ADHD Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Οχι εχω logitech εδω και χρονια το ξερω το freescroll απο το πρωτο performance mx που εχω ακομα στη δουλεια, το κανει σε ολες τις περιπτωσεις και ειναι πολυ ενοχλητικο στα fast swipes, κουνιεται ολο μεσα, μπορεις να βαλεις κατι αναμεσα να το μπλοκαρεις αλλα δεν αλλαζει οτι απο default εχει αυτο το προβλημα. Δεν με νοιαζει το bunny hop swipe 180 δεν μπορουσα να κανω χωρις να κουνιεται ολο το wheel.. Ειχα βαλει και video στο csgo topic νομιζω αλλα μπορω να τραβηξω και εγω να δεις οτι δεν φταιει αν ειναι σε freescroll mode η οχι απλα ετσι ειναι.. Το χειροτερο ειναι οτι παιζει να το εχει και το g900 ελαχιστα..
bmv Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Προ ημερών αγόρασα το g303 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Φοβερός αισθητήρας και φοβερή αίσθηση κλικ που δεν το συναντάς εύκολα σε άλλα ποντίκια. Αν σου κάνει το σχήμα του και σε καλύπτουν τα έξτρα κουμπιά στο προτείνω.
Jimps Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Προ ημερών αγόρασα το g303 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Φοβερός αισθητήρας και φοβερή αίσθηση κλικ που δεν το συναντάς εύκολα σε άλλα ποντίκια. Αν σου κάνει το σχήμα του και σε καλύπτουν τα έξτρα κουμπιά στο προτείνω. γεια σου φιλε. μιας και το σκεφτομουν για αυτο το ποντικι πως σου φαινεται απο θεμα μεγεθους,βαρους και σχηματος? επισης κατι αλλο σου εχει παρουσιασει αυτο το προβλημα που βλεπω λενε με το rattle του αισθητηρα οταν κουνας το ποντικι? συγγνωμη για το οφ τοπικ
La_MoRt Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Αυτό πάλι που όλα τα ποντίκια είναι για συγκεκριμένα παιχνίδια δε το καταλαβαίνω πραγματικά. Δε κάνει το HW το παίχτη Μου εξηγείτε λίγο σας παρακαλώ πως ένα ποντίκι όπως είναι το g502 δε μπορεί να κάνει για το CS όταν εγώ παίζω τέλεια και επίσης όταν υπάρχει δυνατότητα για τόσο μεγάλη παραμετροποίηση όση έχει αυτό το ποντίκι; Το ποντίκι είναι υποκειμενικό πράγμα ότι και να σου πει κάποιος πρέπει να το δοκιμάσεις στο χέρι σου να δεις αν κάνει. Όσο αναφορά το ποιο ποντίκι είναι για ποιο παιχνίδι αυτά είναι θέμα marketing και να χαμε να λέγαμε...
ADHD Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Ουτε καν αλλα βαριεμαι να τα εξηγω ξανα, το οτι παιζεις τελεια ειναι το μονο υποκειμενικο και το shape αν σε βολευει για ολα τα αλλα υπαρχουν facts..
La_MoRt Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Ουτε καν αλλα βαριεμαι να τα εξηγω ξανα, το οτι παιζεις τελεια ειναι το μονο υποκειμενικο και το shape αν σε βολευει για ολα τα αλλα υπαρχουν facts.. Ξέρεις κάτι και εγώ βαριέμαι να σου απαντήσω τις απόψεις μου πραγματικά... Έχεις δίκαιο. TS πάρε ότι σου λένε φίλε μου αν κάνει για όλους κάνει και για σένα.
ADHD Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Εγω μια φορα τα εξηγησα εσυ το μονο που ειπες ειναι οτι βολευει εσενα και κατι αλλες χαζομαρες για marketing κτλπ, τελος παντων δεν θα σπαταλησω αλλο χρονο να εξηγω σε ατομα που δεν καταλαβαινουν και απλα θελουν να υποστηρίξουν την επιλογη τους.
La_MoRt Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Εγω μια φορα τα εξηγησα εσυ το μονο που ειπες ειναι οτι βολευει εσενα και κατι αλλες χαζομαρες για marketing κτλπ, τελος παντων δεν θα σπαταλησω αλλο χρονο να εξηγω σε ατομα που δεν καταλαβαινουν και απλα θελουν να υποστηρίξουν την επιλογη τους. Νομίζεις ότι με το τρόπο σου δηλαδή μιλάς σωστά; Εγώ τα διάβασα αυτά που λες αλλά μάθε και εσύ ότι μιλάς με κάποιον που έπαιζε 1.6 σε πρωταθλήματα για χρόνια και το μόνο που έχω να πω είναι ότι έχουν μια βάση αυτά που λες αλλά άμα θέλεις να παίξουμε με τις λεπτομέρειες γιατί εκεί το πας παίζουν ρόλο και άλλα πράγματα εκτός από το HW. Τεσπά όπως είπες δε θα μπω και εγώ σε αυτή τη διαδικασία... Φίλε TS επιμένω πως το mouse είναι κάτι το οποίο θα σε ικανοποιήσει εσένα και δε το λέω για να πάρεις το 502 δε παίρνω ποσοστά από καμία εταιρεία απλά προσπαθώ να βοηθήσω...
Fulgore Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μπορείτε να προτείνετε ένα καλό ποντίκι για fps Ευχαριστώ παιδιά Βλεπω σε επιασε το μικροβιο της αναβαθμισης παλι Πρωτα το keyboard,τωρα το ποντικι(και παρολο που πιο παλια ελεγες γιατι κραζω τα razer βλεπεις οτι απλα...Δεν ).. Να πω μονο κατι που διευκολυνει απιστευτα την ολη κουβεντα και νομιζω κακως δεν το ανεφερες αν ισχυει. Προκειται να αγορασεις το ποντικι μονο απο το ΠΛΑΙΣΙΟ????Γιατι και το Ouroboros που σου εβγαλε το προβλημα της φορτισης(και αρα φανταζομαι γιαυτο ψαχνεις αλλο)απο εκει το αγορασες απο οτι θυμαμαι,το ιδιο και το πληκτρολογιο. Αυτο διευκολυνει απιστευτα κυριως επειδη περιοριζει την αναζητηση στο τι φερνει μονο 1 καταστημα(και επισης επειδη δεν εχει νοημα να προτεινουμε ποντικια αν τα φερνουν αλλα καταστηματα και αρα δεν σε ενδιαφερουν). 1
ADHD Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Με τον olof να μιλαγα που δεν ξερει τι ειναι το angle snapping το ιδιο θα του ελεγα.. Εγω δεν ειπα στον TS να μην παρει το g502, σαν κατοχος εφερα καποια points στα οποια για εμενα δεν κανει για competitive csgo απο κει και περα μπορει να το δοκιμασει μονος του οπως και εγω η να παει σε πιο safe επιλογες. Παντως οπως ειπα σαν all arounder ειναι πολυ καλο. Ουτε εγω παιρνω ποσοστα τη γνωμη μου λεω. Ηρθε και το g900 μπορει να γραψω εντυπωσεις αργοτερα. 1
Fulgore Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Με τον olof να μιλαγα που δεν ξερει τι ειναι το angle snapping το ιδιο θα του ελεγα.. Εγω δεν ειπα στον TS να μην παρει το g502, σαν κατοχος εφερα καποια points στα οποια για εμενα δεν κανει για competitive csgo απο κει και περα μπορει να το δοκιμασει μονος του οπως και εγω η να παει σε πιο safe επιλογες. Παντως οπως ειπα σαν all arounder ειναι πολυ καλο. Ουτε εγω παιρνω ποσοστα τη γνωμη μου λεω. Ηρθε και το g900 μπορει να γραψω εντυπωσεις αργοτερα. Επεσε παντως η Logitech πολυ.Βλεπω πως στα τελευταια της προιοντα εχει ξεφυγει πολυ σε τιμες και πλεον δινει στα περισσοτερα πραγματα 2χρονια εγγυηση μονο(και σαν την LG στα monitor παλια???)οπως και στο G900 http://gaming.logitech.com/en-us/product/g900-chaos-spectrum-mouse απλα απαραδεκτοι οι τυπαδες σε αυτο τον τομεα. Οσο για το παραπανω που εγραψες θα συμφωνουσα αν δεν ανεφερες το ''competitive counter strike''.Αφου λεει ο ts τι παιχνιδια θελει να παιξει ρε συ τι competitive γραφεις εσυ λοιπον παιδια εχετε δικιο δεν εδωσα αρκετα στοιχεια ημουν και στη δουλεια και εγραψα βιαστικα λοιπον παιζω πολυ κυριως single player fps οπως medal of honor call of duty quake 4 doom 3 και τωρα παιζω το jericho του clive barker τα χερια μου δεν ειναι μικρα αλλα ουτε και μεγαλα εχω χερι μετριο με κανονικα δαχτυλα τωρα η τιμη δε με πολυενδιαφερει αρκει να αξιζει τα λεφτα του αναμενω guys προτασεις ευχαριστω πολυ Αρα η οποια κουβεντα παραπανω για competitive counter strike παει στα σκουπιδια γιατι πολυ απλα δεν τον ενδιαφερει τον ts ουτε το competitive ουτε καν το counter απο οτι βλεπω
ADHD Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 ^^ To g502 θα σε καλυψει για αυτα που θες απλα δεν ειναι wireless, θα σε βολεψει και το sniper button για casual fps και να μη χαλασουμε και το circlejerk του insomnia γυρω απο αυτο αν θες οπωσδηποτε wireless δες το g900 αλλα ambi shape και λιγοτερα χρήσιμα buttons.. Γενικα τα logitech ειναι πολυ ποιοτικά τουλαχιστον σε αυτο το θεμα δεν θα σε απογοητευσει. Μια σελιδα πισω...
Fulgore Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 ^^ Μια σελιδα πισω... Προφανως και αναφερομαι στην προηγουμενη κουβεντα που ειχες με τον συμφορουμιτη και επειδη ακριβως ειδα να αναφερεται τοσο πολυ το competitive στοιχειο γιαυτο και το εγραψα. Οσο για το G900 πλακα πλακα ουτε καν που ηξερα οτι βγηκε καινουργιο αλλα πανακριβο δυστηχως.
bmv Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 γεια σου φιλε. μιας και το σκεφτομουν για αυτο το ποντικι πως σου φαινεται απο θεμα μεγεθους,βαρους και σχηματος? επισης κατι αλλο σου εχει παρουσιασει αυτο το προβλημα που βλεπω λενε με το rattle του αισθητηρα οταν κουνας το ποντικι? συγγνωμη για το οφ τοπικ Καλό είναι να το δεις και να το δοκιμασεις πρωτα καθώς είναι πολύ υποκειμενικό το αν θα σε βολεψει. Όσον αφορά το rattle στο δικό μου ποντίκι είναι ανεπαίσθητο και για να το καταλάβεις πρέπει να το σηκωσεις και να προσπαθησεις αρκετά ώστε να το καταλάβεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα