Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα παιδιά, σήμερα από τις 8 το πρωί προσπαθώ να μπω στο mail και δεν γίνεται τίποτα...δίνω username/password και μου πετά το μύνημα Λυπούμαστε, δεν ήταν δυνατή η επεξεργασία του αιτήματός σας. Δοκιμάστε πάλι.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει ξεπεραστεί αυτή τη στιγμή αλλά είναι/ήταν γενικό το πρόβλημα. Το fb page του yahoo mail είχε κατακλυστεί από μηνύματα από διάφορους χρήστες που δεν μπορούσαν να κάνουν login.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα και εμένα από το πρωί το yahoo μου βγάζει Λυπούμαστε, δεν ήταν δυνατή η επεξεργασία του αιτήματός σας. Δοκιμάστε πάλι. 

ενώ από το κινητό μπορώ να μπω κανονικά. Μήπως ξέρουμε τι συμβαίνει??

Δημοσ.

έχω βάλει τρεις φίλους να μπουν και μπαίνουν κανονικά... εμένα πάλι μου έρχονται κανονικά στο κινητό και από το λαπτοπ συνεχίζει να μου γράφει τα ίδια... θέλω να ελπίζω ότι είναι θέμα της yahoo και θα λυθεί σύντομα..

Δημοσ.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από επικοινωνία με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, είναι θέμα που αφορά πολύ κόσμο και δεν υπάρχει ακόμη πόρισμα. Δεν υπόθηκε τίποτα σχετικό με hacking λογαριασμών ή κάτι τέτοιο...Αναμονή και απο αυτούς...

Δημοσ.

Έχω δώσει αλλά και πάλι δεν μπαίνω με τίποτα. Όσοι είστε συνδεδεμένη μην αποσυνδεθείτε!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είχα δώσει τηλέφωνο, αλλά δε νομίζω ότι θα άλλαζε κάτι.. Τι σχέση έχει η δίωξη? Εύχομαι να είναι θέμα της yahoo και να μην έχουμε τράβαλα...

Δημοσ.

Από σήμερα το μεσημέρι και σε μένα. Όπως ειπώθηκε πιο πάνω είναι καλύτερα να μην κάνεις sign out γιατί μετά άντε γεια, αλλά αυτό δεν ισχύει στις mobile εφαρμογές αφού δεν έκανα sign out και με έχει πετάξει έξω και τώρα χαίρετε. Η Yahoo προς το παρόν δεν έχει πει τίποτε επίσημο, αναμονή.

Μια απο τα ίδια κι εδω ...Ερώτηση : είχατε δώσει κινητό για διασφάλιση πρόσβασης ή όχι

Ναι εγώ είχα δώσει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...