*nenya* Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Για εκτόνωση μουσική δυνατά σε φάση Disturbed ή Sabaton. Και μετά τρέξιμο στο κοντινό παρκάκι για κάνα μισάωρο. Και τα νεύρα μου θα έχουν φύγει [λογικά].
D4rkshadow Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Οτι λέει ο τίτλος. Βριζετε, φωναζετε, βάζετε τερμα τη μουσική, γκαζωνετε, πινετε. Υπερβολες, αλλα οπως τη "βρίσκει" κανείς. Προσωπικά ακουω μουσική. Βγαινω για κανενα περπάτημα ή καμια βολτα με το αυτοκίνητο (που μου λείπει). Περπαταω που και που και πιανω τον εαυτο μου να ριχνει "καντήλια". Ωρες ώρες, σχετικα σπανια ευτυχως, το ρίχνω και στο φαγητό - κυρίως καμια σοκολατα ή τίποτα σουβλάκια και οτιδηποτε ειναι τιγκα σε ζαχαρη και χοληστερινη. Ελα τωρα.. Ποστάρω στο ινσόμνια Αυτο ανηκει στον papia βασικα Πιανω το ψηφιακο μου οπλο η σπαθι και αρχισω να σκοτωνω κοσμο ,μαζι με μπυρες φυσικα.Φοραω και τα ακουστικα μου και βαζω μουσικη επισης Αλλιως θα παω καμια βολτα με το αμαξι
Anorymous Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μουσικη και τρελο χώρο εξαρταται την μουσικη και την διαθεση μπορει να ειναι μεταλ και ανελητο head banging ή μπορει να χωροπηδαω σαν κατσικι με κανενα μπιτακι etc. Nα τωρα πχ χορευω τρανς 2
fotaras13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Με τρέξιμο κυρίως θα έλεγα ότι εκτονώνομαι. Αρκετές επίσης φορές με μουσική. Επίσης αν συμβεί κάτι άσχημο ή άγχος πολύ/σκέψεις εκτονώνομαι με το να περπατάω στο σπίτι 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μουσικη φυσικα! One good thing about music, when it hits you, you feel no pain. Bob Marley 3
redhotstef Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Βγαινω με ατομα που γνωρισα το 2012 Β Εσσο.. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Βγαινω με ατομα που γνωρισα το 2012 Β Εσσο.. και πλακώνεστε ε; fight club κέτσι 1
Unabomber Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Συνηθως βγαινω στον i495 και τερματιζω το καρο για κανα 2-3 λεπτο πριν πεσει στην αντιληψη των state p.o
Mikeasdf Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Seriously.Γυμναστικη, μουσικη, βολτα και ασχολιες οπως π.χ να φτιαξω πραγματα που εχουν χαλασει στο σπιτι, να κανω δουλειες, να καθαρισω κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα