alexandro7 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Θέλω να μου πείτε γνώμες για καλη στοιχηματικη εταιρεία online
kostas••• Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Για μενα η καλυτερη ειναι η sportingbet. Κορυφαια γραφικα και user friendly
johnbond Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Για μενα η καλυτερη ειναι η sportingbet. Κορυφαια γραφικα και user friendly Η στοίχημαν είναι καλύτερη.Έχει πιο γρήγορες πληρωμές και καλύτερες αποδόσεις. Τώρα για τα γραφικά που λες δεν ξέρω,για μένα δεν είναι βασική προτεραιότητα. 2
kostas••• Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Ειναι σημαντικο για οποιον παιζει live και οχι μονο στοιχημα
patrickdrd Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 καλο κι αυτο live <> (διαφορο) στοιχημα δλδ; πιο αξιοπιστος ο stoiximan I guess, προσοχη με sportingbet/vistabet, εχουν γραφτει παρα πολλα 1
cosmos000 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 H σπορτινγκμπετ το μοναδικό αρνητικό που έχει είναι το cash out.Εχει ένα υποτυπώδες το οποίο ισχύει μόνο για 1 αγώνα.Δηλαδή αν παίξεις παρολί 2 και πάνω αγώνες δεν σου βγάζει επιλογή να κάνεις cash out.Κατα τ'άλλα πολλά χρονια που παίζω σ αυτους δεν έχω παράπονο και το helpdesk τους είναι άμεσο και εξυπηρετικό.Για τις άλλες εταιρίες που αναφέρθηκαν εχω ακούσει οκ λόγια απο γνωστούς ...εμπειρία δεν έχω όμως καθώς είμαι εξωτερικό και δεν μπορώ να ανοίξω εκεί λογαριασμό.
4saken Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 πιο αξιοπιστος ο stoiximan I guess, προσοχη με sportingbet/vistabet, εχουν γραφτει παρα πολλα ΑΥΤΟ. Παντως θα μου μεινει στην καρδια η vistabet, ειχα παρει μερος σε ενα freeroll για νεους παιχτες και ειχα βγει δευτερος...1,5 χιλιαρικο.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα