Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εσυ που το ξερεις? Και αν κατι υπαρχει?

Αυτο λεω

Αν κάτι υπάρχει τότε θα λυθεί η απορία αν δεν υπάρχει δε θα μάθουμε ποτέ

• Απαντ. 421
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό λέω τόση ώρα: νομίζεις πως κάνεις σοβαρή συζήτηση με αυτά που λες? :P

Και θα το ξαναπώ: πείτε ότι είσαστε πιστοί ή πιστεύετε στον Βούδα ή στη μετενσάρκωση! Θα το εκτιμούσα περισσότερο... 

Τουλάχιστον εγώ λέω κάποια πράγματα..Μπορεί να λέω βλακείες αλλά έχω κάποια άποψη.

Εσύ το μόνο που κάνεις είναι να μειώνεις την άποψη μου και να λες οτι είσαι σε ανώτερο επίπεδο και δε μπορείς να συζητήσεις και δεν απαντάς στις ερωτήσεις μου επειδή είναι χαζές.Και βλέπεις πόση υπομονή έχω.  :mellow:

Σου ζητάω επανειλημμένα να μου δώσεις κάποια στοιχεία και απαντήσεις και αποφεύγεις,γιατί είμαι σίγουρος οτι δεν τα έχεις.

ps.Ο μόνος λόγος που συνεχίζω να σου απαντάω σοβαρά είναι επειδή είσαι moderator.Κάποιο κύρος θα έχεις για να σε κάνανε mod.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τουλάχιστον εγώ λέω κάποια πράγματα..Μπορεί να λέω βλακείες αλλά έχω κάποια άποψη.

Εσύ το μόνο που κάνεις είναι να μειώνεις την άποψη μου και να λες οτι είσαι σε ανώτερο επίπεδο και δε μπορείς να συζητήσεις και δεν απαντάς στις ερωτήσεις μου επειδή είναι χαζές.Και βλέπεις πόση υπομονή έχω.  :mellow:

Σου ζητάω επανειλημμένα να μου δώσεις κάποια στοιχεία και απαντήσεις και αποφεύγεις,γιατί είμαι σίγουρος οτι δεν τα έχεις.

ps.Ο μόνος λόγος που συνεχίζω να σου απαντάω σοβαρά είναι επειδή είσαι moderator.Κάποιο κύρος θα έχεις για να σε κάνανε mod.

Το πρόβλημά σου είναι πως βγάζεις υπερβολικά συμπεράσματα για όλα και για όλους. 

Την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να επισκεφτείς έναν γιατρό (για κάτι απλό), μπορείς να του κάνεις όλες αυτές τις ερωτήσεις, για να πάρεις απαντήσεις επιστημονικές και κατανοητές ταυτόχρονα. Προσωπικά χάνω εύκολα την υπομονή μου με τέτοιου είδους ερωτήσεις και πρακτικές (το ότι είμαι mod λειτουργεί μάλλον για καλό μιας και δεν μπορώ να εκφραστώ ή να αγανακτήσω, όπως θα έκανα αν συζητούσαμε σε μια παρέα για παράδειγμα).

:)

Δημοσ.

Αυτο λεω

Αν κάτι υπάρχει τότε θα λυθεί η απορία αν δεν υπάρχει δε θα μάθουμε ποτέ

...εεε ασε να υπαρχει και μια μεταθανατια κιντερ εκπληξη :P

Δημοσ.

Δεν είναι τίποτα να πεθάνεις. Είναι τρομακτικό να μη ζεις.

Βίκτωρ Ουγκό

Αν δε ζήσεις δεν υπάρχεις για να φοβηθεις κάτι. Το τρομακτικό είναι να ζεις και το να μην ξέρεις τι σε περιμένει μετά

Δημοσ.

Δεν ειμαι ορθόδοξος, αλλα έπεσα σε ενα άρθρο οπου μεσα απο τα φυσικά φαινόμενα του σύμπαντος  αποδεικνύεται η ύπαρξη του θεού.

H υπαρξη ποιου θεου ακριβως? Ειναι καποιος απο τους γνωστους ή ενας νεος?

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα και δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Όταν πεθάνω θα μάθω.

Σε μια ταινια(δε θυμαμαι τον τιτλο) ο Γουντι Αλεν αλαφιασμενος ρωταει το φιλο του "δε σε τρομαζει η ιδεα οτι δεν θα υπαρχεις?" και του απανταει ο αλλος "γιατι να χολοσκαω απο τωρα, οταν ερθει εκεινη η ωρα θα δω τι μπορω να κανω"...

Δημοσ.

"Δεν είναι τίποτα να πεθάνεις. Είναι τρομακτικό να μη ζεις."

Βίκτωρ Ουγκό

Tο να νομίζουμε ότι ζούμε δεν παίζει;

Τα βλέπω, επικροτώ, και απαντώ μ' αυτό:

''Ζούμε σε μια πλάνη''

φραμπάλα

Δημοσ.

~Tι πιστευετε οτι συμβαινει μετα τον θανατο?

~ Οτι ακριβώς συνέβαινε και πριν την γέννηση !

Τ Ι Π Ο Τ Α    

*_*

Δημοσ.

Ας μετανομαστει το τοπικ και να το ονομασετε το στεκι των Αθεων , απο την στιγμη που οποιοσδηποτε γραψει κατι διαφορετικο ειρωνευεστε και κανετε χαβαλε

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...