techfreak19 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Παιδες εχω θεμα τις τελευταιες βδομαδες. Δε μπορω να ενεργηθω καλα. Δε ξερω πως να το περιγραψω κοσμια. Ειναι πολυ σκληρα και δε βγαινουν ευκολα. Χρειαζομαι να κατσω πολυ ωρα και ποναει κιολας καποιες φορες. Τι να κανω να παω σε γιατρο ή υπαρχουν πιο φυσικες λυσεις? Σας εχει συμβει? Δεν εχω αλλαξει κατι στη διατροφη μου , ουτε τρωω μονο αμυλα και τετοια. Δε μπορω να καταλαβω τι συμβαινει στα καλα καθουμενα!
vrwmiaris Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δοκίμασε μια κουταλιά πιτουρο βρώμης κάθε πρωί, φυσικά και σε γιατρό να πας μην έχεις καμία μανούρα
theoritikos Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Καμιά φορά βοηθάει αν φας μια κουταλιά μέλι. Επίσης το περπάτημα βοηθάει αρκετά. Κάνε έναν μεγάλο περίπατο. 1
margaritagr Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μελι, λερπατημα, μπολικες φυτικες ινες. Τα ακτινιδια και τα δαμασκηνα λενε ορι βοηθουν αρκετα
bedazzled Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Κόψε ότι έχει λευκό αλεύρι και προτίμησε ολικής άλεσης.
techfreak19 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 ποναω επειδη δε βγαινουν ευκολα οχι απο κατι αλλο... Θα δοκιμασω ολα αυτα που ειπατε κι αν δε δω αποτελεσματα θα παω τι να κανω.
Ψιτ Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Milko και πίτσα και στο καπάκι φρουτοσαλάτα με παγωτό. 1
kirileman Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Παιδες εχω θεμα τις τελευταιες βδομαδες. Δε μπορω να ενεργηθω καλα. Δε ξερω πως να το περιγραψω κοσμια. Ειναι πολυ σκληρα και δε βγαινουν ευκολα. Χρειαζομαι να κατσω πολυ ωρα και ποναει κιολας καποιες φορες. Τι να κανω να παω σε γιατρο ή υπαρχουν πιο φυσικες λυσεις? Σας εχει συμβει? Δεν εχω αλλαξει κατι στη διατροφη μου , ουτε τρωω μονο αμυλα και τετοια. Δε μπορω να καταλαβω τι συμβαινει στα καλα καθουμενα! Έχεις και αίμα;
Adon1s Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Πίνε κανένα ποτήρι χυμό grapefruit , τουλάχιστον εμένα που δεν έχω και πρόβλημα , με βαράει και τρέχω.
xifiassamsung Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 μιλκο ζαμπονοτυροπιτα κ αν δε πιασει φραπε γλυκο γαλα κ τσιγαρο ξυπολυτος στο μπαλκονι Περα απτη πλακα,μαλλον δε πινεις αρκετο νερο,επισης απεφυγε κοκα κολες καθως ειναι στουμπωτικες.
thant Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Άμα δεν πιάσουν όλα τα παραπάνω σπρώξε ενα υπόθετο γλυκερίνης. Μην απομακρυνθείς ομως γιατί θα σε πάει ζουμί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις