Geosim79 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 καλημέρα παιδιά, σήμερα από τις 8 το πρωί προσπαθώ να μπω στο mail και δεν γίνεται τίποτα...δίνω username/password και μου πετά το μύνημα Λυπούμαστε, δεν ήταν δυνατή η επεξεργασία του αιτήματός σας. Δοκιμάστε πάλι.
letom Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δεν ξέρω αν έχει ξεπεραστεί αυτή τη στιγμή αλλά είναι/ήταν γενικό το πρόβλημα. Το fb page του yahoo mail είχε κατακλυστεί από μηνύματα από διάφορους χρήστες που δεν μπορούσαν να κάνουν login. 1
riri3 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Καλημέρα και εμένα από το πρωί το yahoo μου βγάζει Λυπούμαστε, δεν ήταν δυνατή η επεξεργασία του αιτήματός σας. Δοκιμάστε πάλι. ενώ από το κινητό μπορώ να μπω κανονικά. Μήπως ξέρουμε τι συμβαίνει??
neof1z Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Καλός ήλθα στο Club!!!!!!!!!! Μια απ' τα ίδια!!!!!!!!!! 1
riri3 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 έχω βάλει τρεις φίλους να μπουν και μπαίνουν κανονικά... εμένα πάλι μου έρχονται κανονικά στο κινητό και από το λαπτοπ συνεχίζει να μου γράφει τα ίδια... θέλω να ελπίζω ότι είναι θέμα της yahoo και θα λυθεί σύντομα..
Atsumbalos Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από επικοινωνία με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, είναι θέμα που αφορά πολύ κόσμο και δεν υπάρχει ακόμη πόρισμα. Δεν υπόθηκε τίποτα σχετικό με hacking λογαριασμών ή κάτι τέτοιο...Αναμονή και απο αυτούς...
CRTYR Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μια απο τα ίδια κι εδω ...Ερώτηση : είχατε δώσει κινητό για διασφάλιση πρόσβασης ή όχι
neof1z Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Έχω δώσει αλλά και πάλι δεν μπαίνω με τίποτα. Όσοι είστε συνδεδεμένη μην αποσυνδεθείτε!!!! 1
riri3 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δεν είχα δώσει τηλέφωνο, αλλά δε νομίζω ότι θα άλλαζε κάτι.. Τι σχέση έχει η δίωξη? Εύχομαι να είναι θέμα της yahoo και να μην έχουμε τράβαλα...
Makis38 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Από σήμερα το μεσημέρι και σε μένα. Όπως ειπώθηκε πιο πάνω είναι καλύτερα να μην κάνεις sign out γιατί μετά άντε γεια, αλλά αυτό δεν ισχύει στις mobile εφαρμογές αφού δεν έκανα sign out και με έχει πετάξει έξω και τώρα χαίρετε. Η Yahoo προς το παρόν δεν έχει πει τίποτε επίσημο, αναμονή. Μια απο τα ίδια κι εδω ...Ερώτηση : είχατε δώσει κινητό για διασφάλιση πρόσβασης ή όχι Ναι εγώ είχα δώσει...
riri3 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 παιδιά εμένα μόλις επανήλθε, οπότε φαντάζομαι θα διορθωθεί και σε εσάς..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα