Basilis Pate Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Γεια σας αποφασησα να αγορασω το Xiaomi redmi note 2 16GB στο vickmall η τιμη του ειναι στα 132.92€ με δωρο Tempered Glass + Silicone case ενώ το Gearbest 122.48€ χωρις καποιο δωρο και μαζι με tempered glash και silicone case η τιμη ανεβαινει στα ~127€. Πιστευω και τα δυο μαγαζια εχουν σε καλη τιμη το κινητο απλα θα δω διαφορα στο χρονο που θα ερθει το κινητο ή να παω στο gearbest για τα 5€ διαφορα;
newsformobiles Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Πάρτο από το πρώτο για πιο σιγουριά ή μπορείς και από το Geekbuying που βλέπω στο kimovil λέει το έχει στα 123€, είναι η πιο φθηνή αξιόπιστη τιμή.
saruman123 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Ειναι αναλογα ποσο ευχαριστημενος ειναι ο καθε ενας απο το Gearbest. Εγω παντος ημουν. Αλλα οι περισσοτεροι θα σου πουν για το Vickmall. Οποτε θα σου πω και γω το ιδιω.
Basilis Pate Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μα παραπανω λεω οτι στο gearbest κανει 122.48€ ειναι η πιο χαμηλη τιμη που εχω βρει μετα το Everbuying, επισης συμφωνα με αυτο το site https://www.trustpilot.com/review/gearbest.com ειναι αρκετα εμπιστο μαγαζι το gearbest Ειναι αναλογα ποσο ευχαριστημενος ειναι ο καθε ενας απο το Gearbest.Εγω παντος ημουν.Αλλα οι περισσοτεροι θα σου πουν για το Vickmall.Οποτε θα σου πω και γω το ιδιω. Γιατι τι το κακο εχει το GearBest?
saruman123 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μα παραπανω λεω οτι στο gearbest κανει 122.48€ ειναι η πιο χαμηλη τιμη που εχω βρει μετα το Everbuying, επισης συμφωνα με αυτο το site https://www.trustpilot.com/review/gearbest.com ειναι αρκετα εμπιστο μαγαζι το gearbest Γιατι τι το κακο εχει το GearBest? Δεν ειπα οτι δεν ειναι εμπιστο,απλος υπαρχουν αρκετα παραπονα απο πολλους για διαφορους λογους ο καθε ενας.
Basilis Pate Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δεν ειπα οτι δεν ειναι εμπιστο,απλος υπαρχουν αρκετα παραπονα απο πολλους για διαφορους λογους ο καθε ενας. Απλα εχω και το κουπονι των -10% και θα το παρω στα 114€ μαζι με θηκη και γυαλι για την οθονη,που μπορω να βρω και κουπονι για το vickmall?
saruman123 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δεν γνωριζω... Αν θες παρτω απο το Gear τη να σου πω αφου εχεις και το κουπονι.
newsformobiles Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Απλώς για το Gearbest υπάρχει πολύ γκρίνια, για καθυστερημένες αποστολές ή μη αποστολές.
chaos748 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 ασχετο αλλα εγω πηρα κατι μπαταριες για ηλεκτρονικο τσιγαρο απο gearbest και δεν εχουν ερθει εδω κ 2μηνες κ τωρα προσπαθω να βρω ακρη
donstefano Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Εχοντας παραγγειλει μεχρι τωρα απο το Gearbest και οχι το Vickmall και χωρις ακομα να εχω αγορασει κινητο. Επειδη και γω την ψαχνω(redmi note 2 prime) κατεληξα οταν θα παραγγειλω κινητο μεχρι να μαζεψω και τα ευρωπουλα που πρεπει να παρω απο το Vickmall.Γιατι ομως? Εχουν καλυτερο support και σου δινουν και δωρακι αμα ζητησεις.Αρα την παραπανω τιμη την ψιλοκαλυπτεις με αυτα τα 2.Οταν τους γραψεις δειτε το κινητο τσεκαρετε το βαλτε τη διεθνη ROM θα στα κανουν ολα.Ενω το GB μπορει και να σε γραψουν.ΑΝ στειλεις στο GB mail και στο Vickmall το 2ο σου απανταει πολυ γρηγορα και βγαζεις ακρη πιο συντομα. Αυτη ειναι η γνωμη μου.Αλλα παιδια επειδη παραγγελνουν πχ 10+ κινητα το χρονο ψαχνουν την καλυτερη τιμη.Εγω που θα παρω 1 το χρονο θελω τη καλυτερη σχεση τιμης-support για να εχω οσο γινεται το κεφαλι μου ησυχο.Μην σου ρθει πχ dead on arrive και ψαχνεσαι! Τωρα απο κει και περα η επιλογη ειναι δικη σου!
marioshaidari Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Η ελευση των κινεζικων ητανε οτι καλυτερο για να πεσουνε οι τιμες των μεγαλων εταιριων lg,sony,samsung.Aπλα δεν εμπιστευομαι τα κινεζικα....ακομα.προσωπικα εχω κανει μερικες παραγγελιες μεσω χρεωστικης απο bangood,ασχετες με κινητα,και ολα ητανε αψογα.Υ.Γ. με 100 ευρω περνεις εδω,used, πχ lg g2,με 130 S4..............
Basilis Pate Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Εχοντας παραγγειλει μεχρι τωρα απο το Gearbest και οχι το Vickmall και χωρις ακομα να εχω αγορασει κινητο. Επειδη και γω την ψαχνω(redmi note 2 prime) κατεληξα οταν θα παραγγειλω κινητο μεχρι να μαζεψω και τα ευρωπουλα που πρεπει να παρω απο το Vickmall.Γιατι ομως? Εχουν καλυτερο support και σου δινουν και δωρακι αμα ζητησεις.Αρα την παραπανω τιμη την ψιλοκαλυπτεις με αυτα τα 2.Οταν τους γραψεις δειτε το κινητο τσεκαρετε το βαλτε τη διεθνη ROM θα στα κανουν ολα.Ενω το GB μπορει και να σε γραψουν.ΑΝ στειλεις στο GB mail και στο Vickmall το 2ο σου απανταει πολυ γρηγορα και βγαζεις ακρη πιο συντομα. Αυτη ειναι η γνωμη μου.Αλλα παιδια επειδη παραγγελνουν πχ 10+ κινητα το χρονο ψαχνουν την καλυτερη τιμη.Εγω που θα παρω 1 το χρονο θελω τη καλυτερη σχεση τιμης-support για να εχω οσο γινεται το κεφαλι μου ησυχο.Μην σου ρθει πχ dead on arrive και ψαχνεσαι! Τωρα απο κει και περα η επιλογη ειναι δικη σου! Τι δωρα δηλαδη σου βαζουν αν τους πεις? Για το tempered glass+silicone case το ξερω αλλα αμα τους πεις θα σου βαλουν κατι αλλο? Τελικα καταληγω στο Vickmall γιατι δεν θελω υπαρξει καποιο προβλημα Η ελευση των κινεζικων ητανε οτι καλυτερο για να πεσουνε οι τιμες των μεγαλων εταιριων lg,sony,samsung. Aπλα δεν εμπιστευομαι τα κινεζικα....ακομα. προσωπικα εχω κανει μερικες παραγγελιες μεσω χρεωστικης απο bangood,ασχετες με κινητα,και ολα ητανε αψογα. Υ.Γ. με 100 ευρω περνεις εδω,used, πχ lg g2,με 130 S4.............. Πρωσοπικα αυτη την στιγμη προτιμω ενα κινεζικο γιατι εχουν καλες τιμες και το κινητο εχει πολυ καλη αποδοση, απλα στα υπολοιπα κινητα πληρωνεις την μαρκα (lg,samsung κλπ)
donstefano Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Εγω ζητησα και μια θηκη flip ααυτη εδω δωρο και μου παν ναι. http://www.vickmall.com/flip-leather-case-with-back-cover-and-stand-function-for-xiaomi-redmi-note-2.html
Basilis Pate Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δηλαδη αν τους πω να στελουν αυτη τη θηκη http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-2-phone-cases-metal-paint-hard-pc-frame-soft-flexible-silicon-back-cover-case-for-xiaomi-redmi-note-2.html θα μου την στειλουν δωρο?
donstefano Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δηλαδη αν τους πω να στελουν αυτη τη θηκη http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-2-phone-cases-metal-paint-hard-pc-frame-soft-flexible-silicon-back-cover-case-for-xiaomi-redmi-note-2.html θα μου την στειλουν δωρο? Εμενα στην αρχη μου προτεινε αυτη που σου βαζω απο κατω.Τους καλοπιασα α τι ωραια που δινετε silica case &tempered glass αλλα θα μπορουσατε να μου βαλετε και μια θηκη δωρο ακομα? http://www.vickmall.com/original-new-design-pu-fabric-soft-case-for-xiaomi-redmi-note-2.html Και λεω οτι με βολευει η αλλη και μου πε ΟΚ. Στειλτους πιστευω μια χαρα θα την παρεις δωρακι.Αλλα και αυτη που μου προτειναν που σου βαλα τωρα ειναι ιδιο στυλ με αυτη που θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα