Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά. Τελευταία περα απο τη yoga εχουν γινει αρκετα της μοδας οι τεχνικες που αγγιζουν τα "τσακρα" (αν εχω καταλαβει πρόκειται για την "ενέργεια " που μας περιβάλλει; ) και ο διαλογισμος.

Όλοι αυτοι ζητουν φυσικα χρηματα, με την προοπτικη αφενος να σε μυησουν και επειτα να σε πανε στα επομενα "επίπεδα" (κατι σαν τις ζώνες στο καρατε; ).

Φιλος μου έστειλε προσφατα link απο ενα αρθρο οπου βρετανιδες πληρωνουν ως και 190ε για να πετυχουν και να μυηθουν στο γυναικειο οργασμό μεσω meditation! Στο άρθρο/και τις φωτογραφίες - για εμένα τον αμυητο - δεν υπηρχε τιποτα αλλο απο κλασικο πληρωμένο σεξ απο καποιο "γκουρου" του διαλογισμου.

Τι πιστευετε για ολα αυτα; Εχει κανεις εμπειρια απο κατι τετοιο; Ανακουφιζουν στ αληθεια;

Αξιζει να το προσπαθησω; Εχω ελπιδες αμα εμβαθυνω να γινω και εγω γκουρου καποτε;

ΥΓ1. Αφηνω επιτηδες στον τιτλο το τσαρκα που μου διορθωσε απο λαθος το spelling control. Εξακολουθω προσωπικα να πιστευω οτι μια τσάρκα βοηθα περισσότερο!

ΥΓ2. Το θεμα προεκυψε μετα απο ανταλλαγες αποψεων με συμφορουμιτη, ελπιζω να τυχει της αποδοχης του forum! :)

Δημοσ.

Αξιζει να το προσπαθησω; Εχω ελπιδες αμα εμβαθυνω να γινω και εγω γκουρου καποτε;

Έχεις. Ποιες γυναίκες.. μετά μέχρι και τίγρεις θα σαγηνεύεις

no trollin', true story 

tiger.jpg 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αυτο το  διαβασα και γω αυτο και μπορω να πω οτι  επαιζα απο τα συννεφα.Μου ειναι αδιανοητο οτι  σε καποια μερη του κοσμου γυναικες πληρωνουν λεφτα σε τετοιου ειδους ΄΄σεμιναρια'' να τα πω,δεν ξερω ακριβως πως να τα πω :-D.Παντος πανε πολλες  γυναικες...

Δημοσ.

Πού γίνονται αυτά να πάμε μια τσάρκα;

Αγγλια,Αμερικη,Γερμανια και σε αλλες χωρες...

Φαινεται υπαρχει μεγαλη αναγκη......

Δημοσ.

??? πραγματικά που πετάει λεφτά ο (χαζός) κόσμος! Οι ασκήσεις της γιόγκα (σε συνδυασμο με πιλάτες) με έχουν γυμνάσει, έχουν ενδυναμώσει τους μύες μου και ανακούφισαν τους χρόνιους πόνους σε μέση/ πλάτη, αλλά τέτοιο πράγμα δε μου έχουν προσφέρει...Αυτό το αφήνω στο φίλο μου!  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να πληρώσεις φράγκο για να κάνεις διαλογισμό. Το ότι βρέθηκαν κάποιοι και επωφελούνται οικονομικά κοροιδεύοντας το κόσμο δεν λέει κάτι για τον διαλογισμό και την αποτελεσματικότητα του. Μια χαρά μπορείς να κάνεις και μόνος σου.

Βάζεις ένα timer για δέκα λεπτά, κάθεσαι αναπαυτικά σε μια καρέκλα και κάνεις focus στην αναπνοή. Όταν ξεφεύγει το μυαλό τότε απλά ξανά φέρνεις το μυαλό σου στην αναπνοή. Τίποτα άλλο. Δεν είναι κάτι μαγικό, ούτε θα βρεις το νόημα της ζωής και θα πας για μοναχός στο Θιβέτ. Μια απλή μέθοδος χαλάρωσης είναι. Άμα γίνεται κάθε μέρα, λένε ότι μακροπρόθεσμα βοηθάει στη καταπολέμηση του άγχους και στη καλύτερη συγκέντρωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...