Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι λέει ο τίτλος. Βριζετε, φωναζετε, βάζετε τερμα τη μουσική, γκαζωνετε, πινετε. Υπερβολες, αλλα οπως τη "βρίσκει" κανείς.

Προσωπικά ακουω μουσική. Βγαινω για κανενα περπάτημα ή καμια βολτα με το αυτοκίνητο (που μου λείπει). Περπαταω που και που και πιανω τον εαυτο μου να ριχνει "καντήλια". Ωρες ώρες, σχετικα σπανια ευτυχως, το ρίχνω και στο φαγητό - κυρίως καμια σοκολατα ή τίποτα σουβλάκια και οτιδηποτε ειναι τιγκα σε ζαχαρη και χοληστερινη.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν νιωθω οτι εχω στρες, αγχος, μελαγχολια πιανω κ περπατω με τις ωρες. . . Μπορει κ 4 ωρες.

Εχει αποτέλεσμα.

• Like 3
Δημοσ.

Το περπάτημα όπως είπαν και άλλοι, και η έντονη γυμναστική γενικά, είναι και για 'μένα το πιο αποτελεσματικό. 

Μουσικη,κανενα κρασακι και ταμπελα ειδοποιησης "προσοχη δαγκωνει" . 

Καταφέρνεις να εκτονωθείς κάνοντας τέτοιες ήπιες δραστηριότητες;

• Like 1
Δημοσ.

Το περπάτημα όπως είπαν και άλλοι, και η έντονη γυμναστική γενικά, είναι και για 'μένα το πιο αποτελεσματικό. 

Καταφέρνεις να εκτονωθείς κάνοντας τέτοιες ήπιες δραστηριότητες;

Και τι να κανω να ξεκινησω τα φονικα? :P

• Like 1
Δημοσ.

On a serious note...

Μουσική, γυμναστική, ποδήλατο, κατευνάζω τις καλλιτεχνικές μου ανησυχίες (διάφορες κατασκευές με υλικά όπως πλαστικό, μέταλλο, γυαλί, ξύλο. Ψηφιδωτά, ζωγραφική), σκάκι, βόλτα με τον σκύλο, περπάτημα, κάποια σεξουαλική πράξη (τσόντα ή σεξ),κ.α...

• Like 1
Δημοσ.

Επισης μια παραλλαγή των παραπάνω παρορμησεων ειναι και τα ψωνια. Φροντιζω να εκτονωνομαι στο super-market και να αποφευγω οσο μπορω τα ασκοπα εξοδα.

Ακομα ταξιδια.

Τι αλλο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...