floydas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Μετα απο μια προσπαθεια για υπερχρονισμο του επεξεργαστη μου(Athlon xp 1800-Palomino),που ειχε ως αποτελεσμα να κολλησει,το pc μου εχει τρελαθει στα restart.Απενεργοποιησα το αυτοματο restart και το μυνημα λαθους εχει ως εξης:DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL *** STOP:0x000000d1 (0x77de23ec, 0x0000000a, 0x00000000, 0xf7d973eb) ***AGR.SYS -Address F7D973EB base at F7D04000,Datestamp 3ece3b1 Υπαρχει περιπτωση να ειναι προβλημα hardware;
ata1983 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Βασικά αν έκανες clear cmos κάποια επιλογή στο bios σου κάνει όλη τη δουλειά. Τσέκαρε πάλι τις ρυθμίσεις ειδικά τα IRQ.Αν δεν διορθωθεί κάνε πάλι εγκατάσταση με νέους drivers.Είχα πάθει ακριβώς το ίδιο και ας έτρεχε πριν το o/c καλά μετά άλλαξα drivers στην κάρτα γραφικών και ήταν όλα οκ. Συν'ηθως το μήνυμα αυτό είναι είτε bios ή θέμα software.Aλλα για καλό και για κακό τρέξε prime95 και memtest να τσεκάρεις και το hardware
floydas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Ετρεξα memtest και prime95 και δεν βγαζει λαθη.Στο device manager μοιραζονται το irq20 o ethernet contr. με usb host contr, και το irq21 ο audio codec με τον usb host controller-μηπως αυτο ειναι το προβλημα;
xaotic Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 ta windows sto device manager sou vgazoun lathos??? an oxi tote mallon einai BIOS provlima... dokimase me ta BIOS defaults an den thimasai prin tis rithmiseis... an den kanei tipota koita sto url tou mobo gia voitheia... an den vreis lisi dokimase windows 3ana install apo pano (i kalitera clean)... telos an apogoiteuteis BIOS clear cmos kai an pali ta idia flash sto BIOS... einai ligo diskolo na einai hardware apo tin stigmi pou ta devices sou doulevoun kanonika... episis sto automatic o/c apo BIOS (xoris dld manual FSB allagi) einai klassiko na min mporoun devices na leitourgisoun kanonika meta opote girnas apla tis rithmiseis opos itan... (ta parapano proteinontai efoson den exeis peira3ei TIPOTA kai o,ti kai na ginei tros itta... min kanoume kai tsampa douleies...) ante file kali tixi...
floydas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Στο device manager δεν βγαζει λαθος.Μπηκα στο bios και απενεργοποιησα τα video bios cacheable,system bios cacheable και ως τωρα δεν εχει κολλησει.Γιατι το κανει αυτο ομως;Πριν το o/c τα ειχα ενεργοποιημενα και πηγαινε μια χαρα........ Athlon xp1800(palomino) msi k7n2l 512mb ram seagate baracuda 120gb saphire radeon 9100 64mb
amigean Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 eixa kai egw to idio akribws problima me Athlon XP2000+ kai MSIK7N2G, 512MB DDR 333 Elixir mou pire dyo mines na katalabw ti ftaiei - stin arxi eimoun kai egw sigouros oti itan software. mexri pou diavasa se kapoio forum oti oi MSI motherboards me nforce2 (apo oti blepw kai esy tetoia exeis) douleuoun kala mono me branded (akribes 'markas') mnimes opws p.x. crucial kai kingston - kai apo oti fainetai einai kapoio design bug tis MSI. katevasa tin mnimi apo ta 333 sta 320 (me midamini meiwsh taxhthtas) kai to pc twra douleuei 24/7 kai den exei crasharei apo tote kalh tyxh -
floydas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Σημερα αγορασα εναν XP 2500,εκανα εγκατασταση των windows απο την αρχη και το αποτελεσμα ειναι....το ιδιο! :evil: Σε ανυποπτο χρονο μου πεταει μπλε οθονη με το ιδιο λαθος.....Ειναι η τριτη φορα που προσπαθω να κανω post στο forum...... :evil: :evil: :evil:
xaotic Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 protasi mou pigaine kai kane LOAD BIOS DEFAULTS kai koita kai sto manual tou mobo sou gia tis defaults rithmisis kai sto site tis gia tin simvatotita me mnimes. an den vgei tipota tote iparxei periptosi na einai thema conflict me kapoio allo hardware pou exeis sto mhxanhma pano...
Jaco Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 Bios defaults... ή αν έχει επιλογή safe defaults... Προς Kavalioti: Προτείνω να μπει sticky ένας οδηγός με τα βασικά βήματα του τι πρέπει να γίνεται όταν τα παίζει το Bios... defaults, μπαταρίες κ.τ.λ...
bigbrother Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 Προς Kavalioti: Προτείνω να μπει sticky ένας οδηγός με τα βασικά βήματα του τι πρέπει να γίνεται όταν τα παίζει το Bios... defaults, μπαταρίες κ.τ.λ... Oloi proteinoume alla poios ta kanei??? Pragmati auto axizei, alla mhpos anti na proteinoume mono na pairnoume kai energo meros kai na leme "Skeftomai na grapsw enan odhgo....kaneis na me boh8hsei?" BB
takis22 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 floydas kane ena load bios defaults oste na parei ths arxikes rithmiseis to bios kai na epanelthi sthn pragmatikh tou taxithta o epeksergastis kai meta kane pali apo thn arxi ths rithmiseis pou eixes kanei sto bios,xoris na phrakseisthn taxithta tou epeksergasti.kai meta ksanakane setup ta xp.
Jaco Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 Προς Kavalioti: Προτείνω να μπει sticky ένας οδηγός με τα βασικά βήματα του τι πρέπει να γίνεται όταν τα παίζει το Bios... defaults' date=' μπαταρίες κ.τ.λ... [/quote'] Oloi proteinoume alla poios ta kanei??? Pragmati auto axizei, alla mhpos anti na proteinoume mono na pairnoume kai energo meros kai na leme "Skeftomai na grapsw enan odhgo....kaneis na me boh8hsei?" BB Το θέμα είναι να γράψει κάποιος τον οδηγό, ο οποίος ξέρει πραγματικά από αυτό το αντικείμενο... Για παράδειγμα εγώ έχω κάποιες ιδέες για την μορφή του και το περιεχόμενο του, αλλά δεν είμαι ο ειδικός που μπορώ να γράψω για τις περισσότερες περιπτώσεις... Το δεδομένο είναι ότι αν κάποιος ο οποίος έχει καλή γνώση του αντικειμένου και έχει λίγο χρόνο να το κάνει, είμαι σίγουρος ότι ο Kavaliotis δεν υπάρχει περίπτωση να μην το κάνει sticky... :wink: Υπάρχει κανείς βρε παίδες...;;;
kavaliotis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 Παιδια να ειστε σιγουροι ολοι οτι οποιος κανει κατι αξιολογο, σιγουρα θα το κανουμε sticky να το βλεπουν ολοι...Βασικα καποτε θα ητανε καλο να κανουμε μια knowledge database με ολα τα συνηθισμενα προβληματα και πιθανες λυσεις ωστε να μην χρειαζομαστε να ψαχνουμε σε παλιοτερα ποστς συνεχεια αλλα και να μην γεμιζει το φορουμ με τα ιδια και τα ιδια καθε φορα... Οποιος μπορει ας βοηθησει, παντως ειδικα για το ΒΙΟS υπαρχει πολυ πραγμα στο ιντερνετ και ισως αρχισω να ψαχνω για να φτιαξω κατι, δεν υποσχομαι τιποτα γιατι εχουμε και σοβαρες δουλειες να κανουμε ( downloading, gaming, sleeping, eating, pissing )!!! Οποιος φτιαξει ενα ποστ καλο, ας μου στειλει μετα το λινκ απο το ποστ του με ΡΜ και αν ειναι το κανω sticky... Α και για να μην ξεχνιομαστε: Sticky απλο: 10 euros Sticky πολυτελειας: 20 euros Sticky Presidential Suite: 40 euros Sticky Bill Gates: Error. Not Found
floydas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Εβαλα το bios σε default ρυθμισεις,αφαιρεσα οτι καρτα ειχα πανω εκτος απο την vga,εκανα καινουργια εγκατασταση windows+sp1.......ΤΑ ΙΔΙΑ! Σε ανυποπτο χρονο μου πεταει μπλε οθονη,μονο που το μυνημα λαθους ειναι διαφορετικο:0*1000007f(0*00000008,0*80042000,0*00000000,0*00000000) :evil: Μαλλον πρεπει να εχει ψηθει η μητρικη............ :evil: :evil:
kavaliotis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Τσεκαρε αλλες μνημες (και ας περνανε τα τεστς αυτες που εχεις) και επισης γιατι εχω μια εντυπωση οτι φταιει η καρτα γραφικων σου....?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.