Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλο βραδυ σε ολους.Οπως αναφερω και στον τιτλο,εδω και χρονια εχω μια κρεατοελια(στο χρωμα του δερματος)σε "ευαισθητο" σημειο.Πιο συγκεκριμενα ειναι στην βαση των οπισθιων αλλα προς τα μεσα,προς τα γεννητικα οργανα.Ειναι δηλαδη εκει που τελειωνει ο "σακος" και αρχιζουν να σχηματιζονται τα οπισθια(ζηταω συγγνωμη για την περιγραφη).Ο λογος που θελω την γνωμη σας ειναι οτι ενω την εχω χρονια αυτη την κρεατοελια,σημερα που εκανα μπανιο παρατηρησα με μια ψηλαφιση που εκανα οτι εχει μεγαλωσει ΟΧΙ ΣΕ ΔΙΑΜΕΤΡΟ,αλλα εχει παρει υψος,εχει φουσκωσει να το πω πιο λαικα.Οταν την πιανω δεν ποναει,οταν την πιεζω δεν ποναει,δεν με τσουζει καθολου και το "μπιλακι" που εχει δημιουργηθει εχει ευεληξια και μετακινεται οταν το κουνας.Θα παω σε δερματολογο,απλα θελω την γνωμη σας για το πως σας ακουγεται!Να ανησυχω?

Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας!

Δημοσ.

μην αγχώνεσαι δεν ακούγεται σοβαρό ,αλλά φυσικά θα το κοιτάξει ο δερματολόγος, ο μόνος αρμόδιοςνα σου απαντήσει. Και μια και πας γι αυτό το θέμα συζήτησε για μια χαρτογράφηση. Για να είσαι καλυμμένος

Δημοσ.

Έτσι όπως το περιγράφεις μάλλον πρόκειται για θήλωμα του δέρματος. Συνήθως δεν ειναι επικίνδυνες αυτες οι ελιές (όσο δεν τις κόβεις) αλλα καλού κακού να σου την καυτηριάσει κάποιος γιατρός για να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο...

Δημοσ.

Ναι, να ανησυχεις διοτι μπορει να οφειλεται σε ενδεχομενο στελεχος ιου ανθρωπινων θηλωματων/υπερκερατωσεων.

Ολικη αφαιρεση με κρυοπηξια.

Δημοσ.

φιλε ετσι οπος το περιγραφεις ειναι η καρκηνος (κακο) η θηλομα ντιμου-μποργκιρ

το ξερω γιατι το ιδιο ακριββς ειχε και ο νοικαρης μου

• Like 8
Δημοσ.

Επειδη εδω μεσα οι μισοι το χουν ακατοικητο. Να ξεκαθαρισω οτι πατησα like στο ποστ του λουσιφερ γιατι ηταν αστειο.

Εδω μεσα πρεπει ολα να τα εξηγεις

Δημοσ.

Επειδη εδω μεσα οι μισοι το χουν ακατοικητο. Να ξεκαθαρισω οτι πατησα like στο ποστ του λουσιφερ γιατι ηταν αστειο.

Εδω μεσα πρεπει ολα να τα εξηγεις

Εσύ είσαι κατοικημένη?

• Like 4
Δημοσ.

φιλε ετσι οπος το περιγραφεις ειναι η καρκηνος (κακο) η θηλομα ντιμου-μποργκιρ

το ξερω γιατι το ιδιο ακριββς ειχε και ο νοικαρης μου

τώρα που το θυμήθηκα, μήπως πήγε κανείς στο art performance parkinson γλυπτικής του Παρασκευά Άντζα;

https://www.facebook.com/otinanaitv/videos/1004536766256630/

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...