Giwrgos George Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Παιδιά καλησπέρα θέλω να αγοράσω κάτι από Amazοn Αμερικής αλλά τα μεταφορικά μου βγαίνουν πάνω από 30 ευρώ όσο κοστίζει και η αγορά δηλαδή,γνωρίζει κάποιος αν το βάλω ως gift αν γλιτώνω τίποτα; Ρωτάω γιατί δεν έχω αγοράσει ξανά από Amazon.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Παιδιά καλησπέρα θέλω να αγοράσω κάτι από Amazοn Αμερικής αλλά τα μεταφορικά μου βγαίνουν πάνω από 30 ευρώ όσο κοστίζει και η αγορά δηλαδή,γνωρίζει κάποιος αν το βάλω ως gift αν γλιτώνω τίποτα; Ρωτάω γιατί δεν έχω αγοράσει ξανά από Amazon. To gift τι σχεση εχει με τα μεταφορικά, οχι δεν γλυτώνεις τίποτα, ειδικά απο το αμαζον
Giwrgos George Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 To gift τι σχεση εχει με τα μεταφορικά, οχι δεν γλυτώνεις τίποτα, ειδικά απο το αμαζον Eπειδή κάτι μου είπαν ότι στο ebay γλιτώνεις τελωνεία κλπ με αυτό τον τρόπο,δεν ξέρω αν ισχύει και αυτό βέβαια
Giwrgos George Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Οχι καμία σχέση βρες το απο άλλου.. Δυστυχώς δεν το βρίσκω Ευρώπη πουθενά,ευχαριστώ.
makfil Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Παιδιά καλησπέρα θέλω να αγοράσω κάτι από Amazοn Αμερικής αλλά τα μεταφορικά μου βγαίνουν πάνω από 30 ευρώ όσο κοστίζει και η αγορά δηλαδή,γνωρίζει κάποιος αν το βάλω ως gift αν γλιτώνω τίποτα; Ρωτάω γιατί δεν έχω αγοράσει ξανά από Amazon. Το gift που διαβάζεις στην αμερικάνικη αμαζόνα είναι, μάλλον, η επιλογή για να στο τυλίξουν για δώρο και όχι για να γλυτώσεις το τελωνείο. Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να συζητήσεις με αυτές τις αλυσίδες για μειωμένες τιμές κλπ 1
Giwrgos George Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Το gift που διαβάζεις στην αμερικάνικη αμαζόνα είναι, μάλλον, η επιλογή για να στο τυλίξουν για δώρο και όχι για να γλυτώσεις το τελωνείο. Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να συζητήσεις με αυτές τις αλυσίδες για μειωμένες τιμές κλπ Οπότε δεν παίρνω τίποτα και ηρεμώ!!
mousatoi.gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Στο amazon.co.uk ή σε κάποια άλλη Ευρωπαική έκδοση του δεν το έχει?
Giwrgos George Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Στο amazon.co.uk ή σε κάποια άλλη Ευρωπαική έκδοση του δεν το έχει? Όχι δυστυχώς δεν το έχω βρεί,να ρωτήσω και κάτι άλλο,όταν λέει free shiping είναι δωρεάν μεταφορικά; Βασικά το βρήκα από το Γερμανικό στα 153 euro και από ΗΠΑ 68$.
mousatoi.gr Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Όχι δυστυχώς δεν το έχω βρεί,να ρωτήσω και κάτι άλλο,όταν λέει free shiping είναι δωρεάν μεταφορικά; Βασικά το βρήκα από το Γερμανικό στα 153 euro και από ΗΠΑ 68$. Αν είναι 153 ευρώ και free shipping τότε μην το σκέφτεσαι. Προκειμένου να το πάρεις από Αμερική και να σου έρθει κανα κοστούμι στο τελωνείο καλύτερα διπλή τιμή.
Silverage Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Free shpping έχει μόνο για τη χώρα του καταστήματος.
Giwrgos George Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Αν είναι 153 ευρώ και free shipping τότε μην το σκέφτεσαι. Προκειμένου να το πάρεις από Αμερική και να σου έρθει κανα κοστούμι στο τελωνείο καλύτερα διπλή τιμή. Α δηλαδή παίζει και τελωνείο μετά;
isay Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Α δηλαδή παίζει και τελωνείο μετά; Διάβασε τον οδηγό του maklif Παίζει τελωνείο και η τιμή θα ανέβει αρκετα http://www.insomnia.gr/topic/473757-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C/
GeorgeGK Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Από το αγγλικό amazon αυτή η χρέωση ξέρετε τι ειναι? Postage & Packing
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα