eukairia27 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Καλημέρα παιδιά συγνώμη που ανοίγω θέμα αλλά έχω ψάξει στο φόρουμ αλλά δεν έχω βρει κάτι. . Λοιπόν έχει η κοπέλα μου το LG g3 16gb ελληνικό αγορασμένο από Γερμανό Έχει την έκδοση Android 5 και θέλει την 6αρα Ξέρει κανένας ποτέ θα έρθει? Κάπου μου είχε πιάσει το μάτι μου για ένα πρόγραμμα της LG που το κάνει αυτόματα με των υπολογιστή αλλά δεν το βρίσκω. Με odin και τέτοια είμαι άσχετος για αυτό ψάχνω κάτι σχετικά ευκολο
saruman123 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Το Odin ειναι για τα Samsung. Την αναβαθμισει την κανεις εσυ με το Flash tool. Υπαρχει οδηγος στα Ελληνικα. Αν κανεις μια "ψιλη" αναζητηση κατι βρισκεις παντως....οπως εγω που βρηκα αυτο ας πουμε http://www.insomnia.gr/topic/601292-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-lg-g3-android-60/?do=findComment&comment=54719216
micha24 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Επισης φιλε εχω την εντυπωση οτι κυκλοφορησε μεσω lg pc suite και ελληνικα g3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα