wade25 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω αν εχεις κανεις επισκεφτει τα συγκεκριμενα ιατρεια http://nutrilabs.gr/ καινα μου πειτε εαν ειναι τοσο αποτελεσματικα στη θεραπεια των διαφορων νοσηματων οσο λενε. Σας ευχαριστω
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δεν τους έχω επισκευτεί, πάντως κοιτώντας την σελίδα τους, δεν θα τους εμπιστευόμουν. Το μόνο που βλέπω είναι μια καλά στημένη ιστοσελίδα και παρουσιάζουν ιατρικά τμήματα ή ορολογίες με εξεζητημένους όρους για να προκαλέσουν εντύπωση, κοινώς μαρκετίστικα κόλπα. Στο δε profile που έχουν στην σελίδα τους απλά γελάω με αυτά που γράφουν. Στο κέντρο μας κάθε ασθενής είναι μοναδικός! Για εμάς δεν έχει νόημα η ερώτηση: Γιατρέ, έχω γρίπη τι να πάρω; Tι να κάνω για να τονώσω το ανοσοποιητικό μου; ούτε και η ερώτηση: Ποια είναι η κατάλληλη διατροφή για το Ευερέθιστο Έντερο; Συνηθίσαμε στην εποχή μας να αντιμετωπίζουμε (κουκουλώνουμε θα λέγαμε εμείς) την ασθένεια γιατί αυτή είναι η εύκολη οδός βιομηχανικά: Μια λύση για όλους. "Πάρε gingko biloba - είναι καλό για την μνήμη!". Αν τώρα ταυτόχρονα κάποιος παίρνει και υπερικό (βαλσαμόλαδο) ή αντιδιαβητικά δεν φαίνεται να ενδιαφέρει κανέναν*.Έτσι η Ιατρική κατάντησε η ιατρική του φασονατζίδικου, του περιπτέρου και της τηλεόρασης.Εμείς διαλέγουμε τον δύσκολο δρόμο του να θεραπεύσουμε τον άνθρωπο και όχι τα συμπτώματά του. Με βαθιά τεχνογνωσία, προηγμένα διαγνωστικά εργαλεία, διεθνείς συνεργασίες, διαρκή έρευνα, ενημέρωση και διεπιστημονική γνώση. Επίσης δεν αναφέρουν ποιος είναι ο διευθυντής της εταιρείας και τις σπουδές του.
wade25 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 ευχαριστω για την απαντηση επισης αν μπορει και καποιος να μου πει αν εχει καποια εμπερια με τη μεθοδο του βιοσυντονισμου και τα αποτελεσματα αυτης της μεθοδου
Βασίλης_29 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/532767-%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%81%CE%AF%CF%87%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%AD%CF%82/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα