georgep800 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Καλημέρα, Θέλω να κάνω μια μεγάλη παραγγελία απο το alibaba.com και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος τρόπος πληρωμής που να διασφαλίζει τα χρήματα. Κάτι σαν το PayPal δηλαδή, όπου εκεί δεν το δέχονται. Αν κάτι πάει στραβά μετά την αγορά θα μπορεί να βγει άκρη; Το alibaba.com σου παρέχει ουσιαστική προστασία; Thanks!
mikele13- Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 θα σου ελεγα να μην κανεις αγορα,απλα πραγματα.... απο την στιγμη που ΔΕΝ εχει PayPal και γινει στραβη, θα κλαις τα χρηματα σου.
giorgosvet Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Εγω έκανα αγορα με πωλητη στο alibaba.Του είπα στο live chat οτι μπορώ να τον πληρώσω μόνο με PAYPAL και το δέχτηκε.Μου έστειλε email και πληρωσα σε αυτο μέσω του paypal.Το έψαξα πάντως και έχει καταστημα και στο aliexpress με καλό feedback και site δικό τους σαν εταιρεια που αναφέρει οτι δέχονται και πληρωμες με paypal.
Agathoklis Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Άλλο το aliexpress άλλο το alibaba. Το ένα είναι για μικρές παραγγελίες το άλλο είναι για χονδρικη Δεν ξέρω αν έχει alipay πρέπει να το κοιταξεις
giorgosvet Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Άλλο το aliexpress άλλο το alibaba. Το ένα είναι για μικρές παραγγελίες το άλλο είναι για χονδρικη Δεν ξέρω αν έχει alipay πρέπει να το κοιταξεις Μη το λες, πολλοί πωλητές στο alibaba δέχονται και παραγγελίες για ένα τεμάχιο.Πάντως είναι αδελφά site με το ιδιο username και password κανεις sign in και στα 2
letom Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μη το λες, πολλοί πωλητές στο alibaba δέχονται και παραγγελίες για ένα τεμάχιο.Πάντως είναι αδελφά site με το ιδιο username και password κανεις sign in και στα 2 Αδελφό είναι και το wholesaler: http://wholesaler.alibaba.com/ Γενικά ισχύει αυτό που είπε ο agathoklis. To Alibaba είναι πάμφθηνο για χονδρική (100άδες ή 1000δες τεμάχια), το aliexpress είναι ακριβότερο και είναι για λιανική. Το Wholesaler είναι κάπου στη μέση, πχ αν θες να πάρεις ας πούμε 10-20 τεμάχια έχει καλύτερες τιμές από aliexpress.
georgep800 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Alipay έχουν και τα τρία? Δεν έχω φθάσει την αγορά μέχρι το τέλος όμως προς το παρόν στο site δεν μου δείχνει κάτι. Αναφέρει κάπου για "Get Full Order Protection" και μάλιστα για κατάθεση κατευθείαν στο πωλητή. Πιο συγκεκριμένα: "PAY to the supplier's citibank account designated by Alibaba.com with credit card or bank transfer" 1
jeanthira7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά παραπάνω πληροφορίες έχουμε? Εχει αγοράσει κανείς χονδρική? Σκέφτομαι να αγοράσω pellet που είναι παμφθηνα και σκέφτομαι την ασφάλεια της συναλλαγής. Μιλάμε για 2200 €
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα