Προς το περιεχόμενο

Es file manager και σκληροί δίσκοι.


veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Εδώ και πολύ καιρό χρησιμοποιώ στο tablet και κινητό το es file manager και ένας λόγος που το κάνω αυτό είναι η δυνατότητα να του βάλω την ip του υπολογιστή και να βλέπω τα αρχεία μου (μουσική, ταινίες κλπ) στο tablet και κινητό.

 

Πρόσφατα έβαλα έναν επιπλέον δίσκο στο pc και τον έκανα κοινόχρηστο (για να τον βλέπω και σε ένα δεύτερο pc που έχω) και εμφανίστηκε και στον es file manager αλλά όταν πατάω πάνω του δεν μπαίνει μέσα σε αυτόν. Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και με τον εξωτερικό δίσκο αλλά τον δίσκο με τα windows τον χειρίζομαι κανονικά από το tablet.

 

Μπορούμε να διορθώσουμε το πρόβλημα καθώς τον δεύτερο τον δεύτερο δίσκο τον πήρα για να περνάω μουσική, ταινίες κλπ.

 

Ευχαριστώ :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στον υπολογιστή έχεις κανεις share το δίσκο; Έχεις χρήστη με κωδικό και δικαιώματα; Δοκίμασες με πχ "γράμμα δίσκου"  και "δολλάριο" πχ d$ ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου μόλις το έφτιαξα και αναφέρω και τον τρόπο.Ναι ήταν κοινόχρηστοι με πλήρη δικαιώματα. Τους δίσκους τους είχα κάνει κοινόχρηστους αλλά δεν μπορούσα να μπω. Αυτό που έκανα ήταν το εξής: Για το δίσκο που θέλω πήγα "κοινή για προχωρημένους" και εκεί που έλεγε "όνομα κοινόχρηστου φακέλου" έβαλα μια λέξη πχ Κώστας. Τότε εμφανίστηκε στον es file manager ένας νέος φάκελος με το όνομα Κ΄στας και πλέον είχα πρόσβαση στα αρχεία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...