mastoras007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Καλησπέρα. Επηδή τρώω πάντα απέξω και γενικά η διατροφή μου είναι για το πτσο... αναρωτιόμουν αν υπάρχει κάποια ετερία που αναλαμβάνει κάτι τέτοιο,, να δίνω πχ 200-300 το μήνα και να εχω κάθε μέρα ενα πλήρες μενου ετοιμο στην πόρτα μου..υπάρχει κάτι τετοιο? πλήρες μενου ενωω πρωί μεσημέρι βράδυ.. 1
mastoras007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Yπαρχει ωραία. συγκλονιστικές οι πληροφορίες σου. 15
girologos Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 χαχα και εγω ρε φιλε σε τέτοια φάση ειμαι ..λες να κάνει dilivery σε όλη την Αττική; δώστε πληροφορίες..
testtesttest Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 ωραία. συγκλονιστικές οι πληροφορίες σου. Αν μας ειχες πει και για ποια πολη και περιοχη ενδιαφερεσαι ισως να σε βοηθουσε περισσοτερο ο φιλος. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Υπάρχουν οι λεγόμενες εταιρείες διατροφής, παλιά έκανα δίαιτα και είχαμε συμφωνήσει σε ένα πρόγραμμα να μου φέρνουν φαγητό για 7 μήνες. Ενδιάμεσα βέβαια έκλεισε η εταιρεία οπότε και σταμάτησα. Σε εμένα έστελναν όλες τις μερίδες του φαγητού το πρωί και τις έβαζα στο ψυγείο μετά για να τις φάω μεσημέρι και βράδυ, τώρα να κάθονται να στις στέλνουν ξεχωριστά 3 φορές την ημέρα το βρίσκω χλωμό. Το κόστος ήταν περίπου ίδιο με το κόστος που είχαμε και πριν. 1
patriot21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 ωραία. συγκλονιστικές οι πληροφορίες σου. Ρωτας αν υπαρχει κατι τετοιο.Σου απαντω πως υπαρχει. Δεν ειπες να σου προτεινουμε,οπως δεν ανεφερες και περιοχη. Συγκλονιστικη περιγραφη ετσι? 7
Soulseeker Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 το https://www.forky.gr/ ισως να σε βολευε αν εισαι Αθήνα
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 να δίνω πχ 200-300 το μήνα και να εχω κάθε μέρα ενα πλήρες μενου ετοιμο στην πόρτα μου..υπάρχει κάτι τετοιο? Όχι, φυσικά και δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Με 300 ευρώ το μήνα ούτε όταν μαγειρεύεις μόνος σου στο σπίτι σου δεν βγαίνεις να τρως τρία γεύματα τη μέρα. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Όχι, φυσικά και δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Με 300 ευρώ το μήνα ούτε όταν μαγειρεύεις μόνος σου στο σπίτι σου δεν βγαίνεις να τρως τρία γεύματα τη μέρα. Μια χαρά βγαίνει, θα εννοεί προφανώς μικρά γεύματα. Το δε πρωινό αντε να σου στείλουν τίποτα δημητριακά να βάλεις στο γάλα. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μια χαρά βγαίνει, θα εννοεί προφανώς μικρά γεύματα. Το δε πρωινό αντε να σου στείλουν τίποτα δημητριακά να βάλεις στο γάλα. Α, οκ, πάσο τότε. Δεν κατάλαβα ότι ήθελε να πληρώνει ντελιβερά για να του φέρνει τα corn flakes. Delivery πάντως κάνουν και τα S/M, χωρίς έξτρα χρέωση.
xpapias Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Αυτα τα gilly diet κλπ κατι τετοιο δεν ηταν; Προσφατα πηρε το αυτι μου στο ραδιόφωνο και άλλη μια τέτοια εταιρία. Απο κοστος δεν εχω ιδεα. 2
Muchacho Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Σε ολη την Ελλαδα υπαρχουν και συνηθως στα φερνουν ολα το πρωι καθε μερα εκτος απο Σ/Κ.Το θεμα ειναι πως τα ποσα που θα ζητανε θα ειναι παραλογα... Με 300 ευρώ το μήνα ούτε όταν μαγειρεύεις μόνος σου στο σπίτι σου δεν βγαίνεις να τρως τρία γεύματα τη μέρα. Με 300€ βγαινει ενας μηνας σπιτικο φαγητο. 1
mastoras007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Λάρισα είμαι. Μένω μόνος και δουλευω πολλές ώρες της μέρας..της υπόλοιπές πάω γυμναστήριο η θα αράξω δέν εχω χρόνο να μαγειρέψω παρόλο που μου αρέσει οταν εχω χρόνο. αυτην τη στιγμή ξοδέυω περιπου 300 το μήνα στο φαγητό..πρωινό δέν με νιάζει τόσο τρώω δημιτριακά η κανα τόστ εστο 2 γευματα να είχα ετοιμα θα ημουν κομπλέ.
girologos Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Λάρισα είμαι. Μένω μόνος και δουλευω πολλές ώρες της μέρας..της υπόλοιπές πάω γυμναστήριο η θα αράξω δέν εχω χρόνο να μαγειρέψω παρόλο που μου αρέσει οταν εχω χρόνο. αυτην τη στιγμή ξοδέυω περιπου 300 το μήνα στο φαγητό..πρωινό δέν με νιάζει τόσο τρώω δημιτριακά η κανα τόστ εστο 2 γευματα να είχα ετοιμα θα ημουν κομπλέ. δεν υπάρχει κανένα μαγειρείο εκεί στην Λάρισα; 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα