bedazzled Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Είχατε δεν είχατε, νήμα για vsl το κάνατε κι αυτό... 3
Muchacho Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Καθε ποτε πας τουαλετα? Τι τρως συνηθως? Καθεσαι πολυ ωρα στην τουαλετα? Κανεις καθιστικη ζωη? Τι σχημα εχουν τα κοπρανα? Τι χρωμα εχουν τα κοπρανα? Υπαρχει καποιο ιδιαιτερο αρωμα? Υπαρχει παρουσια αιματος ή βλεννας? Υπαρχουν αλλα συμπτωματα?(πονοι,ζαλαδα,πυρετος κτλ) Σκεψου τις απαντησεις... Και τραβα σε εναν γιατρο 1
patrickdrd Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Άμα δεν πιάσουν όλα τα παραπάνω σπρώξε ενα υπόθετο γλυκερίνης. Μην απομακρυνθείς ομως γιατί θα σε πάει ζουμί... δεν ειναι λυση αυτη γιατι συνηθιζει το εντερο
thant Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 δεν ειναι λυση αυτη γιατι συνηθιζει το εντερο Εννοείται οτι δεν ειναι λύση το υπόθετο οπως και το μιλκο, η μπουγατσα κτλ. Εγω πιστευω ολα ειναι θεμα διατροφής. Καποτε ειχα παρομοιο προβλημα οταν για παρα πολλούς μηνες ειχα κοψει το σπιτικό φαί και έτρωγα μόνο απ' εξω. Η ντοματοσαλάτα βοηθάει. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Εννοείται οτι δεν ειναι λύση το υπόθετο οπως και το μιλκο, η μπουγατσα κτλ. Εμένα προσωπικά δεν με πιάνει αλλά εδώ μέσα έχει δείξει η εμπειρία ότι πολλούς τους έχει πάει σερπαντίνα 2
evabb Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Παιδες εχω θεμα τις τελευταιες βδομαδες. Δε μπορω να ενεργηθω καλα. Δε ξερω πως να το περιγραψω κοσμια. Ειναι πολυ σκληρα και δε βγαινουν ευκολα. Χρειαζομαι να κατσω πολυ ωρα και ποναει κιολας καποιες φορες. Τι να κανω να παω σε γιατρο ή υπαρχουν πιο φυσικες λυσεις? Σας εχει συμβει? Δεν εχω αλλαξει κατι στη διατροφη μου , ουτε τρωω μονο αμυλα και τετοια. Δε μπορω να καταλαβω τι συμβαινει στα καλα καθουμενα! μιλκο-τυροπιτα-αιρκοντισιον δοκιμασες; περα απο την πλακα ξεκινα να τρεφεσαι λιγο σαν κατσικα κι αν δεν βελτιωθει η κατασταση πηγαινε σε γιατρο.
AntiCambeR Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Επρεπε να είχες παει σε γιατρό μέσα στην πρώτη εβδομάδα.Η πρόληψη είναι το παν.Δεν πρόκειται για βλάβη hardware,αλλά για θέμα υγείας.
Glikos Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Ότι είπανε οι παραπάνω, μετά σε φαρμακείο για κάνα καθαρτικό αν δεν γίνει τίποτα. Το μίλκο πάντως λέγεται ότι έχει θαυματουργές ιδιότητες. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Πάμε όλοι μαζί με ένα στόμα μια φωνή: ΔΕΝ ΡΩΤΑΜΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΥΤΕ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΜΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΥΤΕ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΜΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΥΤΕ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΜΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΥΤΕ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΜΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΥΤΕ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ πάμε σε γιατρό και τον ρωτάμε. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις