21cm Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 εκλαικευμένη γνώση;Ξέρεις τι εστί γνώση; Μπορείς να θεσπίσεις νόμο ώστε τα παιδιά του δημοτικού να εκπαιδεύονται σε οπλικά συστήματα;Η γνώση είναι δύναμη και για να την κατέχεις πρεπει να διαθέτεις και το κατάλληλο επίπεδο πνευματικής ωριμότητας.Οι αποκρυφιστές κατέχουν γνώσεις που η επιστήμη θα τις ανακαλύψει μετά απο χιλιάδες χρόνια.Οι αποκρυφιστές δεν ψαχνουν να βρουν τι εστί ύλη,αλλά παίζουν την ύλη στα δάχτυλα.Παρεμβαίνουν σε αυτή και κάνουν οτι θες.Κατάλαβες τώρα τι παιχτηκε με το "παραμυθάκι" του μήλου και του όφεως.Είπε ο καλός Θεούλης στον κοσμάκη "Κάντε οτι γουστάρετε στον πλανήτη γη,αλλά μην παίζετε με την γνώση"Τι είπε το φιδάκι στους ανθρώπους;"Ο Θεός σας δίνει άκυρο (μην τρωτε απο το δέντρο της γνώσης) γιατί δεν θέλεινα γίνετε και εσείς θεοί.έτσι λοιπόν οι άνθρωποι πιστέψανε στο φιδάκι,γνωρίσανε την απόκρυφη γνώση του σύμπαντος,την γνώση μέσωτης οποίας κάνανε οτι θέλανε στην ύλη αλλά μαζί με αυτή γνωρίσανε και την σκοτεινή όψη του κακού.Αφου,λοιπόν,ο καλός Θεούλης είδε οτι οι άθρωποι τα κάνανε μαντάρα,δημιούργησε τον θάνατο ώστε το κακόνα έχει ημερομηνία λήξεως και να μην επικρατεί αιώνια.Θα σε άφηνε να ζεις αιώνια για να καταστρέφεις και να υπηρετείς το κακό; Πάρε τον θανατούλη να 'χεις!Καταλαβατε τώρα παιδάκια γιατί ο κοσμάκης πρεπει να τρώει τεχνολογική γνώση επιπέδου κουτόχορτου;Γιατί αφενώς η αληθινή γνώση κατέχεται απο κάποιους και χρησιμοποιείται για προσωπικό τους όφελοςκαι αφετέρου γιατί η γνώση στα χέρια ενός άσχετου μπορεί να φέρει την καταστροφη Υ.Γ.:Φανταστείτε τι θα γινότανε αν ο κάθε άνθρωπος πάνω στην γη είχε την γνώση να "χακάρει" το σύμπαν και να μπορεί ανεξελεκτα να παρεμβαίνει στην ύλη.Δεν θα είχε μείνει ούτε ένας φυσικός νόμος όρθιος.Θα είχε καταστραφεί το σύμπαν μέσα σε μια νύκτα
groot Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δεν φτάνει που λες αρλούμπες, είσαι και αδιάβαστος. Το δένδρο δεν ήταν της γνώσης, έτσι γενικά. Ήταν της γνώσης του τι είναι καλό και τι πονηρό (πονηρό όχι σαν τον Γιώργο, αλλά με την χριστιανική έννοια). Για όλα τα άλλα, έχω την απάντηση: Υ.Γ. Και μία ερώτηση, αφού οι αποκρυφιστές έχουν κρυφή γνώση, εσύ πώς ξέρεις τι γνώση έχουν; Εάν όντως ξέρεις, τότε δεν κάνουν καλή δουλειά σε αυτό το απλό task, φαντάσου τα υπόλοιπα. Οπότε, μούφα η γνώση. Εάν έχουν όντως γνώση και κάνουν καλή δουλειά, τότε εσύ δεν ξέρεις τίποτα και λες μούφες. Υ.Γ.2. Και γιατί μηλο; Υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση... αλλά έτσι για τον χαβαλέ. 4
21cm Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δεν φτάνει που λες αρλούμπες, είσαι και αδιάβαστος. Το δένδρο δεν ήταν της γνώσης, έτσι γενικά. Ήταν της γνώσης του τι είναι καλό και τι πονηρό (πονηρό όχι σαν τον Γιώργο, αλλά με την χριστιανική έννοια). Για όλα τα άλλα, έχω την απάντηση: Υ.Γ. Και μία ερώτηση, αφού οι αποκρυφιστές έχουν κρυφή γνώση, εσύ πώς ξέρεις τι γνώση έχουν; Εάν όντως ξέρεις, τότε δεν κάνουν καλή δουλειά σε αυτό το απλό task, φαντάσου τα υπόλοιπα. Οπότε, μούφα η γνώση. Εάν έχουν όντως γνώση και κάνουν καλή δουλειά, τότε εσύ δεν ξέρεις τίποτα και λες μούφες. Υ.Γ.2. Και γιατί μηλο; Υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση... αλλά έτσι για τον χαβαλέ. ρε αρλούμπα ο αποκρυφισμός χωρίζεται σε σκαλοπάτια.Καθώς ανεβαίνεις πιο ψηλά η γνώση γίνεται πιο απόκρυφη και λιγότερη προσιτή. Το πρώτο σκαλοπάτι είναι ανοιχτό για όλους,οπότε αν θέλεις να μπεις στον χώρο μπορείς να το κάνεις εύκολα και να αρχίζεις να μυήσε και να αποκτάς τις βασικές γνώσεις. Σου είπε κανεις οτι οι αποκρυφιστές έχουν βάλει αλυσίδα στην γνώση; Χιλιάδες βιβλία κυκλοφορούν στο εμπόριο που μπορούν να σε βάλουν στον χώρο ως μαθητευόμενο μάγο. Απο εκεί και πέρα για να συνεχίσεις πρέπει να έχεις μαζί σου τον δάσκαλο,για να σε μυήσει σε πιο απόκρυφη γνώση. Ότι ακριβώς γίνεται και με τον χριστιανισμό που σου λέει οτι για να φτάσεις σε υψηλότερα πνευματικά επίπεδα πρέπει να έχεις δίπλα σου τον πνευματικο για να σε μυήσει και εκείνος σε πιο εξειδικευμένη πνευματική γνώση Είσαι τόσο αρλούμπας που ούτε απο χριστιανισμό γνωρίζεις,ούτε απο αποκρυφισμό. Το δέντρο της γνώσης του καλού και του κακού,δεν ήταν το δέντρο της γνώσης της αγιοσύνης και της αμαρτίας.Ηταν το δέντρο της γνώσης των μυστικών νόμων του σύμπαντος. Αυτή η γνώση σου αποκαλυπτε τον τρόπο λειτουργίας του σύμπαντος και σου έδινε βήμα για άμεση παρέμβαση στην λειτουργία του.Ουσιαστικά δια της διττότητας καλού και κακού μπορούσες να γίνεις εξουσιαστής της ύλης,για αυτο και το φιδάκι τους είπε φάτε από αυτό το δέντρο και θα γίνετε και εσεις θεοι. Κατάλαβες τώρα γιατι η ομοφυλοφιλία είναι πέρα για πέρα ύβρις προς τον δημιουργό; Διότι ο δημιουργός έπλασε τον κόσμο και του έδωσε διττή μορφή και οι άνθρωποι προσπαθούν να του δώσουν και τρίτη. Καλο-κακο,άσπρο-μαυρο,αρνητικο-θετικο,αρσενικο-θυληκο. Υ.Γ.:Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει,αλλά όταν πας την Κυριακή στην εκκλήσία (αν πας δηλαδή),εκεί δεν ακούς ψαλμωδίες για χαβαλέ αλλά τελείται ένα μυστήριο,γίνεται επίκληση σε ανώτερες-αυλες δυνάμεις και στο τέλος όταν μεταλαμβάνεις πίνεις το αίμα και τρως την σάρκα του Θεού για να γίνεις και εσύ ένας μικρός "Θεός"
iordanis77 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 .....η ομοφυλοφιλία είναι πέρα για πέρα ύβρις προς τον δημιουργό; Εγω φιλε θα ελεγα οτι υβρις πρoς το δημιουργο ειναι η σκατοφατσα που εβαλες στο αβαταρ σου
21cm Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Εγω φιλε θα ελεγα οτι υβρις πρoς το δημιουργο ειναι η σκατοφατσα που εβαλες στο αβαταρ σου Το αβατάρ μου αντιπροσωπευει πλήρως την νεοελληνικη κοινωνία. Αυτό το άβαταρ κάποτε δούλευε ψιλό γαζί όλους τους Έλληνες και κυκλοφορούσε ελεύθερο σαν να μην συνέβαινε τίποτα
mech35 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 το ξέρεις ότι τα post σου θα έκαναν θραύση στο " Υπάρχει περίπτωση να μιλούν σοβαρά ;! " γιατί δεν δοκιμάζεις να τρολάρεις εκεί; ίσως κάποιοι να ασχοληθούν και σοβαρά 2
21cm Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 το ξέρεις ότι τα post σου θα έκαναν θραύση στο " Υπάρχει περίπτωση να μιλούν σοβαρά ;! " γιατί δεν δοκιμάζεις να τρολάρεις εκεί; ίσως κάποιοι να ασχοληθούν και σοβαρά Όταν δεν μπορούμε να επιχειρηματολογήσουμε με κάποιον,αυτόματα τον χαρακτηρίζουμε ως τρολ. Βασική αρχή του γκεμπελισμού (Λασπολογία)
