ennoeitai Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Γεια σας, εχω το εξης προβλημα. Μολις εκανα φορματ, και θελω να εγκαταστησω το adobe flash player, αλλα κατεβαζω το set up, του κανω διπλο κλικ και δεν αντιδραει καθολου, σαν να μην εχω κανει τιποτα. Αυτο θυμαμαι το εκανε και μετα το προηγουμενο φορματ που του ειχα κανει, με το utorrent, που τελικα δεν το ειχα λυσει και εβαλα το vuze. Μετα το τωρινο φορματ δεν εχω εγκαταστησει πολλα πραγματα, το firefox, κατι codecs για το windows media player, τα office και το malwarebytes anti-malware. Σκεφτομαι μηπως φταιει το malwarebytes anti-malware, αλλα σκαναρα το σετ απ και δεν του βρηκε τιποτα. Επισης παω στο malwarebytes anti-malware, στο εξαιρεσεις κακοβουλου λογισμικου, βαζω το set up του adobe flash player, αλλα τιποτα. Κατι αλλο που με παραξενευει, ειναι οτι απο εδω https://get.adobe.com/flashplayer/ που κατεβαζω το adobe flash player, κατω απ το κουμπι "install now", λεει 18.9 mb, ενω οταν το κατεβαζω λεει 1,1 mb. Καμια ιδεα;
kataramenos32 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Εχω χρονια να εγκαταστησω flash player παντως.Τι browser χρησιμοποιεις?
Ghost_Rider Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Εχω χρονια να εγκαταστησω flash player παντως.Τι browser χρησιμοποιεις? firefox ειπε
kataramenos32 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 firefox ειπε Το εγκατεστησε ειπε.Δεν σημαινει οτι ειναι και το μονο που χρησιμοποιει
ennoeitai Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Το εγκατεστησε ειπε.Δεν σημαινει οτι ειναι και το μονο που χρησιμοποιει Ναι το firefox χρησιμοποιω μονο. Παιδια καμια ιδεα;;;
ennoeitai Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Οκ, το βρηκα, μετα απο πολυ ψαξιμο στο γκουγκλ. Πρεπει να κανεις δεξι κλικ, να πας ιδιοτητες, και κατω απο το κουμπι "για προχωρημενους", ειχε κι ενα αλλο που ελεγε "αρση αποκλεισμου", και κατι αλλες λεπτομερειες, οτι επειδη ειναι απο αλλο υπολογιστη, για την προστασια σου, κλπ. κλπ. Νταξει, που να το σκεφτει κανεις.
ennoeitai Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Τωρα εχει ενα αλλο προβλημα, καινουριο... Παω να το κανω εγκατασταση, κανει load μια μπαρα και μετα λεει connection error, βγαζει ενα κουμπι retry, το ξαναπατας, ξαναβγαζει connection error, και βγαζει μονο ενα κουμπι να το κλεισεις. Δοκιμασα να κλεισω το firewall και να απεγκαταστησω το malwarebytes, αλλα εξακολουθει και κανει το ιδιο. Εψαξα στο γκουγκλ και το μονο που βρηκα σχετικο με λυση, οπως πχ αυτο: https://forums.adobe.com/thread/1895929?start=0&tstart=0 ειναι να κατεβασεις το offline installer του adobe flash player, το οποιο λυνει το προβλημα, αλλα δεν ειναι καλη λυση, γιατι σε λιγο καιρο παλι που θα βγαλουν καινουρια εκδοση (οπως βγαζουν καθε τρεις και λιγο), θα πρεπει παλι να παω να εγκαταστησω το αντιστοιχο set up, παλι απο την κλασικη σελιδα https://get.adobe.com/flashplayer/ που κατεβαζω και το τωρινο που βγαζει το connection error. Και απλα δηλαδη δε λυνω το προβλημα, αλλα το μεταθετω κανενα δυο μηνες. Αν ξερει κανεις τιποτα, ή αν εχει παθει κατι αντιστοιχο ας πει.
micos000 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Προσπάθησε να κατεβάσεις το offline installer. Από το λινκ μπορείς να κατεβάζεις το flash player ολοκληρωμένο και όχι το downloader της adobe. Για firefox θα κατεβάσεις το NPAPI ενώ για ie το active-x
ennoeitai Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Προσπάθησε να κατεβάσεις το offline installer. Από το λινκ μπορείς να κατεβάζεις το flash player ολοκληρωμένο και όχι το downloader της adobe. Για firefox θα κατεβάσεις το NPAPI ενώ για ie το active-x Ευχαριστω mico000, απλα αυτο που λεω και πιο πανω, ειναι οτι κατεβασα αυτο που λες, απλα δεν ειναι πολυ καλη λυση, γιατι σε λιγο καιρο παλι που θα βγαλουν καινουρια εκδοση (οπως βγαζουν καθε τρεις και λιγο), θα πρεπει παλι να παω να εγκαταστησω το καινουριο αντιστοιχο set up, που θα ειναι το online installer, παλι απο την κλασικη σελιδα https://get.adobe.com/flashplayer/ που κατεβαζω και το τωρινο και βγαζει το connection error. Και απλα δηλαδη δε λυνω το προβλημα, αλλα το μεταθετω κανενα δυο μηνες. Θα προτιμουσα να το ελυνα τωρα, αλλα μαλλον δεν ειναι και πολυ ευκολο. Οποτε μπορει να ξανακατεβασω τοτε το καινουριο offline installer, ή κατι τετοιο. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2016 από ennoeitai
micos000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Όταν στήνεις το fp σε ρωτάει αν θέλεις να ενεργοποιήσεις την αυτόματη ενημέρωση και νομίζω ότι είναι προεπιλεγμένο.
ennoeitai Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Όταν στήνεις το fp σε ρωτάει αν θέλεις να ενεργοποιήσεις την αυτόματη ενημέρωση και νομίζω ότι είναι προεπιλεγμένο. Α λες ετσι να γινει, αμα το αφησω μονο του; Εγω καθε φορα εβαζα την επιλογη να με ρωταει. Τελοσπαντων, ξαναεβαλα το offline installer και το βαλα να κανει τις ενημερωσεις αυτοματα. Ευχαριστω!
ennoeitai Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Ας το έτσι και θα φανεί στην πορεία. Οκ, εκανε update κανονικα, ετσι που ειπαμε! Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα