Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να αγοράσω το 3DS Max (κατά κύριο λόγο) και το AutoCAD (κατά δεύτερο), αλλά η Autodesk είχε την "φαεινή" ιδέα πριν λίγους μήνες να καταργήσει τις perpetual (εφ'όρου ζωής) άδειες και σε υποχρεώνει να αγοράζεις μηνιαίες ή ετήσιες άδειες.*

Αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν παίζει να βρω πουθενά κάποια προηγούμενη έκδοση του 3DS Max με άδεια εφ'όρου ζωής. Μπορώ να κάνω την δουλειά μου μια χαρά κι ας μην είναι η τελευταία. Από ό,τι έχω καταλάβει, μέχρι και για την έκδοση 2016 πωλούνταν ξεχωριστά άδειες. Έχω ψάξει στο skroutz και το bestprice αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Με κάποιους επίσημους μεταπωλητές της Autodesk που έχω μιλήσει όλοι μου λένε ότι μόνο την τελευταία έκδοση προσφέρουν, κι αυτή προς ενοικίαση.

Μόνο για το AutoCAD έχω βρει την έκδοση 2013 LT σε ένα κατάστημα στο skroutz. Κι αυτό στην Κρήτη.

Μήπως ξέρει κανείς πού αλλού θα μπορούσα να δοκιμάσω την τύχη μου; Αν μιλάμε για τοπικά καταστήματα, είμαι Θεσσαλονίκη, αλλά αν ξέρει κανείς για Αθήνα μπορώ να αγγαρέψω κάποιον φίλο μου εκεί.

*Γνωρίζω πως μέχρι τις 31 Ιουλίου πωλούνται ακόμα perpetual άδειες για κάποιες σουίτες που περιέχουν και τα παραπάνω προγράμματα, αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνω μέχρι τότε να κάνω την αγορά για ένα τόσο μεγάλο ποσό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...