mech35 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Σε τι θες να επιχειρηματολογήσω ; στον αδαμ την εύα και το φίδι ή μήπως στις αποκρυφιστικές κοινωνίες που ελέγχουν και τροποποιούν το σύμπαν όποτε θέλουν ; Βέβαια , ξέρεις και γω πιστεύω ότι πριν απ'όλα υπήρχε ένας τεράστιος πουά ελέφαντας ο οποίος χόρευε μαζί φώκιες σε ιερά τελετουργικά όργια ενώ έτρωγαν μπανάνες και έπιναν baileys. Μία μέρα τους πήγε ομαδικά κόψιμο και κάπως έτσι δημιουργήθηκε το σύμπαν. Αν τώρα εσύ καταφέρεις να επιχειρηματολογήσεις και να αποδείξεις ότι το δικό μου σενάριο δεν ισχύει μετά χαράς και γω να αποδεκτώ το δικό σου. 1
21cm Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Σε τι θες να επιχειρηματολογήσω ; στον αδαμ την εύα και το φίδι ή μήπως στις αποκρυφιστικές κοινωνίες που ελέγχουν και τροποποιούν το σύμπαν όποτε θέλουν ; Βέβαια , ξέρεις και γω πιστεύω ότι πριν απ'όλα υπήρχε ένας τεράστιος πουά ελέφαντας ο οποίος χόρευε μαζί φώκιες σε ιερά τελετουργικά όργια ενώ έτρωγαν μπανάνες και έπιναν baileys. Μία μέρα τους πήγε ομαδικά κόψιμο και κάπως έτσι δημιουργήθηκε το σύμπαν. Αν τώρα εσύ καταφέρεις να επιχειρηματολογήσεις και να αποδείξεις ότι το δικό μου σενάριο δεν ισχύει μετά χαράς και γω να αποδεκτώ το δικό σου. Απορρίπτεις τον χριστιανισμό,απορρίπτεις και τον αποκρυφισμό. Ούτε πιστεύεις στην ύπαρξη του καλού,ούτε στην ύπαρξη του κακού. Ποιον θεό άραγε προσκυνάς; Τα φράγκα,ε; Γειά σου ρε νεοέλληνα που χάρη στα φράγκα των Φράγκων την είδες έξυπνος. Όταν θα χάσεις και το τελευταίο ευρώ από την τσέπη σου να δούμε τότε ποιους θεούς θα επικαλείσαι. Μην μου πεις οτι είσαι δωδεκαθειστής γιατί δεν ξέρω αν το έμαθες,οι Ολύμπιοι θεοί πίνουν νέκταρ και τρώνε αμβροσία στον Σείριο αδιαφωρόντας για τον Ελληνισμό απο την εποχή των Ρωμαίων μέχρι και σήμερα Που να μιλούσαμε για τον Μέγα Αλέξανδρο και τις φυλές που συνάντησε εις την Ασία.Εκεί να δεις τι χλευασμό θα τρώγαμε. Ο Μινώταυρος που έτρωγε 7 νεαρούς και 7 νεαρές αθηναίες τι ήταν άραγε; Ο Κέκροπας,οι κένταυροι; Έλα ρε,τρολάρισματα των αρχαίων συγγραμάτων ήταν όλα αυτά.Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει τίποτα το παράξενο πάνω στην γη. Ισχύει μόνο οτι μας δίδαξαν στο σχολείο. Οτι π.χ. στην Σμύρνη το 1922 παρατηρήθηκε συνωστισμός γιατί οι Έλληνες μαλώνανε για το ποιος θα ανεβει πρώτος στο αμερικανικο κρουαζεροπλοιο που είχε δεσει στο λιμάνι της Σμύρνης
mech35 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Να σου πω την αλήθεια έχουν περάσει και καλύτεροι από σένα εδώ μέσα που τουλάχιστον σε έκαναν και να γελάς. Φιλότιμη προσπάθεια δεν λέω αλλά δεν... Τέλος πάντων. καλή συνέχεια. 1
21cm Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Να σου πω την αλήθεια έχουν περάσει και καλύτεροι από σένα εδώ μέσα που τουλάχιστον σε έκαναν και να γελάς. Φιλότιμη προσπάθεια δεν λέω αλλά δεν... Τέλος πάντων. καλή συνέχεια. Το τρολάρισμα το έκανες εδώ και 35 χρόνια και τώρα έχεις απονευρωθεί τόσο πολύ, που όταν ακούς οτιδήποτε άλλο πέρα απο την λέξη "φράγκα" σου φαντάζει εξωγιήνη γνώση και τρολάρισμα Δεν πειράζει,θα έρθει η ώρα της απομυθοποιήσης του θεού μαμμωνά και τότε ο θάνατος δεν θα είναι ερώτηση σε φόρουμ αλλά επιδιωκόμενη λύτρωση για μερικούς. 1
Lucifer Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Να σου πω την αλήθεια έχουν περάσει και καλύτεροι από σένα εδώ μέσα Λίγοι. Εγώ τον παραδέχομαι, μπέσα. Εκεί με το φίδι ήμουν έτοιμος να ανοίξω φύλλο να το απολαύσω. Παρεμπιπτόντως, τι λέγαμε κάτι σελίδες πίσω; Έσκασε σφήνα απ' τα δεξιά χωρίς φλας το "η συνείδηση διαμορφώνει την πραγματικότητα, το λέει η κβαντική φυσική". Γιωτ, πισίνες και φερράρι στο Λιακό, τα αξίζει όλα.
