pc_master88 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Καλησπέρα σας. Πρόσφατα (πριν 2 βδομάδες περίπου) Πρόσθεσα μια επιχείρηση με την γνωστή κόκκινη πινέζα στους χάρτες της google. Μ ήρθε email ότι το αίτημα μου επεξεργάζεται και θα ενημερωθώ με μήνυμα μόλις δημοσιευτει αυτό που έκανα. Μετά απο 2 βδομάδες δεν πήρα μήνυμα. Έχει κάνει κανείς κάτι παρόμοιο? Πόσες μέρες πέρνει η εξέταση για προσθήκη κάποιου σημείου ενδιαφέροντος στους χάρτες? Ευχαριστώ.
NikosKallithea Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Καλησπέρα σας. Πρόσφατα (πριν 2 βδομάδες περίπου) Πρόσθεσα μια επιχείρηση με την γνωστή κόκκινη πινέζα στους χάρτες της google. Μ ήρθε email ότι το αίτημα μου επεξεργάζεται και θα ενημερωθώ με μήνυμα μόλις δημοσιευτει αυτό που έκανα. Μετά απο 2 βδομάδες δεν πήρα μήνυμα. Έχει κάνει κανείς κάτι παρόμοιο? Πόσες μέρες πέρνει η εξέταση για προσθήκη κάποιου σημείου ενδιαφέροντος στους χάρτες? Ευχαριστώ. Θα έρθει επιστολή, εβαλες και φωτο?
pc_master88 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Όχι, Δεν έχω βάλει φωτό...είναι απαραίτητο? Θα βάλω αλλά αργότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα