KingLuther Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Καλο βραδυ σε ολους.Οπως αναφερω και στον τιτλο,εδω και χρονια εχω μια κρεατοελια(στο χρωμα του δερματος)σε "ευαισθητο" σημειο.Πιο συγκεκριμενα ειναι στην βαση των οπισθιων αλλα προς τα μεσα,προς τα γεννητικα οργανα.Ειναι δηλαδη εκει που τελειωνει ο "σακος" και αρχιζουν να σχηματιζονται τα οπισθια(ζηταω συγγνωμη για την περιγραφη).Ο λογος που θελω την γνωμη σας ειναι οτι ενω την εχω χρονια αυτη την κρεατοελια,σημερα που εκανα μπανιο παρατηρησα με μια ψηλαφιση που εκανα οτι εχει μεγαλωσει ΟΧΙ ΣΕ ΔΙΑΜΕΤΡΟ,αλλα εχει παρει υψος,εχει φουσκωσει να το πω πιο λαικα.Οταν την πιανω δεν ποναει,οταν την πιεζω δεν ποναει,δεν με τσουζει καθολου και το "μπιλακι" που εχει δημιουργηθει εχει ευεληξια και μετακινεται οταν το κουνας.Θα παω σε δερματολογο,απλα θελω την γνωμη σας για το πως σας ακουγεται!Να ανησυχω? Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας!
_chris_ Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 όχι ρε φίλε, γιατί να πας σε δερματολόγο; εμείς εδώ δηλαδή τι ρόλο βαράμε; 25
mylo Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 θα σε πει ο γιατρος αν πρεπει να ανησυχεις η οχι. μη περιμενεις σοβαρη απαντηση εδω
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 θελω την γνωμη σας για το πως σας ακουγεται!! Mπγιούτιφουλ 2
jennyV Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 μην αγχώνεσαι δεν ακούγεται σοβαρό ,αλλά φυσικά θα το κοιτάξει ο δερματολόγος, ο μόνος αρμόδιοςνα σου απαντήσει. Και μια και πας γι αυτό το θέμα συζήτησε για μια χαρτογράφηση. Για να είσαι καλυμμένος
thant Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Έτσι όπως το περιγράφεις μάλλον πρόκειται για θήλωμα του δέρματος. Συνήθως δεν ειναι επικίνδυνες αυτες οι ελιές (όσο δεν τις κόβεις) αλλα καλού κακού να σου την καυτηριάσει κάποιος γιατρός για να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο...
stavi Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Αυτό που εχω παρατηρησει παντως εγω ειναι οτι με τα χρονια οι ελιες μεγαλωνουν λιγακι.
Demetra_ Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Ναι, να ανησυχεις διοτι μπορει να οφειλεται σε ενδεχομενο στελεχος ιου ανθρωπινων θηλωματων/υπερκερατωσεων. Ολικη αφαιρεση με κρυοπηξια.
Lucifer Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 φιλε ετσι οπος το περιγραφεις ειναι η καρκηνος (κακο) η θηλομα ντιμου-μποργκιρ το ξερω γιατι το ιδιο ακριββς ειχε και ο νοικαρης μου 8
stavi Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Επειδη εδω μεσα οι μισοι το χουν ακατοικητο. Να ξεκαθαρισω οτι πατησα like στο ποστ του λουσιφερ γιατι ηταν αστειο. Εδω μεσα πρεπει ολα να τα εξηγεις
Glikos Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Επειδη εδω μεσα οι μισοι το χουν ακατοικητο. Να ξεκαθαρισω οτι πατησα like στο ποστ του λουσιφερ γιατι ηταν αστειο. Εδω μεσα πρεπει ολα να τα εξηγεις Εσύ είσαι κατοικημένη? 4
kfyros Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 φιλε ετσι οπος το περιγραφεις ειναι η καρκηνος (κακο) η θηλομα ντιμου-μποργκιρ το ξερω γιατι το ιδιο ακριββς ειχε και ο νοικαρης μου τώρα που το θυμήθηκα, μήπως πήγε κανείς στο art performance parkinson γλυπτικής του Παρασκευά Άντζα; https://www.facebook.com/otinanaitv/videos/1004536766256630/ 1
nikoskon Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Κρέατα και τα δύο. Κυριλέ σε βρίσκω φίλε ts. Μλκία... I know... απλά ήθελα να την γράψω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις