/1531-καθυστερεί-το-internet-πλήρης-παρακολούθηση/ισως σε βοηθησει .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα