Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις. Υπήρχαν πράγματα που διάβασα που δεν είχα σκεφτεί. Δε ξέρω ακόμα τι σχέδιο θα ακολουθήσω, θα συναντηθώ την Τετάρτη με την άλλη ιδιοκτήτρια, και θα αποφασίσουμε από κοινού τι θα κάνουμε.

Πολύ μου αρέσουν αυτά.

Anyway, αυτό που ρώτησε η από πάνω. Τι κάνατε τελικά;;

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο δικηγόρος μας ακύρωσε το ραντεβού. Υποθέτω το ραντεβού θα πάει την άλλη βδομάδα Τώρα.. Και όχι μετά το Πάσχα..

Εγώ πάντως τα κοινόχρηστα του Μαρτίου δε τα πλήρωσα, και όταν μου χτύπησαν το κουδούνι, δεν άνοιξα καν. Προς το παρόν δε θα πληρώσω τίποτα, μέχρι να συναντήσω τον δικηγόρο. Το μόνο θετικό σε όλη την υπόθεση είναι ότι ήρθε κόσμος για μερικά διαμερίσματα που πουλάει στην πολυκατοικία. Μακάρι να πουληθούν, μπας χάσει την πλειοψηφία..

Δημοσ.

Ο δικηγόρος μας ακύρωσε το ραντεβού. Υποθέτω το ραντεβού θα πάει την άλλη βδομάδα Τώρα.. Και όχι μετά το Πάσχα..

Ποιος δικηγόρος; Σε έχασα. Την άλλη ιδιοκτήτρια δεν είδες τη Τετάρτη;;

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις. Υπήρχαν πράγματα που διάβασα που δεν είχα σκεφτεί. Δε ξέρω ακόμα τι σχέδιο θα ακολουθήσω, θα συναντηθώ την Τετάρτη με την άλλη ιδιοκτήτρια, και θα αποφασίσουμε από κοινού τι θα κάνουμε.

Δημοσ.

Α , μιλήσαμε Και είπαμε να πάμε στον δικηγόρο να μας συμβουλεύσει για αρχή. Και εννοείτε μέχρι να καταλήξουμε, δε θα πληρώνουμε τα κοινόχρηστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...