Προς το περιεχόμενο

Torrent error

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα ,έχω θέμα οπως λέει ο τίτλος με το BitTorrent ,οποίο και torrent να βαλω μου κολάει στο finding peers 0% ,ενω στο tracker απο κάτω που εχει πληροφορίες εχει βρει peers.Εχω ψάξει τα πάντα και δεν μπορω να βγάλω άκρη ,firewall ,Antivirus,τπτ.Μηπως γνωρίζει κανείς τ μπορεί να φταίει; Ευχαριστω εκ των προτέρων .

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό ,αλλα στο τεστ που κάνω μου τα βγάζει κομπλέ. Εχει το ✅ και πάνω και κάτω.

Δημοσ.

Φαντάζομαι στο κάνει σε torrents από διάφορα sites και όχι μόνο από ένα συγκεκριμένο. Κάνε μια δοκιμή με αυτό.

Κάνε μια προσπάθεια και με το vuze ή το qbit torrent μήπως είναι πρόβλημα του client.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα ,έχω θέμα οπως λέει ο τίτλος με το BitTorrent ,οποίο και torrent να βαλω μου κολάει στο finding peers 0% ,ενω στο tracker απο κάτω που εχει πληροφορίες εχει βρει peers.Εχω ψάξει τα πάντα και δεν μπορω να βγάλω άκρη ,firewall ,Antivirus,τπτ.Μηπως γνωρίζει κανείς τ μπορεί να φταίει; Ευχαριστω εκ των προτέρων .

μη πατας το magnet link οταν πας να διαλεξεις ποιο να κατεβασεις ... πατα το διπλα με το βελακι ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...