Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκινώ το θέμα με αφορμή μια χαζομάρα που πήγα να κανω το πρωί, μπερδευοντας τα άπλυτα (σε μαύρη σακουλα σκουπιδιών) με τα πραγματικα σκουπίδια, τα οποια πηγα να βαλω στη βαλίτσα μου. Ευτυχως το συνειδητοποιησα σε χρονο dt πριν να ειναι αργα.

Αλλη μια φορά, τρεχοντας να προλαβω πανικοβλητος για κατι πραγματικα επειγον εχω την αισθηση (το πιο πιθανο ελπιζω οτι δεν εγινε) οτι μπορει να ξεχασα τα σκουπιδια στο ασανσέρ. Με οτι καντήλια μπορει να εφαγα αν αυτο εγινε.

Oπως και να'χει βαριεμαι τρελά οταν έρχεται η ωρα να τα κατεβάσω.

Φαντάζομαι ολοι εχουν αντιστοιχες καταστασεις, που πεταξαν πχ χρηματα/κατι χρησιμο και μετα τα εψαχναν στον καδο κλπ κλπ. Εμπειριες;

H μερα εξαλλου επιβάλλει ενα χαλαρό thread!

Δημοσ.

Φιλε papia μπορω να πω οτι ειμαι το τελειως αντιθετο απο σενα.Οχι μονο ποτε δεν εχω πεταξει κατι λαθος στα σκουπιδια,αλλα δεν εχω και προβλημα στο να βγαζω τα σκουπιδια.Και να σου πω οτι και ολας οταν φευγω απο τους κολητους μου τους βγαζω και τα σκουπιδια!!!

p.s Αυτο το θεμα μονο εσει θα μπορουσες να το ανοιξεις..

Δημοσ.

Xpapia όταν λες πρωί, τη ώρα εννοείς; γιατί αν το μήνυμα είναι στις 07:49 τη ώρα έκανες βαλίτσα με σκουπίδια;

Δημοσ.

Μια μέρα πήγαινα να πετάξω τα σκουπίδια....δυστυχώς κρατούσα και τα κλειδιά του αυτοκινήτου στα δάχτυλα που είχα περασμένα στον κόμπο της σακούλας με αποτέλεσμα να τα ρίξω και αυτά στον κάδο. Ήταν καλοκαίρι, ο κάδος έζεχνε, τα κλειδιά πήγαν χωματερή :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...