Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα! Περυσι ειχα δηλωσει συμμετοχη και ειχα ξεκινησει καποια επιμορφωτικα μαθηματα εξ αποστασεως απο το κεκ του Εκπα. Το ποσο ηταν 450 και ειχα προπληρωσει ενα ποσο οταν γραφτηκα και το υπολοιπο θα το πληρωνα στην πορεια. Αν θυμαμαι καλα (γιατι δεν θυμαμαι κ εχω χασει τους κωδικους που μπαινω στη σελιδα τους) τους ειχα πληρωσει κ τη μια δοση. Επειδη ομως ηταν μαπα το καρπουζι κυριολεκτικα, απο την αρχη σταματησα να ειμαι συνεπης στα μαθηματα, το παρατησα γρηγορα, εκατσε και μια διαρρηξη οπου μου πηραν κ τα χρηματα της δοσης (περιπου 300) οποτε οχι μονο δεν ξαναμπηκα στη σελιδα αλλα δεν τους εχω πληρωσει τη δοση, και απ τη στιγμη που δεν ξαναασχοληθηκα ουτε καν για τη βεβαιωση συμμετοχης κλπ, δεν θελω να την πληρωσω.

Εχω δωσει εννοειται αληθη στοιχεια, και το μειλ μου, στο οποιο ολο αυτο το διαστημα δεν εχει ερθει κατι και παει 1 χρονος.

Στο μονο μερος που μου ερχοντουσαν καποιες υπεμθυμισεις να πληρωσω ηταν στη σελιδα τους οπου εμπαινα με κωδικο.

Υπαρχει περιπτωαση να με κυνηγησουν μετα απο χρονια με κανα υπερογκο ποσο, η πλαθω σεναρια επιστημονικης φαντασιας?

Δε θελω να χρωσταω πουθενα, ειδικα αυτον τον καιρο, αλλα μεσα μου θεωρω πως οντως δεν τα χρωσταω αυτα τα λεφτα .

Καμια εμπειρια επι του ζητηματος?

( το οτι το κεκ ειναι του Πανεπιστημιου Αθηνων, δεν ξερω αν το κανει δημοσιο ή ιδιωτικο φορεα, και τι επιπτωσεις εχει στην περιπτωση μου)

Δημοσ.

χωρίς να είμαι ειδικός, δε νομίζω να ασχοληθεί κανείς.

βασικά έπρεπε να τους πεις ότι δε σε ενδιαφέρει να συνεχίσεις και όχι να το αφήσεις έτσι.

αυτοί τώρα προφανώς περιμένουν να πας να ζητήσεις τη βεβαίωση για να τους πληρώσεις.

αμφιβάλλω πολύ ότι θα σε κυνηγήσουν. το πολύ πολύ κανένα τηλέφωνο και αν....

λογικά μια αίτηση συμπλήρωσες

Δημοσ.

Ναι νομιζω πως ειχα υπογραψει καποιο χαρτι ως αιτηση συμμετοχης στο σεμιναριο

Εκεί που υπέγραψες μπορεί να έλεγε αν συναινείς στην πληρωμή όλου του πακέτου ασχέτως αν τελειώσεις ή οχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...