Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θα με έπειθες... αλλά με αυτή την στοίχιση τα λόγια σου αποκτήσανε άλλη βαρύτητα και πείστηκα.

• Like 2
  • Απαντ. 421
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν θα με έπειθες... αλλά με αυτή την στοίχιση τα λόγια σου αποκτήσανε άλλη βαρύτητα και πείστηκα.

Δεν εχω την αναγκη να σε πεισω.. Η ζωη μου θα εξακολουθησει να ειναι η ιδια ειτε συμφωνεις ειτε διαφωνεις με αυτα που λεω :)

Την στοιχιση την εκανα ομορφη για να διαβαζεται πιο ευκολα και να μην βγαζετε τα ματια σας , μιας και το θεμα ειναι πονοκεφαλος απο μονο του..

Δημοσ.

Δεν ειμαι ορθόδοξος, αλλα έπεσα σε ενα άρθρο οπου μεσα απο τα φυσικά φαινόμενα του σύμπαντος αποδεικνύεται η ύπαρξη του θεού.

Κάθισα και το διαβασα λοιπον και πραγματικά ειναι παρα πολλές οι συμπτώσεις που πρέπει να συμβούν για να μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να λεεει με εξυπνάδα " ελα μωρε δεν υπάρχει τίποτα μετα, οτι φαμε οτι πιουμε κλπ, και τελος....)

Μερικά απο αυτα:

έναστρος ουρανός

Το πρώτο που θαυμάζει κανείς μελετώντας το αστρικό σύμπαν είναι ο αριθμός των αστέρων. Με γυμνό μάτι μπορεί κάποιος να δει περίπου 5.000 αστέρια. Αν όμως στρέψει στον ουρανό ενα ισχυρό τηλεσκόπιο, θα δει πολύ περισσότερα, εκατομμύρια.

Ο κάθε γαλαξίας αποτελείται από 100 έως 200 δισεκατομμύρια άστρα! Υπολογίζεται ότι μέσα στο σύμπαν υπάρχουν γύρω στο ένα τρισεκατομμύριο τέτοιοι γαλαξίες! Φανταστείτε λοιπόν πόσα άστρα υπάρχουν.

Η διάμετρος του γαλαξία μας είναι 100.000 ετη φωτός. Δηλαδή, για να πάει το φως από τη μια άκρη του γαλαξία μέχρι την άλλη χρειάζεται να ταξιδεύει 100.000 χρόνια! Δεν μπορεί ο άνθρωπος να συλλάβει τις αποστάσεις αυτές. Ας μην προχωρήσουμε στις αποστάσεις μεταξύ των γαλαξιών και στη διάμετρο του Σύμπαντος, γιατί θα μας καταλάβει ίλιγγος.

• Ένα τρίτο θέμα που προκαλεί θαυμασμό είναι τα μεγέθη των άστρων. Για παράδειγμα ο Ήλιος, που είναι ένα αστέρι μέσου μεγέθους, είναι 1.300.000 φορές μεγαλύτερος από τη Γη. Αν θεωρήσουμε τον Ήλιο σαν ενα πορτοκάλι, η Γη θα είναι κοντά του σαν κόκκος άμμου! Και υπάρχουν αστέρια πολύ μεγαλύτερα από τον Ήλιο.

καταπληκτικό όμως είναι ότι όλα τα ουράνια σώματα έλκονται μεταξύ τους με μια αόρατη και μυστηριώδη δύναμι, που λέγεται παγκόσμια έλξι, ή βαρύτητα.

Αν υποθέσουμε ότι για μια στιγμή σταματούσε να υπάρχει η δύναμη αυτή της βαρύτητας, όλα τα ουράνια σώματα θα ξέφευγαν από τις τροχιές τους και το Σύμπαν θα διαλυόταν.

Ποιος έθεσε την θαυμαστή αυτή δύναμι που συ νέχει και περικρατεί το Σύμπαν; Ο μέγιστος των φυσικών όλων των αιώνων, που ανακάλυψε και το νόμο της παγκοσμίου έλξεως, ο βαθειά θρησκευόμενος επιστήμων και βαθύς μελετητής της Αγίας Γραφής, ο Ισαάκ Νεύτων, γράφει στο περίφημο έργο του «Principia»: «Ο μεγαλοπρεπής δεσμός που συνδέει τα άστρα μεταξύ τους είναι δυνατό να προέρχεται μόνο από τη σοφία και τη βούλησι ενός Όντος ισχυρού και λογικού. Και αυτό το ονομάζουμε Κύριο και Θεό Παντοδύναμο».

Όποιος δεν βαριεται και θελει να το διαβασει ολοκληρο ειναι εδω

Η σκονη που ηρθε απο την αφρικη και εκατσε πανω στο αμαξι μου σε συνδιασμο με την ψιχαλα που εριξε δημιουργησε ενα τρομερα πολυπλοκο σχεδιο αποτελουμενο απο εκατομμυρια κοκκους σκονης. Κι ομως τα παντα για να σχηματιστει αυτο ακολουθησαν πιστα τους φυσικους νομους. Επειδη τα μεγεθη ειναι σχετικα, οπου κοκκος βαλε αστερι.

Ειναι τοσο πολυπλοκα που μονο τυχαια μπορουν να γινουν.

Δημοσ.

Την στοιχιση την εκανα ομορφη για να διαβαζεται πιο ευκολα και να μην βγαζετε τα ματια σας , μιας και το θεμα ειναι πονοκεφαλος απο μονο του..

Ναι... δεν το πέτυχες.

Δημοσ.

Ναι... δεν το πέτυχες.

βγαινω λιγο off topic.. Ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι το να εισαι καλοπροαιρετος και ευγενικος μεγαλωνει το προσδοκιμο ζωης.

Προσπαθησε το τουλαχιστον. Δεν χανεις τιποτα.

Δημοσ.

~Tι πιστευετε οτι συμβαινει μετα τον θανατο?

~ Οτι ακριβώς συνέβαινε και πριν την γέννηση !

Τ Ι Π Ο Τ Α    

Δημοσ.

βγαινω λιγο off topic.. Ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι το να εισαι καλοπροαιρετος και ευγενικος μεγαλωνει το προσδοκιμο ζωης.

Προσπαθησε το τουλαχιστον. Δεν χανεις τιποτα.

κάποιοι είναι γεννημένοι trolls.τι να προσπαθήσουν;  :cry:   :-D

+ 100000000000000

• Like 1
Δημοσ.

Οτι και αν πιστευει κανεις ειτε βασει επιστημης ειτε βασει πεποιηθησεων το μονο σιγουρο ειναι οτι κανεις δεν θα μεινει με την απορια,ολοι θα μαθουμε καποια στιγμη :P

Δημοσ.

Οτι και αν πιστευει κανεις ειτε βασει επιστημης ειτε βασει πεποιηθησεων το μονο σιγουρο ειναι οτι κανεις δεν θα μεινει με την απορια,ολοι θα μαθουμε καποια στιγμη :P

Μα αυτο ειναι το μονο που με φοβιζει,το γαμωτο, δε θα μαθουμε, με τον καημο θα παμε
Δημοσ.

Που το ξέρεις? Αν δεν υπάρχει τίποτα δε θα το μάθεις ποτέ
  • Like 1
Δημοσ.

Συνεχιζουμε και υπάρχουμε. Αλλά δεν ξέρω με τι τρόπο. Εμένα για παράδειγμα επικοινωνούν μαζί μου όταν κοιμάμαι χωρίς να το ελέγχω ή να το επιδιώκω κυρίως αυτοί που έχουν μόλις φύγει. Τελευταία μία κωλογρηα στην πολυκατοικία μου με την οποία είχα τεταμένες σχέσεις επειδή πέταγε φολες στα γατια, ειδικά τα νεογεννητα. Βρήκα λέει την εξώπορτα του κήπου ολανοιχτη και πήγα να την κλείσω μην μπουν τίποτα αδέσποτα. Και πρόβαλε η σιχαμερή στη βεράντα καλοντυμενη, βαμμένη με το μαλλί κομμωτήριου και μου φώναξε :"μην την κλεινεις, πρέπει να φύγω ". Όταν ξυπνησα είχαν κολλήσει το κηδειοσημο στην είσοδο. Και ήταν και μία χαρά. Εύχομαι εκεί που πήγε να την περιμένουν όλα τα γατάκια που σκότωσε και να την γρατζουνανε εις τον αιώνα!

5363812-4x3-340x255.jpg

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Εντάξει έχεις γράψει 5 ποστ οτι υπάρχουν επιστημονικές απαντήσεις αλλά ούτε ένα ίχνος απο αυτές.

Αφού υπάρχουν γιατί δε μου τις δείχνεις; Δώσε μου κάποιο link,κάποια παραπομπή σε βιβλίο..ΚΑΤΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!

Είναι τώρα συζήτηση αυτό; 

Αυτό λέω τόση ώρα: νομίζεις πως κάνεις σοβαρή συζήτηση με αυτά που λες? :P

Και θα το ξαναπώ: πείτε ότι είσαστε πιστοί ή πιστεύετε στον Βούδα ή στη μετενσάρκωση! Θα το εκτιμούσα περισσότερο... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...