AntiCambeR Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Να βάλεις κολώνια "Vysmatex".Οσοι την φοράνε,για πάρτυ τους οι γυναίκες την παραλλαγή πετάνε. Εκανα και ρήμα... 2
EdwEinaiRap Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 αυτη την εχω φιλε μου...εντος αττικης ειμαι απο την πρωτη μεταθεση
theoritikos Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 αυτη την εχω φιλε μου...εντος αττικης ειμαι απο την πρωτη μεταθεση Αν το δει ο Πανούλης την πάτησες...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Αν το δει ο Πανούλης την πάτησες... Υπάρχει κι η μεγάλη πιθανότητα του plot twist βέβαια
EdwEinaiRap Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 στο πολεμικο ναυτικο υπηρετω ρε μαγκες αλλα υπηρεσια δεν λεω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 UPS όχι απλά πολύπριζο δλδ 1
EdwEinaiRap Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 στο θεμα μας λοιπον...εχετε υποψιν καποια ελαφρια ωστε να την φοραω?
Tempor Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μάγκες πρώτον δεν είμαι πεζικό,δεύτερον στην υπηρεσία μου συναναστρέφομαι με πολίτες κ συγκεκριμένα θηλυκου γενους Σε ποια υπηρεσια; Στρατολογια; Φρουραρχειο; Γεεθα; Αλλο;
DDevil Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Σε ποια υπηρεσια; Στρατολογια; Φρουραρχειο; Γεεθα; Αλλο; Μολις τελειωσει τη θητεια του θα βγει παραπονούμενος στο θρέντ του στρατού και αυτος για το ποσο δυσκολα πέρασε στη θητεια του 5
EdwEinaiRap Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 παιδια πιστευω ο οποιοσδηποτε που θα ειχε βυσμα θα το εβαζε...οποτε εγω γιατι να μην εβαζα?!παντου βυσμα πλεον στην Ελλαδα παρτε το πρεφα 1
g_alkis Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Ποδαρίλα με νότες ιδρωτίλας. Ολντ ταϊμ κλάσσικ. 1
EdwEinaiRap Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 ρε μαγκες τοσα thread εχει το φορουμ...εφοσον δεν μπορειτε να δωσετε σοβαρη απαντηση εδω σπαμαρετε πουθενα αλλου
mylo Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Τα πόδια να πλένεις να μη βρωμάνε και άσε τις κολώνιες
panos2171 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 ρε μαγκες τοσα thread εχει το φορουμ...εφοσον δεν μπορειτε να δωσετε σοβαρη απαντηση εδω σπαμαρετε πουθενα αλλου Σοβαρές απαντήσεις δίνονται σε σοβαρές ερωτήσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα