Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Αγόρασα εδώ και δύο εβδομάδες το S7. Θέλω να ρωτήσω αν έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το σήμα του. Έχω vodafone και αρχικά το είχα αφήσει ρυθμισμένο στο 4G. Σχεδόν πάντα το κινητό είχε κάτω από 2 μπάρες σήμα με πολύ συχνές εναλλαγές. Μόνο όταν έβγαινα στο δρόμο ήταν φουλ.

Όταν είχα φουλ σήμα η ποιότητα της κλήσης ήταν σαν μιλάω σε skype (τέλειος ήχος). Όταν έμπαινα σε εσωτερικό χώρο (Σε όροφο στο κέντρο της Αθήνας) το σήμα έπεφτε στις 2 με 3 μπάρες.

Δοκίμασα να το ρυθμίσω μόνιμα στο 3G και η κατάσταση βελτιώθηκε αισθητά αλλά και πάλι θυμάμαι οτι με το προηγούμενο κινητό μου (Huawei Honor 6) έπιανα τέλειο σήμα σε σημεία που τώρα δεν πιάνω με το S7. 

Μπορεί να φταίει η sim κάρτα (κράτησα την ίδια που είχα και στο παλιό μου κινητό).

Επίσης όταν ανοιξα πρώτη φορά το S7 μου στάλθηκε μνμ από τη VF με νέες ρυθμίσεις διακομιστή και τις εγκατέστησα. Μπορεί να φταίει κάτι τέτοιο?

Μήπως τελικά η συσκευή είναι προβληματική και θέλει επιστροφή?

Η διακύμανση του σήματος προκαλεί τρελή κατανάλωση στη μπαταρία με αποτέλεσμα να βγάζω τη μέρα ίσα ίσα... Έχει κανείς καμιά ιδεά?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Το δίκτυο του 4g είναι πάντα πιο χαμηλά από το 3g αν δοκιμαστικά γυρίσεις το τηλέφωνο στο 3g θα δεις διαφορά. Ισχύει για όλους τους παρόχους αυτό.

Δημοσ.

1) η SIM κάρτα δεν εχει καμια σχέση με το σήμα

2) οι μπάρες δεν ειναι ιδιαιτερα επιστημονικός τρόπος για εξαγωγη συμπερασμάτων. Τα dbm μετράνε.

3) επίσης δεν εχουν σχεση οι ρυθμισεις που σου εστειλαν. Αυτες αμα ηταν λαθος απλα δεν θα χες ιντερνετ και τελος.

4) αλλοι κατασκευαστες εμφανίζουν ποιο αισιοδοξο σήμα αλλοι πιο ρεαλιστικό, αλλοι κάνουν refresh το status του σηματος πιο τακτικά αλλοι πάλι οχι και τοσο.

5) η διακύμανση του σήματος δύσκολα να σου καταπίνει την μπαταρία τοσο πολυ. Καπου θα εχεις battery drain.

Απο οσο εχω δει, το S7 εχει παραπλήσιο σήμα με αλλα κινητα...  Δεν διαφέρει ουσιαστικά απο ενα Huawei 6P ας πουμε. Και φυσικα ακομα και χειροτερα σήμα να είχε, αυτό δεν ειναι λόγος αλλαγής... και να το αλλαζες, παλι το ιδιο ακριβως θα επερνες.

Δημοσ.

το χω παρατηρησει ακομα στα review οτι το σημα του s7 ειναι για τα μπαζα δες το βιντεο ειναι μονιμα με μια γραμμη  :cry:

https://www.youtube.com/watch?v=CmBZfOujmjo

ρε παιδιά δεν είπαμε θα σχολιάζουμε σε κάτι που έχουμε δουλέψει και έχουμε προσωπική άποψη ??? 

• Super Moderators
Δημοσ.

το χω παρατηρησει ακομα στα review οτι το σημα του s7 ειναι για τα μπαζα δες το βιντεο ειναι μονιμα με μια γραμμη  :cry:

Σοβαρά τώρα ε? :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...