adi32 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Κανεις δεν μπορει να πεισει κανεναν να πιστεψει σε κατι που δε ειναι ορατο ή αποδεδειγμενο οτι υπαρχει Απο κει και περα απο τη μερα που γεννηθηκε ο ανθρωπος εχουν προκυψει μεσα του καποια ερωτηματα που δεν εχουν απαντηθει απο καμια επιστημη και ουτε προκειται Η θεωρια οτι ολα εγιναν απο το πουθενα χωρις κανενα λογο και σκοπο ετσι επειδη τυχαια μια μερα το τιποτα ξερασε πλανητες νερα κατσαριδες ανθρωπους............ μου φαινεται πολυ πιο γελοια απο το να πιστεψω οτι μια ανωτερη δυναμη που δεν εχω προς το παρον τη δυνατοτητα να την καταλαβω εκανε ολα αυτα για ενα σκοπο Το πιο πιθανο ειναι τα 70-80 χρονια που περναμε εδω, ειτε μετα ζουμε με αλλη μορφη ειτε εξαφανιζομαστε, να τα περναει ο καθενας μας για να συμβαλει σε μια εξελιξη καποιου σχεδιου Αν ζουμε μονο απο τυχη απλα για να δουλεψουμε να φερουμε ενα ψωμι να φαμε μεχρι να τα κακαρωσουμε θα ειναι πολυ τραγικο και καλα θα κανουμε να αυτοκτονησουμε ομαδικα ολοι
Puladogaver Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Το τοπικ ειναι εχει μεγαλο ενδιαφερων, δεν κρυβω την ανησυχια μου για το μετα οτι δεν υπαρχουμε και οτι απλα αυτο ηταν και ολα τελειωσαν. Ψαχνω αυτην την απαντηση στην ερωτηση αρκετο καιρο, παρα πολυ καιρο και δεν εχω βρει καποια τεκμηριωμενη απαντηση ακομα. Επισης εχω ασχοληθει με το παραφυσικο με παρουσια μου σε μερη τα οποια φημιζονταν πως κατι συμβαινει εκει κλπ, δεν βρηκα τιποτα και δεν υπηρχε κατι το παραφυσικο, αυτο με εκανε να πιστευω ολα σχεδων ειναι ψεμματα του ανθρωπου ο οποιος κατασκευαζει στο μυαλο του καταστασεις ετσι ωστε για δικο του οφελος να ξεγελασει καποιον. Για την θρησκεια εχω να πω οτι ολες οι θρησκειες σε τουτο τον πλανητη ειναι με τον ενα η τον αλλο τροπο ιδιες και δεν αμφισβητω καποια πραγματα. Ειναι πανευκολο να λες οτι δεν συμβαινει τιποτα και δυσκολο να ψαξεις σε βαθος το θεμα μεσα απο την πορεια της ζωης σου και οποιος καταλαβε. Υ.Γ. Υπαρχει ενα σημειο σκεψης που το μυαλο κολλαει και δεν γινεται να σκεφτειςς) παραπερα, γιατι;
mech35 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 σου φαίνεται γελοία επειδή ο εγκέφαλος σου σχεδιάστηκε για να κυνηγάει με βέλη και να κάνει παιδιά όχι για να εξηγεί στο σύμπαν. Και πριν κάτι χρόνια γελοίο τους φαινόταν ότι η γη δεν είναι επίπεδη και ότι όλα δεν γυρίζουν γύρω μας.
adi32 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Το οτι πιστευαν οτι η γη ειναι επιπεδη δεν εφταιγε οτι ηταν χαζοι και αφελεις αλλα οτι δεν ειχαν την τεχνολογια να το αποδειξουν Καποια πραγματα αποδεικνυονται με επιστημονικα οργανα καποια οχι
groot Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Η θεωρια οτι ολα εγιναν απο το πουθενα χωρις κανενα λογο και σκοπο ετσι επειδη τυχαια μια μερα το τιποτα ξερασε πλανητες νερα κατσαριδες ανθρωπους............ μου φαινεται πολυ πιο γελοια απο το να πιστεψω οτι μια ανωτερη δυναμη που δεν εχω προς το παρον τη δυνατοτητα να την καταλαβω εκανε ολα αυτα για ενα σκοπο Well... εάν όντως είχαν γίνει σε μία ή και σε εφτά ημέρες, θα έβρισκα λογικό το claim για ανώτερη δύναμη. Αλλά έλα μου που έγιναν μέσα σε δισεκατομμύρια χρόνια! Όσο να 'ναι, "μία ήμερα" δεν τα λες. Προσωπικά, μου φαίνεται πιο γελοίο ένας άνθρωπος του 2000+ να μην ξέρεις ότι δεν ήταν μία ημέρα και πως όλα αυτά ήταν προϊόν δις και βάλε χρόνων. Πόσο μάλλον δε, όταν αυτά τα ξέρανε άνθρωποι χωρίς internet και wikipedia και τώρα που υπάρχουν αυτά δεν κάνει κανείς ένα κόπο να ξεστραβωθεί λίγο. Αλλά.. c'est la vie
noFEARgr Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Κανεις δεν μπορει να πεισει κανεναν να πιστεψει σε κατι που δε ειναι ορατο ή αποδεδειγμενο οτι υπαρχει Απο κει και περα απο τη μερα που γεννηθηκε ο ανθρωπος εχουν προκυψει μεσα του καποια ερωτηματα που δεν εχουν απαντηθει απο καμια επιστημη και ουτε προκειται Η θεωρια οτι ολα εγιναν απο το πουθενα χωρις κανενα λογο και σκοπο ετσι επειδη τυχαια μια μερα το τιποτα ξερασε πλανητες νερα κατσαριδες ανθρωπους............ μου φαινεται πολυ πιο γελοια απο το να πιστεψω οτι μια ανωτερη δυναμη που δεν εχω προς το παρον τη δυνατοτητα να την καταλαβω εκανε ολα αυτα για ενα σκοπο Το πιο πιθανο ειναι τα 70-80 χρονια που περναμε εδω, ειτε μετα ζουμε με αλλη μορφη ειτε εξαφανιζομαστε, να τα περναει ο καθενας μας για να συμβαλει σε μια εξελιξη καποιου σχεδιου Αν ζουμε μονο απο τυχη απλα για να δουλεψουμε να φερουμε ενα ψωμι να φαμε μεχρι να τα κακαρωσουμε θα ειναι πολυ τραγικο και καλα θα κανουμε να αυτοκτονησουμε ομαδικα ολοι Ο ανωτερος σκοπος καθε οργανισμου σε ολο το συμπαν ειναι η προσφορα και η επιβιωση του ειδους του . Λυπαμαι που δεν σε ικανοποιεί εσενα αυτος ο σκοπος αλλα ετσι ειναι και δεν προκειται να αλλαξει . Ζεις και αναπνεεις για να αναπαρχθεις και να αφησεις απογονους που οι ιδιοι θα κανουν το ιδιο και ουτω καθεξης Και ναι ζουμε απο τυχη , το συμπαν ειναι πραγματικα τεραστιο αν οχι απειρο . Το να υπαρξει τουλαχιστον ζωη σε ενα πλανητη απο τους 1024 στο παρατηρήσιμο συμπαν ειναι τοσο πιθανο ωστε να ζεις στα επομενα 10 δευτερολεπτα. 1
adi32 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Well... εάν όντως είχαν γίνει σε μία ή και σε εφτά ημέρες, θα έβρισκα λογικό το claim για ανώτερη δύναμη. Αλλά έλα μου που έγιναν μέσα σε δισεκατομμύρια χρόνια! Όσο να 'ναι, "μία ήμερα" δεν τα λες. Προσωπικά, μου φαίνεται πιο γελοίο ένας άνθρωπος του 2000+ να μην ξέρεις ότι δεν ήταν μία ημέρα και πως όλα αυτά ήταν προϊόν δις και βάλε χρόνων. Πόσο μάλλον δε, όταν αυτά τα ξέρανε άνθρωποι χωρίς internet και wikipedia και τώρα που υπάρχουν αυτά δεν κάνει κανείς ένα κόπο να ξεστραβωθεί λίγο. Αλλά.. c'est la vie Το μια μέρα πάει στο ξεκίνημα Το πιο ακριβές είναι μια στιγμή Ο ανωτερος σκοπος καθε οργανισμου σε ολο το συμπαν ειναι η προσφορα και η επιβιωση του ειδους του . Λυπαμαι που δεν σε ικανοποιεί εσενα αυτος ο σκοπος αλλα ετσι ειναι και δεν προκειται να αλλαξει . Ζεις και αναπνεεις για να αναπαρχθεις και να αφησεις απογονους που οι ιδιοι θα κανουν το ιδιο και ουτω καθεξης Και ναι ζουμε απο τυχη , το συμπαν ειναι πραγματικα τεραστιο αν οχι απειρο . Το να υπαρξει τουλαχιστον ζωη σε ενα πλανητη απο τους 1024 στο παρατηρήσιμο συμπαν ειναι τοσο πιθανο ωστε να ζεις στα επομενα 10 δευτερολεπτα. Η επιβίωση για ποιο λόγο?
noFEARgr Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Το μια μέρα πάει στο ξεκίνημα Το πιο ακριβές είναι μια στιγμή Η επιβίωση για ποιο λόγο? Πως γενιεσαι με 1 καρδια , 2 πνευμονες κτλπ ε ετσι γενιεσαι και με το ενστικτο της επιβιωσης. Ποια ειναι η μεση πορεια του μεσου ανθρωπου ; Γενιεται , μεγαλωνει , μορφωνεται , βρισκει μια δουλεια ( προσφορα στην κοινωνια ) ερωτευεται , αναπαραγεται , και προετοιμαζει τους απογονους του για να κανουν τα ιδια . Στην συνεχεια πεθαινει . Αυτο γινεται σε ολους τους οργανισμους .
Lucifer Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Το οτι πιστευαν οτι η γη ειναι επιπεδη δεν εφταιγε οτι ηταν χαζοι και αφελεις αλλα οτι δεν ειχαν την τεχνολογια να το αποδειξουν Καποια πραγματα αποδεικνυονται με επιστημονικα οργανα καποια οχι Ο Ερατοσθένης είχε υπολογίσει με φοβερή ακρίβεια ακόμα και την περίμετρο της γης. Άλλοι κάνουν αγιασμό σε αυτοκίνητα. Η επιβίωση για ποιο λόγο? Γιατί ό,τι δεν είχε το ένστικτο της επιβίωσης, δεν επιβίωσε και δεν είναι εδώ να κάνει αντίστροφες συλλογιστικές. 4
adi32 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Πως γενιεσαι με 1 καρδια , 2 πνευμονες κτλπ ε ετσι γενιεσαι και με το ενστικτο της επιβιωσης. Ποια ειναι η μεση πορεια του μεσου ανθρωπου ; Γενιεται , μεγαλωνει , μορφωνεται , βρισκει μια δουλεια ( προσφορα στην κοινωνια ) ερωτευεται , αναπαραγεται , και προετοιμαζει τους απογονους του για να κανουν τα ιδια . Στην συνεχεια πεθαινει . Αυτο γινεται σε ολους τους οργανισμους . Έτσι απλά για να τρώμε να πίνουμε και να μπαίνουμε ινσομνια να περναν τα χρόνια 1
Apoll Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 ειναι τρομακτικο να σβηνουν τα παντα κι απλα να μην υπαρχεις πια. δηλαδη ολη σου την ζωη πασχιζεις να καταφερεις να παρεις μια βασικη μορφωση , να βρεις μια δουλεια , να εχεις ενα σπιτι και γενικα να φτιαξεις μια ζωη για τον εαυτο σου κι ολα αυτα γιατι? για να πεθανεις απλως μια μερα , να μην θυμασαι τιποτα , να μην υπαρχεις απλα , δηλαδη τα κανεις ολα αυτα για το τιποτα ? ποσο τραγικο ακουγεται. για να περασεις καλα , μια περιπετεια οπως λενε? τι σημασια εχει? αφου δε θα υπαρχει καμια αναμνηση και τα παντα θα σβησουν. εκτος αυτου υπαρχουν ανθρωποι που ουτε καν τα βασικα δεν εχουν , δεν εχουν περασει ουτε μια μερα της ζωης του καλα. αρα τι ειναι η ζωη ? μια διαδρομη απλως προς το θανατο , δηλαδη προς το τιποτα? φιλοσοφικα ξημερωματα :P χαχαχα! Απλά φτιάχνεις μια ωραία διαθήκη, χώνεις €20,000 στην πάντα και με την εντολή, μόλις ψοφήσεις, να σε κάψουν και τις στάχτες να τις πάνε στις εταιρίες που ειδικεύονται και φτιάχνουν διαμάντια με αυτές. Η αιωνιότητα είναι εδώ....
iordanis77 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Καποια πραγματα αποδεικνυονται με επιστημονικα οργανα καποια οχι Εννοεις "οχι ακομα". Βλεπεις ονειρα οταν πεθαινεις...ενδιαφερον... Εχω εχω δει πεντ-εξι φορες σε ονειρο οτι πεθανα. Αλλος?
livefreeordie Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Εχω εχω δει πεντ-εξι φορες σε ονειρο οτι πεθανα. Αλλος? Τι εννοεις οτι πεθανες? Κι εγω το εχει δει πολλες φορες αλλα δεν ειδα οτι πεθανα,δηλαδη να βλεπω το σωμα μου νεκρο. Την στιγμη που υποτιθεται πως πεθαινω επειδη πχ επεσα απο εναν γκρεμο,ξυπναω αυτοματα. Aυτο νομιζω πως συμβαινει συνηθως με ολους και πιστευω ευθυνεται στο οτι ουτε υποσυνειδητα με την φαντασια δε μπορουμε να δωσουμε μια εξηγηση στο τι συμβαινει ακριβως την στιγμη που θα πεθανεις κι επειτα. Απλά φτιάχνεις μια ωραία διαθήκη, χώνεις €20,000 στην πάντα και με την εντολή, μόλις ψοφήσεις, να σε κάψουν και τις στάχτες να τις πάνε στις εταιρίες που ειδικεύονται και φτιάχνουν διαμάντια με αυτές. Η αιωνιότητα είναι εδώ.... χαχαχα creepy...
Προτεινόμενες αναρτήσεις