GabrielConnor Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 σωστος Το παντου δεν υπαρχει σαν πραγματικη εννοια Κατι μπορει να γινει μονο οταν υπαρχει χωρος υλη ενεργεια και χρονος Το τιποτα θα μπορουσε να κατανοηθει σαν εννοια απο τον ανθρωπο αν δεν υπηρχε κι αυτος Δεν υπαρχει τιποτα σημαινει ουτε χωρος ουτε χρονος ουτε ενεργεια ουτε ενα μαγικο σωματιδιο που εκανε μπαμ ουτε τιποτα παπαλα Δεν υπαρχει τιποτα σημαινει δεν μπορει να γινει τιποτα ποτε (Οπως λενε καποιοι οτι ειναι οταν πιεθαινεις) Το να λεμε οτι αυτο υπηρχε απο παντα χωρις να το φτιαξει κανεις και με μαγικο τροπο εκανε μπαμ ειναι ακριβως το ιδιο με το να λεμε οτι απο παντα υπηρχε ο Θεος Κανείς επιστημονάς δεν λέει ούτε κατα προσέγγιση τίποτα κοντά σε αυτό που λές. Ή δεν έχεις διαβάσει κάτι σχετικό ή έχεις παρερμηνεύσει τελείως όμως αυτά που έχεις διαβάσει. EDIT: Μαλάκα ειλικρινά γιατί ασχολούμαι; Ιδού η ρόδος. ιδού και το πήδημα. Όσοι έχετε αντίθετη άποψη για το τωρινο μοντέλο της φυσικής, μπορείτε να δημοσιεύσετε το αντίστοιχο άρθρο/έρευνα σας το οποίο αφού γίνει peer reviewed και επιβεβαιωθεί θα σας χαρίσει: Μια θέση δίπλα στον Νεύτωνα και τον Αινστάιν 1 μυριάκι από το Νόμπελ που στανταρ θα κερδίσετε\ ....ε αυτά, θες κι άλλα; 2
21cm Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Λίγοι. Εγώ τον παραδέχομαι, μπέσα. Εκεί με το φίδι ήμουν έτοιμος να ανοίξω φύλλο να το απολαύσω. Παρεμπιπτόντως, τι λέγαμε κάτι σελίδες πίσω; Έσκασε σφήνα απ' τα δεξιά χωρίς φλας το "η συνείδηση διαμορφώνει την πραγματικότητα, το λέει η κβαντική φυσική". Γιωτ, πισίνες και φερράρι στο Λιακό, τα αξίζει όλα. Lucifer γιατί απαρνείσαι την ιδεολογική-πνευματική σου ταυτότητα; Γιατί δεν ενημερώνεις τον κοσμάκη ποιος είναι ο lucifer και τι εκπροσωπει το 666. Γιατί τον αφήνεις να ζει μέσα στις παπαρολογίες που του σερβίρει το σύστημα δια της σύγχρονης επιστήμης. Μίλησε μας για τον Μ.Α.Τ.Σ. Κάνε μαθηματάκια στα παιδάκια περι Άλιστερ Κρόουλυ και περί Μπλαβατσκυ. Όλα εγω θα τα κάνω; Εσύ ειδικεύεσαι περι αποκρυφισμού,εγώ απλά ως χριστιανός ορθόδοξος έμαθα κάποια πράγματα για να γνωρίζω τον εχθρό μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις