Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω πέρυσι πηρα επιστροφή περιπου 2.5 μηνες απο την ημέρα υποβολής. Κατευθείαν στον τραπεζικό λογαριασμό. Ηταν και μεγαλουτσικο το ποσον..

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά μη λέτε ό,τι σας κατέβει.

Προφανώς και κάτι δε πάει καλά και δε σας βάζουν λεφτά. Σε περίπτωση που δεν έχετε πάρει ποτέ επιστροφή φόρου, πηγαίνετε στην ΔΟΥ να βρείτε άκρη και θα βρείτε. 

Το ίδιο συνέβαινε και με εμένα. Το 2014 και το 2015 που είχα επιστροφή φόρου δεν έβλεπα λεφτά στον λογαριασμό μου. Πήγα πέρυσι το καλοκαίρι από την ΔΟΥ, και το πρόβλημα ήταν που δεν υπέβαλα πιο παλιά δήλωση όταν ήμουν φαντάρος. Έτσι υπέγραψα μια υπ. δήλωση ότι είχα μηδενικό εισόδημα εκείνη τη χρονιά που ήμουν φαντάρος και πήρα την επιστροφή φόρου άμεσα (από το ταμείο της ΔΟΥ) εν μέσω capital controls σε μετρητά. Μαζεμένα και του 2014 και του 2015.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά μη λέτε ό,τι σας κατέβει.

Μάλλον εσύ πρέπει να ακολουθήσεις τη συμβουλή σου.

Μια χαρά έχουμε πάει στην εφορία και μια χαρά εντάξει είναι όλα.

Απλά δεν μπαίνουν τα λεφτά.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια πηγα μεσα στη μεγαλη εβδομαδα στη εφορια της περιοχης μου για επιστροφη φορου βρηκανε το φακελο ολα οκ ρυθμιστηκαν εδωσα  ιβαν και μου ειπαν και το ποσο αλλα μου ειπαν θα μπουν μεσα με εωσ και 2 μηνες απο τωρα θα αργησουν πολυ?

Δημοσ.

παιδια πηγα μεσα στη μεγαλη εβδομαδα στη εφορια της περιοχης μου για επιστροφη φορου βρηκανε το φακελο ολα οκ ρυθμιστηκαν εδωσα  ιβαν και μου ειπαν και το ποσο αλλα μου ειπαν θα μπουν μεσα με εωσ και 2 μηνες απο τωρα θα αργησουν πολυ?

Δες κι αυτό εδώ:

http://www.dikaiologitika.gr/community/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-26-4-16

• Like 1
Δημοσ.

Λέει ότι πληρώθηκε από το ταμείο (σε μετρητά λογικά)... μου φάνηκε περίεργο.

και μενα μου φαινεται λιγο κουλο

Δημοσ.

Υπολογίζονται και τα δώρα με το επίδομα άδειας στο συνολικό ποσό;

http://www.protothema.gr/economy/article/560515/haratsi-10-30-euro-to-mina-se-misthotous-kai-sudaxiouhous-zitoun-oi-daneistes/

Πάμε ολοταχώς για πάτο.

Οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι.

Δημοσ.

τωρα μπηκα στο gsis και ειδα την εκαθαρισμενη φορολογικη δηλωση και το ποσο που δικαιουμαι και μου ειπαν απο κει και γραφει εαν σε 15 μερες δεν εχουν μπει επικοινωνηστε μαζι μας

τι να κανω δε ξερω απο εκει μας ειπαν μεχρι 2 μηνες

μηπως θα χρειαστει να ξαναπαω απο κει?

Λέει ότι πληρώθηκε από το ταμείο (σε μετρητά λογικά)... μου φάνηκε περίεργο.

για μικρα ποσα εως 500 ξερω τα παιρνεις και απο εκει το διαβαζα πριν

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ παίρνω επιστροφή κάθε χρόνο λόγω παρακράτησης φόρου 20%. Συνήθως μέχρι τον Αύγουστο μου την έχουν βάλει στον τραπεζικό λογαριασμό.

Ποτέ δεν μου έχει καθυστερήσει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...