Dantε Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μου γυρισε πριν 1 μηνα περιπου ο αστραγαλος στο ποδοσφαιρο(και με αρκετα γκαντεμικο τροπο κιολας) Εριξε και ενα κρακ κιολας. Εβαλα παγο και το ειχα δεμενο μια βδομαδα ενω το ειχα σε υψος τουλαχιστον το πρωτο βραδυ οπως μου ειπαν,με αποτελεσμα το πολυ πρηξιμο να φυγει απο την επομενη μερα. Ετσι για μια βδομαδα απλα με ποναγε και ηταν ελαχιστα πρησμενο. Πηγα σε γιατρο μετα απο 5-6 μερες αν θυμαμαι καλα και μου πε να κανω ακτινογραφια για να δει εαν ειναι σπασμενο τιποτα. Εγινε και δεν ειχε κατι. Το θεμα ειναι οτι δεν κοιταξε εαν ειχε μελανιασει,το οποιο ειχε κανει,με αποτελεσμα εν τελει να εχω διαστρεμμα 2ου η 3ου βαθμου και να το εχω δεμενο μολις μια βδομαδα.και οπως ελεγε ο ιδιος,εαν το ειχα τελειως δεμενο 3 βδομαδες θα ηταν οκ(αλλα γιατι δε μου το ειπες εσυ τζιμανι να το δεσω οταν σου ηρθα στις 6 μερες?) Φυσικα δεν επαιξα μπαλα κτλ αλλα το θεμα πλεον ειναι οτι εχει περασει 1 μηνας και τις τελευταιες 10 μερες ,ενω δε με ενοχλει στο περπατημα κτλ κτλ,σε καποιες κινησεις η ενοχληση παραμενει και δε φευγει. Πηγα και σε αλλο γιατρο και το μονο που μου ειπε ειναι να μη κανω τιποτα για 1 μηνα. Για να συνοψιζω,το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι τοσες μερες δεν μου εχει βελτιωθει. Εχετε καμια ιδεα για το εαν χρειαζεται να κανω κατι παραπανω για να μου φυγει το θεμα? Ξερω οτι το καλο θα ηταν να παω και σε αλλο γιατρο κτλ κτλ,αλλα εναν καλο που εχουμε γνωστο,εχει ραντεβου τον αλλο μηνα...
Norone92 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Έχω πάθει διάστρεμμα άπειρες φορές στο μπάσκετ με αποτέλεσμα κάθε φορά το σημείο να γίνεται όλο και πιο ευαίσθητο. Έχεις τραυματιστεί άλλες φορές σ' εκείνο το σημείο στο παρελθόν; Πάντα από επιφύλαξη έβαζα θερμαντικές αλοιφές σε προπονήσεις ακόμα και αφού είχα τελειώσει τη θεραπεία αλλά δεν έφτασε ποτέ σε σημείο να με ενοχλεί τόσο καιρό. Ό,τι και να σου πούμε εδώ, αν δε δεις καλό γιατρό δύσκολα θα καταλάβεις και ο ίδιος τί παίζει. Μπορεί όντως να χρειαστεί και άλλη ξεκούραση αν ήταν κάτι πιο σοβαρό εν αγνοία σου στην αρχή.
Dantε Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Οχι δεν εχω ξανα παθει κατι στον αστραγαλο. Για αυτο λεω οτι το επαθα και με ατυχο τροπο. Με χτυπησε η μπαλα απο παραλληλη μπαλια εκει,την ωρα που το παταγα και ουσιαστικα μου το εβγαλε εκτος θεσης την ωρα που πηγε να πατησει. Παντως πλεον δεν υπαρχει και κατι να δει ο γιατρος. Μελανιασμα και πρηξιμο δεν υπαρχει. Πονος σε με πιεση δεν υπαρχει,μονο πολυ ελαχιστη ενοχληση σε ενα σημειο. Ενω εαν το γυρισεις με το χερι σε καποια περιεργα σημεια(που τεντωνεται ο τενοντας της εξωτερικης πλευρας,αυτος που χτυπησε) μπορει να ενοχλησει λιγακι παραπανω.
Norone92 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δεν πρέπει υποχρεωτικά να υπάρχει πρήξιμο ή μελάνιασμα για να δει ο γιατρός κάτι, αλλά μιας και δε φάνηκε κάτι από την ακτινογραφία δε θα υπάρχει κάτι άλλο. Μπορεί και λόγω κακής ή λάθος αποθεραπείας να μην ήρθε ακόμα στο 100%. Παίζουν επίσης και η έλλειψη άσκησης, κακά παπούτσια κλπ. Με το χρόνο λογικά θα περάσει, αλλά στη θέση σου θα πήγαινα σε ένα γιατρό για σιγουριά αν συνεχιζόταν πολύ ακόμα (η πλήρης θεραπεία μπορεί να πάρει και 1 μήνα).
vchristod84 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Οχι δεν εχω ξανα παθει κατι στον αστραγαλο. Για αυτο λεω οτι το επαθα και με ατυχο τροπο. Με χτυπησε η μπαλα απο παραλληλη μπαλια εκει,την ωρα που το παταγα και ουσιαστικα μου το εβγαλε εκτος θεσης την ωρα που πηγε να πατησει. Παντως πλεον δεν υπαρχει και κατι να δει ο γιατρος. Μελανιασμα και πρηξιμο δεν υπαρχει. Πονος σε με πιεση δεν υπαρχει,μονο πολυ ελαχιστη ενοχληση σε ενα σημειο. Ενω εαν το γυρισεις με το χερι σε καποια περιεργα σημεια(που τεντωνεται ο τενοντας της εξωτερικης πλευρας,αυτος που χτυπησε) μπορει να ενοχλησει λιγακι παραπανω. Χωρίς να είμαι ειδικός, θα σου πρότεινα να κάνεις γυμναστική της ποδοκνημικης με λάστιχα. Την καλύτερη συμβουλή σχετικά με αυτό, θα στη δώσει ένας φυσιοθεραπευτης. Σε πονάει γιατί το σημείο εκεί πλέον είναι αδύναμο και επιρρεπες στον πόνο επειδή κάποτε το συγκρατουσαν κάποιοι σύνδεσμοι στην περιοχή που τώρα απουσιάζουν / είναι πληγωμενοι.
Menelaos83 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Με τον καιρο θα περασει, ειναι απολυτα φυσιολογικο να εχεις καποιες ενοχλησεις ακομα.Φαντασου μια απο τις πολλες φορες που ειχα παθει αρκετα βαρυ κιολας, περασαν 3 μηνες με ενοχλουσε ακομα και μπηκα στρατο κιολας παρολα αυτα σιγα σιγα το ξεπερασα τελειως.
Dantε Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Αυτο για τα λαστιχα μου το ειπε και ο γιατρος. Θα παρω λαστιχα να το κανω μου φαινεται. Οπως και να εχει πηρα και επιστραγαλιδα και θα αρχισω σιγα σιγα τρεξιμο και μπαλα αν ειναι μετα το πασχα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα