MySql Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Παρατήρησα κάτι στα windows 10 που με προβλημάτισε... σε ανύποπτες φάσεις βγαίνει ένα πράσινο τικ δίπλα στα αρχεία που έχω στην επιφάνεια εργασίας.Πολλά από αυτά είναι και έγγραφα με προσωπικές πληροφορίες. Λίγο που το googlara δεν κατάφερα να βγάλω άκρη ο καθένας δίνει και μια διαφορετική εκδοχή. Παίζει να συγχρονίζονται σε κάποιο open cloud των windows και να είναι προσβάσιμα από τον οποιοδήποτε; http://i.imgur.com/BIoIbPP.jpg Τι παίζει;
xaerialtwistx Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 σε μερικα site που εριξα μια ματια αναφερει απλα πως αν κανεις ενα refresh εξαφανιζονται. (δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας και ανανεωση ή F5) οι περισσοτεροι που ειχαν αυτο το προβλημα λενε πως ηταν εξαιτιας του Norton που τα τσεκαρει σαν συγχρονισμενα με την cloud υπηρεσια του. 1
MySql Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 σε μερικα site που εριξα μια ματια αναφερει απλα πως αν κανεις ενα refresh εξαφανιζονται. (δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας και ανανεωση ή F5) οι περισσοτεροι που ειχαν αυτο το προβλημα λενε πως ηταν εξαιτιας του Norton που τα τσεκαρει σαν συγχρονισμενα με την cloud υπηρεσια του. Το διάβασα και εγώ αυτό αλλά δεν έχω norton έχω μόνο icloud. Πρέπει να ανησυχώ;
xaerialtwistx Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 δεν το γνωριζω..εριξες μια ματια στις ρυθμισεις του iCloud να δεις τι συγχρονιζει;
NikosKallithea Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Οποιονδήποτε συγχρονισμό και να εχεις ετσι φαίνονται 1
MySql Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Οποιονδήποτε συγχρονισμό και να εχεις ετσι φαίνονται Οπότε είναι το icloud?
NikosKallithea Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Οπότε είναι το icloud? Το icloud δεν το ξερω, αλλα αυτα τα αρχεια που λες δεν τα βρίσκεις και στο icloud? Αν ναι τοτε αυτο ειναι
MySql Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Το icloud δεν το ξερω, αλλα αυτα τα αρχεια που λες δεν τα βρίσκεις και στο icloud? Αν ναι τοτε αυτο ειναι Όχι δεν είναι μπορεί να είναι το adobe cloud
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα