Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ σήμερα θα κοίταζα για γενετική με ένα master στον προγραμματισμό μετά. Οι θέσεις είναι λιγότερες αλλά η αγορά μεγαλώνει συνεχώς και θα φτάσει στα επίπεδα της πληροφορικής σε καμιά δεκαετία (μην το δέσεις κόμπο).

genetics? Link.png Site: https://en.wikipedia.org/wiki/Genetics

συνδυάζονται με τη πληροφορική?

Δημοσ.

Μια χαρα συνδυαζονται. Αν θες τη γνωμη μου ξεκινας με πληροφορικη και κανεις ενα μεταπτυχιακο στη βιοπληροφορικη / γενετικη. Ισχυει και το αντιστροφο αν και πιο δυσκολο.

Δημοσ.

@yourtruelegend

Whatever you say man....

Έτσι είναι, εάν έτσι πιστεύεις. Δεν βλέπω τον λόγο να ανοίξω τα μάτια σε τέτοιους ανθρώπους.

Δημοσ.

Αν θες να μείνεις Ελλάδα τότε η πληροφορική είναι ένα αντικείμενο που σίγουρα υπάρχει κάποια ζήτηση και πιστεύω πως βρίσκεις σχετικά εύκολα δουλειά.

Το γεγονός πως πολλοί καλοί επαγγελματίες έχουν φύγει στο εξωτερικό και σε συνδυασμό με την ζήτηση των εταιριών για χαμηλού κόστους-αμφιβόλου ποιότητας πληροφορικάριων δημιουργεί ένα κλίμα "κινητικότητας" σε αυτό τον τομέα.

Για μένα ζύγισε λίγο τα "θέλω" με το "συμφέρον"...πιστεύω καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.

Επίσης είναι κρίμα να μην υπάρχει επαγγελματικός προσανατολισμός στα σχολεία και διάφορα παιδιά-μυαλά να χάνονται στην επιλογή κάποιου εκπαιδευτικού ιδρύματος..πολύ κρίμα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...