floydas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Δεν ξερω αν φταιει η καρτα γραφικων...αυτο που καταλαβα ειναι οτι οταν εχω συνδεμενο το modem,μου βγαζει το μυνημα λαθους που εγραψα στη πρωτη καταχωρηση.Οταν παλι εχω αποσυνδεσει το modem μου βγαζει το δευτερο μυνημα λαθους...Ειναι η 3η φορα που κανω εγκατασταση στα windows,εχω εγκαταστησει διαφορες εκδοσεις των nforce drivers,εχω εγκαταστησει διαφορες εκδοσεις των catalyst και το αποτελεσμα ειναι το ιδιο...θα βαλω να τρεξει το memtest oλο το βραδυ και αν βγει οκ,υποθετω οτι το προβλημα θα ειναι στη μητρικη.........
agiorgitis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Με βάση αυτά που σου έβγαλε στην μπλέ οθόνη(αυτά που γράφεις στο πρώτο σου post) κάνε μια αναζήτηση στην Knowledge Base της Microsoft... Φιλικά, agiorgitis.
xaotic Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 loipon den thelo na gino mantis kakon alla iparxei mia periptosi na einai apokleistika provlima tou CPU... einai sinithismena tetoia minimata lathous meta apo o/c kai stous AMD kai stous INTEL epe3ergastes... einai kati san parkinson ton CPUs, ginontai dld unstable kai fysika psiloaxrhstoi meta apo o/c. Malista kapou diavaza oti iparxei mexri kai sindromo... loipon sou proteino (gia na eisai sigouros) na vreis mia CPU (filou sou ktl) kai na tis alla3eis gia na deis an kanei to idio... giati an tixon einai CPU problem kalitera na to 3ereis kai na min psaxneis adika... kali tixi *3ana*
floydas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Σιγουρα δεν ειναι προβλημα cpu γιατι το ο/c το εκανα οταν ειχα τον 1800.Τωρα εχω τον 2500,χωρις να του κανω ο/c και το συστημα συμπεριφερεται το ιδιο(ιδια μυνηματα λαθους).Το memtest δεν εβγαλε λαθη και το μονο που μπορω να υποθεσω οτι κατι εχει παθει η μητρικη....κατεβαζω τωρα καινουργιους nforce system drivers(εκδοση 3,75) απο msi live update...ελπιζω να γινει κατι με αυτους
andr3as Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Κάρτα γραφικών, cache προβληματική,confix. Τι σου γράφει στην Μπλε Οθόνη μήπως κανένα Memory Dumb........ και αν μπορείς πήγαινε στο Μy Computer και κάνε δεξί κλικ -> Manage και μπες στα Events και δες τι σφάλμα σου έβγαλε στο System ή Applications κλπ....
floydas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 .... Εβαλα τη μνημη που ειχα στο dimm1,στο dimm3 και τη μνημη απο το dimm3 στο dimm1 και δουλευει αψογα εδω και 2 μερες!!!!!!!! Ειναι φυσιολογικο αυτo;!!!!Και τα δυο ειναι noname modules με τσιπακια infineon
stefefi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ............ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ :?: :?
floydas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Ευχαριστω ολα τα παιδια για τη βοηθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.