Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες εχω θεμα τις τελευταιες βδομαδες. Δε μπορω να ενεργηθω καλα. Δε ξερω πως να το περιγραψω κοσμια.

Ειναι πολυ σκληρα και δε βγαινουν ευκολα. Χρειαζομαι να κατσω πολυ ωρα και ποναει κιολας καποιες φορες.

Τι να κανω να παω σε γιατρο ή υπαρχουν πιο φυσικες λυσεις? Σας εχει συμβει? Δεν εχω αλλαξει κατι στη διατροφη μου , ουτε τρωω μονο αμυλα και τετοια. Δε μπορω να καταλαβω τι συμβαινει στα καλα καθουμενα!

Δημοσ.

Δοκίμασε μια κουταλιά πιτουρο βρώμης κάθε πρωί, φυσικά και σε γιατρό να πας μην έχεις καμία μανούρα

Δημοσ.

Καμιά φορά βοηθάει αν φας μια κουταλιά μέλι.

Επίσης το περπάτημα βοηθάει αρκετά. Κάνε έναν μεγάλο περίπατο.

• Like 1
Δημοσ.

ποναω επειδη δε βγαινουν ευκολα οχι απο κατι αλλο... Θα δοκιμασω ολα αυτα που ειπατε κι αν δε δω αποτελεσματα θα παω τι να κανω.

Δημοσ.

Παιδες εχω θεμα τις τελευταιες βδομαδες. Δε μπορω να ενεργηθω καλα. Δε ξερω πως να το περιγραψω κοσμια.

Ειναι πολυ σκληρα και δε βγαινουν ευκολα. Χρειαζομαι να κατσω πολυ ωρα και ποναει κιολας καποιες φορες.

Τι να κανω να παω σε γιατρο ή υπαρχουν πιο φυσικες λυσεις? Σας εχει συμβει? Δεν εχω αλλαξει κατι στη διατροφη μου , ουτε τρωω μονο αμυλα και τετοια. Δε μπορω να καταλαβω τι συμβαινει στα καλα καθουμενα!

Έχεις και αίμα;

Δημοσ.

μιλκο ζαμπονοτυροπιτα κ αν δε πιασει φραπε γλυκο γαλα κ τσιγαρο ξυπολυτος στο μπαλκονι

Περα απτη πλακα,μαλλον δε πινεις αρκετο νερο,επισης απεφυγε κοκα κολες καθως ειναι στουμπωτικες.

Δημοσ.

Άμα δεν πιάσουν όλα τα παραπάνω σπρώξε ενα υπόθετο γλυκερίνης. Μην απομακρυνθείς ομως γιατί θα σε πάει ζουμί...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...