Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις. Υπήρχαν πράγματα που διάβασα που δεν είχα σκεφτεί. Δε ξέρω ακόμα τι σχέδιο θα ακολουθήσω, θα συναντηθώ την Τετάρτη με την άλλη ιδιοκτήτρια, και θα αποφασίσουμε από κοινού τι θα κάνουμε. Πολύ μου αρέσουν αυτά. Anyway, αυτό που ρώτησε η από πάνω. Τι κάνατε τελικά;;
xranna Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Ο δικηγόρος μας ακύρωσε το ραντεβού. Υποθέτω το ραντεβού θα πάει την άλλη βδομάδα Τώρα.. Και όχι μετά το Πάσχα.. Εγώ πάντως τα κοινόχρηστα του Μαρτίου δε τα πλήρωσα, και όταν μου χτύπησαν το κουδούνι, δεν άνοιξα καν. Προς το παρόν δε θα πληρώσω τίποτα, μέχρι να συναντήσω τον δικηγόρο. Το μόνο θετικό σε όλη την υπόθεση είναι ότι ήρθε κόσμος για μερικά διαμερίσματα που πουλάει στην πολυκατοικία. Μακάρι να πουληθούν, μπας χάσει την πλειοψηφία..
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Ο δικηγόρος μας ακύρωσε το ραντεβού. Υποθέτω το ραντεβού θα πάει την άλλη βδομάδα Τώρα.. Και όχι μετά το Πάσχα.. Ποιος δικηγόρος; Σε έχασα. Την άλλη ιδιοκτήτρια δεν είδες τη Τετάρτη;; Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις. Υπήρχαν πράγματα που διάβασα που δεν είχα σκεφτεί. Δε ξέρω ακόμα τι σχέδιο θα ακολουθήσω, θα συναντηθώ την Τετάρτη με την άλλη ιδιοκτήτρια, και θα αποφασίσουμε από κοινού τι θα κάνουμε.
xranna Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Α , μιλήσαμε Και είπαμε να πάμε στον δικηγόρο να μας συμβουλεύσει για αρχή. Και εννοείτε μέχρι να καταλήξουμε, δε θα πληρώνουμε τα κοινόχρηστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα