bandicoot92 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Καλησπέρα στην ομάδα ,έχω θέμα οπως λέει ο τίτλος με το BitTorrent ,οποίο και torrent να βαλω μου κολάει στο finding peers 0% ,ενω στο tracker απο κάτω που εχει πληροφορίες εχει βρει peers.Εχω ψάξει τα πάντα και δεν μπορω να βγάλω άκρη ,firewall ,Antivirus,τπτ.Μηπως γνωρίζει κανείς τ μπορεί να φταίει; Ευχαριστω εκ των προτέρων .
bandicoot92 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Τη πορτα τη δειχνει ανοιχτη? Που το βλέπω αυτό φιλε μου;
bandicoot92 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό ,αλλα στο τεστ που κάνω μου τα βγάζει κομπλέ. Εχει το ✅ και πάνω και κάτω.
micos000 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Φαντάζομαι στο κάνει σε torrents από διάφορα sites και όχι μόνο από ένα συγκεκριμένο. Κάνε μια δοκιμή με αυτό. Κάνε μια προσπάθεια και με το vuze ή το qbit torrent μήπως είναι πρόβλημα του client. 1
Ghost007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Καλησπέρα στην ομάδα ,έχω θέμα οπως λέει ο τίτλος με το BitTorrent ,οποίο και torrent να βαλω μου κολάει στο finding peers 0% ,ενω στο tracker απο κάτω που εχει πληροφορίες εχει βρει peers.Εχω ψάξει τα πάντα και δεν μπορω να βγάλω άκρη ,firewall ,Antivirus,τπτ.Μηπως γνωρίζει κανείς τ μπορεί να φταίει; Ευχαριστω εκ των προτέρων . μη πατας το magnet link οταν πας να διαλεξεις ποιο να κατεβασεις ... πατα το διπλα με το βελακι ....
bandicoot92 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Τελικά έφταιγε το σίτε , δεν είχε seeds . Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα